Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , שבוע עבר מאז הרכבת המערכת החדשה באוטו , ועד עתה אני מרוצה.

רציתי לשמוע חוות דעת של החבר'ה בפורום , יצא לי לקרוא הרבה נושאים וראיתי שיש כאן המון ידע. אני אשמח לרכוש ידע עם הזמן , ולהעשיר את הניסיון בפורום.

--------

סאב-וופר : Pioneer TS-W309D4 Champion Series 12-Inch Dual 4-Ohm 1,400-Watt Subwoofer

--------

רדיו דיסק : Pioneer AVHX2550BT

--------

מגבר : JBL GTO5355

--------

רמקולים 6x9 פיוניר : PIONEER 6X9" TS-A6994R 600W TSA6994R

--------

לגבי הקומפוננט , יש לי ברכב קומפוננט מובנה של האאודי , הם לא מיוחדים ולא חזקים , אך הם יעדים להחלפה. כשאקבל משכורת ב10 הבא , אשים קומפוננט של מורל : Morel Elate , קוטר 6.5 , הספק 1000 וואט , 200 וואט RMS לכל ערוץ , כרגע עובדים ו"נהנים" עד למשכורת הבאה ( כמובן שאשים מגבר הרבה יותר חזק כשאקנה את המורל). :wink:

אז אשמח לשמוע חוות-דעת על המערכת שכרגע קיימת ברכב , אני מקווה שזה מספיק בתור מערכת התחלתית ולא קניתי סתם.

תודה מראש , איתי

פורסם

איך קנית סתם אם אתה מרוצה ?

בתור התחלה כן, מדובר ברכיבים טובים. מובן שיש טובים ויקרים מהם, אך בטווח מחירם עשית בחירה לא רעה.

לגבי הקומפוננט המתוכנן - מקובל להמליץ יחד עם סט יוקרתי כל כך ליישם חומר איטום בדלתות, שכן בלעדיו המידבאס הכל כך יקר של הסטים האלו מאבד המון מהיעילות שלו, וכך השיפור הפוטנציאלי המתקבל לעומת סטים זולים יותר לא מיושם במלואו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אחלה , תודה על המידע , אני אעשה איטום בשני הדלתות הקדמיות , איפה שהמורל קומפוננט מתכוננים להכנס.

יש לציין שעבור כל הרכיבים שרשמתי שקיימים במערכת , שולם 4,000 ש״ח. לאחר כמה בדיקות מחירים , אני מניח שזה אינו מחיר אסטרונומי.

אשמח לעוד תגובות וחוות דעת

פורסם

שכחתי לציין שהמגבר כולל 5 ערוצים , 660 וואט ומספק 75x4 RMS לכל ערוץ.

אני ממש רוצה לשמוע עוד תגובות , AUDIO-KING נוכחתי לדעת שיש לך הרבה ידע , ותגובה ממך תתקבל בברכה .

תודה, איתי

פורסם

בתור מערכת התחלתית זה יותר מבסדר, תתחדש ותהנה.

לגבי הקומפוננט, לפני שאתה רץ לשדרג לסט של אלפי שקלים אני ממליץ לנסות להגיע לאחד המפגשים ולשמוע כמה סטים שונים ברמת המורלים, יכול להיות שתחליט שעדיף לך ללכת לכיוון אחר.

האילייט הינו סט מאד תובעני, ויש יגידו שאפילו איטום בכמות נכבת לא מספיקה והסט חייב תיבות- שזה כבר מייקר את ההתקנה עשרות מונים.

באופן עקרוני איטום משפר את הביצועים של המידבאסים מאד, וזה הליך מומלץ לכל מערכת.

תתחדש ותהנה, גם קצת תמונות יתקבלו בברכה.

SCANSPEAK

פורסם

אני חושב שהסט הזה ״ילך לאיבוד״ בסביבת הרכיבים שלך או במילים יותר פשוטות

המגבר שלך כמדומני מוצהר סביב ה50rms לערוץ הסט המיועד מאד ״צמא״ לכוח.

ככה שכדאי בנסיבות העניין לשקול שוב.

תתחדש ובהצלחה.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

בן (bengee)תודה רבה על התגובה , אני בהחלט אגיע לכל מפגש אודיו שיתקיים , ויותר נכון כבר מחכה להגיע.

אעלה תמונות בשמחה רבה , עוד מעט אעדכן אותם פה. לגבי האיטום והקומפוננט שאעשה בעתיד , אצלם ואעלה כל שלב לכאן כדי לדעת מה מצב ההתקדמות ;)

d.m תודה רבה גבר , לפי האינטרנט ולפי המתקין נוכחתי להבין שהמגבר שקיים אצלי ברכב Jbl GTO5355 מספק 75rms ל4 ערוצים באופן שווה. אך גם אם מספק 50x4 , אני מקווה שהרמקולים סופגים את מרבית העוצמה מהמגבר.שוב , זו מערכת התחלתית ויד ראשונה , הכל נקנה בניילונים , אך השאיפות גדולות , ועם הזמן כל דבר ישתפר ( המגבר יהיה הראשון )

אשמח לעוד תגובות וחוות דעת , הם יתקבלו בברכה  

פורסם

אם אתה במתכונת של מחלת השידרוגיטיס אז הכיוון הוא טוב :wink:

לגבי המגבר, ב-4 אוהם הוא מספק 55W לערוץ "רגיל" (4+1). אבל לפי החוברת שלו, ניתן גם לגשר אותו כך שיתן 150W לערוץ "רגיל" (2+1).

אפשרות נוספת, אם אכן תרכוש את האילייט, היא חיבור בבי-אמפ, וככה הוופרים והטוויטרים יקבלו 55W כל אחד...חצי נחמה.

את הרמקולים האחוריים תחבר במקרה זה כמובן ישירות לרדיו-דיסק.

פורסם

כשאחבר את הMorel Elate , אדאג לקנות מגבר שיספק 250rms מינימום לכל ערוץ , וגם אשקול את האופציה לאיטום בדלתות הקדמיות של הרכב על מנת לגרום לשיפור שמיעת הרמקולים. אפשר לומר שאני ב"מחלת השידרוגיסט" :-)

תודה על המידע תום , תמיד יש לאן לשאוף:wink:

אשמח לעוד חוות דעת , יתקבלו בברכה! שבת שלום

פורסם

חח אלון , אני עוד לא התחלתי להגזים , אבל כבר בחנתי כמה סוגים של מגברים שיעדים להכנס לרכב כשאתקין את הMorel Elate.

אני אשמח לשמוע עוד דעות , ותגובות יתקבלו בברכה. שבת שלום

פורסם

חייב לשאול אותך שאלה מר פותח השרשור..

למה אתה כל כך מקובע על המורל אלייט?

שמעת אותו מנגן? כמה חלקים? באיזה רכב? היו תיבות? היה איטום? כמה איטום?

זה סט שלא קל בכלל בכלל להסתדר איתו, שלא לדבר על להתחיל להתעסק איתו כברכ בסט אפ הראשון

פורסם

בזוזית , עוד לא שמעתי את המורל אילייט. לא חיצונית לרכב ולא בתוך רכב. הבנתי שזהו סט מורכב ולא קל לשימוש, אך המתקין שלי כבר עשרות שנים בתחום , והוא בהחלט יסביר לי כל מידע נחוץ. תודה על המידע , אשמח לעוד תגובות

• תוכן חדש...