Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

phoenix gold rx 400.4

tomer14146
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שעשיתי איזה משהו מטומטם במגבר הנוכחי שלי הוא נשרף, לפי דעתי לא שווה לי להוציא 200-300 שקל כדי לתקן אותו ואני מעדיף לקנות מגבר חדש שיהיה טוב לי גם לעתיד.

מישהו מכיר את המגבר phoenix gold rx 400.4?

אפשר חוות דעת?

האם אני יוכל לחבר אליו גם שתי זוגות רמקולים וגם סאב?

מה המחיר הנדרש עליו בחנויות?

תודה מראש

פורסם

בשביל שני זוגות רמקולים וסאב אתה צריך מגבר מונו ועוד מגבר ארבעה ערוצים או מגבר 6 ערוצים או מגבר חמישה ערוצים. לא ממליץ לך לנסות לחסוך לחבר שני רמקולים על כל ערוץ וסאב בגישור, זה יאמץ מאוד את המגבר, לא תוכל לשלוט בעוצמה של כל רמקול,אחוזי העיוות יגדלו... בקיצור לא מומלץ לעבוד כך.

מה התקציב שלך ומה אתה רוצה להגביר בידיוק?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
בשביל שני זוגות רמקולים וסאב אתה צריך מגבר מונו ועוד מגבר ארבעה ערוצים או מגבר 6 ערוצים או מגבר חמישה ערוצים. לא ממליץ לך לנסות לחסוך לחבר שני רמקולים על כל ערוץ וסאב בגישור, זה יאמץ מאוד את המגבר, לא תוכל לשלוט בעוצמה של כל רמקול,אחוזי העיוות יגדלו... בקיצור לא מומלץ לעבוד כך.

מה התקציב שלך ומה אתה רוצה להגביר בידיוק?

תודה על התשובה :)

אז ככה, ירדתי מה 400.4 בדיוק מהסיבה שהבאת ועכשיו אני יותר בכיוון של phoenix gold rx 600.5 בגלל שהוא חמש ערוצים.

מה אתה אומר עליו?

לגבי התקציב יש לי 1000-1500,

לגבי מה אני מגביר אז זוג קומפוננטים של phoenix gold מדגם r65cs וזוג של פיוניר שאני לא זוכר את הדגם אך הם בסביבות ה- 300-330w (אם זה עוזר).

פורסם

אני מניח שהזוג השני אלה רמקולים 6*9 , באיזה סאב מדובר? מה ההתנגדות וההספק שלו?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם
אני מניח שהזוג השני אלה רמקולים 6*9 , באיזה סאב מדובר? מה ההתנגדות וההספק שלו?

סאב מאוד חלש וישן של inox, אני רוצה מגבר שיהיה לי טוב גם לעתיד כי בקרוב אני הולך להחליף לסאב חדש של phoenix

פורסם

לא מכיר ולא שמעתי את הדגם הזה של פוניקס-גולד, בגדול הוא מבית טוב ועל הנייר הוא מגבר לא רע, הספק צנוע יחסית.

מה שאני הייתי עושה בתקציב כזה זה קונה מגבר ארבעה ערוצים טוב וחזק מחבר אותו לקומםוננט הקדמי ולסאב בגישור-מגבר שייתן לך אופציה לשדרוג עתידי, ואת הרמקולים האחוריים הייתי מחבר להגברה של הרדיודיסק. בעתיד תמיד תוכל להוסיף מונו ולחבר את הרמקולים האחוריים למגבר. אם הרעיון ניראה לך אתן לך רשימה של כמה מגברים שייכנסו לך בתקציב (כמשומשים).

פורסם
לא מכיר ולא שמעתי את הדגם הזה של פוניקס-גולד, בגדול הוא מבית טוב ועל הנייר הוא מגבר לא רע, הספק צנוע יחסית.

מה שאני הייתי עושה בתקציב כזה זה קונה מגבר ארבעה ערוצים טוב וחזק מחבר אותו לקומםוננט הקדמי ולסאב בגישור-מגבר שייתן לך אופציה לשדרוג עתידי, ואת הרמקולים האחוריים הייתי מחבר להגברה של הרדיודיסק. בעתיד תמיד תוכל להוסיף מונו ולחבר את הרמקולים האחוריים למגבר. אם הרעיון ניראה לך אתן לך רשימה של כמה מגברים שייכנסו לך בתקציב (כמשומשים).

הלכתי לשמוע היום את ה 600.5 ופשוט קניתי אותו באותו דקה, מגבר מטורף שכרגע מכוון לפחות מחצי ברכב שלי ושומעים באיכות מטורפת ואפילו הגעתי למצב ששמעתי את הסאב שלי עובד כמו שלא תיארתי לעצמי בחיים.

בקיצור, ממש מרוצה מהקניה.

תודה רבה לך על העזרה והתשובות הטובות, בעתיד אתייעץ כאן בפורום לגבי סאב.

פורסם

אין דבר כזה מכוון לפחות מחצי, גיין זה לא ווליום , הוא אמור להיות מותאם לרדיודיסק.

בכל מקרה תתחדש הכי חשוב שאתה מרוצה.

פורסם
אין דבר כזה מכוון לפחות מחצי, גיין זה לא ווליום , הוא אמור להיות מותאם לרדיודיסק.

בכל מקרה תתחדש הכי חשוב שאתה מרוצה.

לא ממש הבנתי מה רשמת, מה זה גיין?

אני מרוצה, תודה :)

• תוכן חדש...