Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור. ממלא את כולם בכנפיים, פיתות עם חומוס, נקניקיות מיס לוסי, ורק בסוף את האנטריקוט, הפילה וצלעות הטלה.

עשיתי את זה פעם, קיבלתי צעקות ועד היום זוכרים לי את זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תהיה ילד. צריך לדעת למי לעשות את זה.

ע"ע מסעדות מזרחיות "להביא לכם סלטים חופשי לשולחן?"

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה שבאגירה כתב נכון. ל"סגירת בשר" יש משמעות בבישול, והדרך להוכיח פשוטה. כמו שהוא כתב, נסו לקחת שתי חתיכות שונות ושימו אותן בקדירה. אגב, אני היחיד שמעדיף קבב על פני אנטריקוט נניח? יש לי קטע כזה, אני נורא אוהב בשר קצוץ (לא טחון, קצוץ).

הדבר היחד שיותר טוב מקבב זה סטייק פילה. אוי עשיתם אותי רעב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קבב - אך ורק מבשר כבש

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אצלי זה לא "אך ורק", אבל אני מסכים שכבש הכי טעים. השומניות של הבשר הופכת אותו למצוין לעשיית קבבים. הלכתי למקרר לחפש משהו מעניין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קבב רגיל (מוארך, על שיפוד) - או מבשר כבש או ביתי על שיפוד מתכת.

אחרת זה פשוט יוצא סוג של Rare בפנים, אבל Rare רע.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בשר כבש - לא תודה.

טעם דומיננטי מדי ושומני מדי.

עדיף צלעות טלה ו/או קבב עגל עם שומן כבש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אפשר לערבב בשר כבש עם בקר כדי לקבל שומניות וטעם פחות דומיננטי של הכבש.

ביצי כבש זה לא רע על האש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ה שני גרוש שלי,

מלח - מלחי ים גסים כמו מלח אטלנטי, מלח פחם וכיו"ב לטעמי עדיפים פי כמה מונים. טעמם עדין יותר, והם סופחים פחות נוזל למיטב הבנתי, עוד שמועה ששמעתי שהם פחות מסיסים בנוזל. אני רק יודע שבפורטרהאוס, בה עבדתי (זצ"ל), עבדנו על הבשרים עם מלח אטלנטי באופן בלעדי.

אני אישית עובד בעיקר עם נתחים "יבשים" יותר, לא אוהב שומן במיוחד. אז הנתחים נמצאים ממש מעט על האש, למעט פהתחים כמו פורטרהאוס או פריים ריב שהם עבים מאוד וצריכים לפעמים גם 10 דקות או רבע שעה (תלוי בחום שהגריל שומר [אני ממש צריך גריל גז :( ]) את ההמלחה והפלפול אני עושה עם העלייה לגריל ואחרי ההפיכה. עוד טריק שלמדתי מהשף לנתחי אנטריקוט במיוחד הוא לשים מערום מלח על גושי השומן של האנטרקוט כדי להפוך אותו לקריסיפי יותר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בשבילי רק בשר בצורתו המקורית, כפי שירד מהקורבן.

כל פעולת קציצה/טחינה משולה לחילול הקודש.

אלא אם זה בשביל צ'וריסו לחימום קנה, גם ככה אני לא מאמין אדוק...

מתחדשת*

פורסם
הדבר היחד שיותר טוב מקבב זה סטייק פילה.

פילה זה בשר עם מרקם רך ומעט טעם.

משהו שמציעים לבתולות, שלא יהיה להן קשה.

ללעוס...

אם אתה אוהב בשר קצוץ, לך על טרטר.

כמו פורטרהאוס או פריים ריב שהם עבים מאוד וצריכים לפעמים גם 10 דקות או רבע שעה (תלוי בחום שהגריל שומר [אני ממש צריך גריל גז :( ]) את ההמלחה והפלפול אני עושה עם העלייה לגריל ואחרי ההפיכה.

תגיד לי, אתה מסעדה?!

אתה צריך לעמוד בלו"ז?!

נתחים סוגרים ועושים לאט, מגובה רב.

שעה - שעה וחצי, במינימום...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דריש, לצערי סגרו לנו את הבסטה באוקטובר האחרון. עניינים מוציפליים, ככל הנראה בעזרת הרבנות שלא מתה על העניין שאנחנו העסק היחיד בשטח השיפוט של תל מונד שפתוח בשבת ועוד גרוע מזה מללא תעודה. אבל אין לי הוכחה, זה בגדר שמועה גרידא. אני בנתיים המשכתי לשבתאי באבן יהודה. אווירה שונה ורגועה יותר. האוכל לצערי לא קרוב ברמה, אבל עדיין טוב.

לענייננו אנו.

פלו,

תבדיל בין סטייק לגוש. שניהם נתחים. שניהם מצריכים טיפול שונה. פורטר ופריים הם סטייקים, ככאלו, סטיית התקן בהכנה חמידה רצוייה בהתאם למשקל היא די קטנה. סטייק פורטר במשקל של 800-900 גרם צריך בין 7-12 דקות, תלוי בעוצמה למדיום רר עד מדיום. כמובן שהנתחים עומדים בחוץ כחצי שעה לפני עלייה לגריל. לעומתם, גושים עולים על רשת גבוה או רוטיסרי אם יש (אגב גוש, למי שלא ניסה, שפונדרה עם העצם הוא גוש מדהים). אני פדנט על האש, ולא עוזב את הגריל. אני לא מוכן שיצלו בשבילי את הסטייק למעט חברים שהם במקרה אשפים על הגריל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

שמעתי על השבתאי, לא הייתי עדיין.

לפורטר רציתי ללכת עם אישתי, המחיר עיכב אותי.

ככה זה, קמצן בונקר :oops:

לגבי הראשון, יש לך המלצות למשהו מסוים?

מתחדשת*

• תוכן חדש...