Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי

misgavv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הייתי מעוניין לדעת האם במידה ואני טס לגרמניה ונכנס לסוכנות במוו בגרמניה או למפעל של במוו בגרמניה ומבקש לרכוש מכונית לצורך ייבוא אישי לישראל האם הם ימכרו לי את הרכב ללא המסים המקומיים? או שאני אצטרך לשלם גם את המסים המקומיים בגרמניה וגם את המסים בארץ?

שאלה נוספת האם המחירים שרואים באתר אינטרנט של במוו בגרמניה הם כוללים מס או לא?

(הסיבה שאני מעוניין בכל הבלגן הזה זה בגלל שיש לי הטבת עולה חדש ויכול להיות שיותר ישתלם לי לעשות ייבוא אישי מאשר לממש את ההטבה דרך היבואן )

פורסם

אם אני לא טועה כשאתה תוציא את הרכב מחוץ לגרמניה תזוכה באותם מיסים.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני לא יודע אם יש שיעור מס קבוע לכל מדינת גרמניה או רק לאזורים מסויימים.

את זה צריך לברר יותר לעומק.

http://germany.angloinfo.com/money/general-taxes/car-tax/

זה מה שמצאתי בבדיקה בגוגל תנסה למצוא שם מידע שרלוונטי אליך.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

כן אתה יכול לקבל את המסים המקומיים בחזרה.

אם תקנה מסוכות או מגרש תוכל לקנות ללא מסים,ואם תקנה מפרטי תאלץ לשלם את המחיר המלא כולל המסים ותוכל לקבל אותם כשתעזוב את המדינה.

המסים הינם 19 אחוז.

פורסם

שאלה נוספת

כמה אמורים לעלות בערך כל ההוצאות הנוספות ? (שילוח מגרמניה, שחרור מהנמל, הפקת רישומון, מכתב מבמוו בארץ, אכסנה) (לא כולל מסים בארץ!! )

פורסם

משלוח בסביבות ה700-800 יורו

הוצאות נמל בסביבות ה1000-1500 שח

ועמיל מכס בסביבות ה1500 שח

לדעתי עדיף לך לקנות רכב יד שניה עד שנה על הכביש זה חוסך 20-30% ממחיר הרכב,

ואז גם המסים זולים ב20-30%.

• תוכן חדש...