Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית לא הייתי ממליץ לעשות גישור למגבר הזה והסיבות ידועות.

שנית אני מבין שאתה מוכן להשקיע וזה מצויין, לכן הייתי על סט כזה במיוחד נותן את הדגש על התקנה נאותה,ובניות תיבה לוופרים זה הכרחי לענות על הציפיות שלך מהסט.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

כן d.m , שמעתי על בניית תיבות למורל אילייט על מנת לשפר את איכות ועוצמת המערכת. אך מה בעצם הכוונה בבניית תיבות? זתמורת , כיצד מבצעים את בניית התיבות , איפה זה אמור להכנס וכל שאר המידע הנחוץ. תודה , איתי 

פורסם

לכל רמקול יש נתוני יצרן מנתונים אלה אפשר להבין היכן האלמנט מיועד לנגן או מנגן טוב יותר

במקרה של האלייט הוא דורש תיבה שנבנית בתוך/כחלק מהדלת.

פורסם

יש סטים לא פחות טובים מאילייט ובשבילי טובים יותר באותו כסף, קלים יותר להתקנה. לפני שאתה שמעת אותו, אתה מקובע על סט הזה. זה סט מצויין, אבל דורש המון עבודה.

מתקין ותיק לא תמיד מובטח ידע והבנה בתחום. תמיד עדיף להבין יותר ולדעת מה אתה עושה ומה עושה מתקין.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
ראשית לא הייתי ממליץ לעשות גישור למגבר הזה והסיבות ידועות.

הסיבות לא ידועות (לפחות לא לי). מדוע?

לגבי ענין התיבות לאלייט - זה לא נדרש. עבודת התקנה איכותית ואיטום טוב יכולים לעשות את העבודה (אם כי יתכן ולא בצורה מושלמת). בעיקר בסביבת הרכב שבה לפעמים יש הגבלות מסויימות. יש כאן גם משמעות מסויימת לאם מדובר בסט 2 חלקים או 3, וגם בגודל הדלת עצמה (ולא ידוע דגם הרכב של פותה"ש). יש לפחות דיון אחד בנושא בפורום.

עדין, מומלץ לשמוע רמקולים אלו ואחרים בהתקנות שונות כדי לראות אם אתה מתחבר אליהם, לפני שאתה רץ וקונה אותם.

מחשבה קדימה רצויה מאוד אם יש תוכניות להמשיך בשידרוגים.

פורסם

d.m כמובן שבמידה והאילייט יכנסו לרכב , המגבר שאליו הם יחוברו יהיה מגבר באיזור ה3-4אלף שיענה על כל הציפיות ברמה הגבוהה ביותר. לגבי האיטום , והכנת התיבות לרמקולים ע"פי היצרן , אכנס לזה יותר לעומק ואקרא על זה עוד בבוא היום שאקבל משכורת ואהיה כשיר לשלם על הרמקולים. אני לא שולל שום אופציה לשים רמקולים פחות יקרים , פחות דורשים הבנה וידע , ופחות דורשים התקנה פרפקט. יש עוד המון אופציות , ואני אמשיך להתעניין.

Tom בנוגע לאילייט , אתה צודק שלא נדרש בניית תיבות , ואיטום טוב יכול גם לעבוד , אבל אם הבניית תיבות תשפר את איכות השמע , אני לא אתנגד לבנות תיבות. תודה על המידע

אשמח לעוד תגובות , והמשך יום מוצלח , איתי

פורסם

טום מצטער אם לא הסברתי את עצמי נכון הכוונה שלי היא שבגישור-

נתון הדאמפינג פאקטור יורד משמעותית ועמו השליטה באלמנט

ובד בבד אחוז העיוות עולה מה גם שאחוז העיוות במגבר הזה גם כך גבוה.

איתי הגישה שלך נכונה וככל שתרבה לעשות ״שיעורי בית״ כך ייטב.

פורסם

מובן עכשיו. וגם ידוע באמת (עדין, מתייחס רק לעצמי). למרות שיש אמירות לכאן ולכאן לגבי חשיבות הדאמפינג פאקטור, לפחות פה בפורום. אבל אין מניעה ממשית מלעבוד עם המגבר בגישור כי זה יגרום לבעיות.

מלאכת שיעורי הבית אכן חשובה במקרה זה.

פורסם

עדכון נכון להיום , הטוויטרים בדלתות הקדמיות ( גם ימין גם שמאל ) נשרפו ככל הנראה מעוצמה חזקה של המגבר. רציתי לדעת אם הטוויטרים מוציאים גם ווליום , או שמשמשים רק לחידוד ואיכות השמיעה. תודה , איתי

פורסם

אם הטוויטרים נשרפו זה לא מעוצמה חזקה מידיי של המגבר, כנראה כיוונים לא נכונים.

קצת קשה לי להאמין ששני הטוויטרים נשרפו בבת אחת, תבדוק שהכל מחובר כמו שצריך לקרוסים ולמגבר.

ואני לא כ"כ מבין למה אתה מתכוון שטוויטר נותן ווליום, טוויטרים מנגנים טווח תדרים מסויים, באותה העוצמה שבה מנגנים שאר האלמנטים (במערכת מאוזנת).

SCANSPEAK

פורסם

bengee תודה רבה על המידע , מסתבר שהבנתי את הבעיה. אתקן את שני הטוויטרים בהקדם , ואדאג הפעם שהכיוונים יהיו כמו שצריך. בנוסף אבדוק שהטוויטרים אכן מחוברים , ובמידה ולא , אחבר אותם. יום נעים , ואשמח לעוד תגובות !

• תוכן חדש...