Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי HU 9887, בספר הוראות שלו יש טבלה והיא במילי שניות. ניסיתי פעם לעשות לפי זה עם נוסחה שלהם ך זה לא היה נשמע טוב.

כרגע אני מכוון לפי סנטימטרים.

אבל בתוכנה הזאת לחישוב, אני צריך להפוך את המרחקים לאינטשים ואז להציב במשתנים. התוצאה יוצאת במילי שניות?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

עמדתי לנסות, אבל אצלי ה hu מקבל את הערכים לפי מרחק, ואני מאמין שהוא (הhu) עושה שם (?) איזה שהיא מניפולציה על הנתונים שהוא מקבל (עושה איזה שהוא איזון, מאפס רכיב אחד ואת כל השאר על פיו), ככה שזה לא מתאים לי.

בכל אופן אצלי אני מכבה את כל האלמנטים פרט לזוג שאני מאזן, שם pink noise ושומע מאיפה מגיע הצליל, מביא כל זוג למרכז, ועובר לזוג הבא.

זה עובד רק לטוויטר, מיד ולוופרים, את הסאב אני מכוון עם דיסק בדיקה בטרק של תופים.

קראתי המון מדריכים על איך לעשות את זה נכון, לרוב המדריכים היו מסובכים מידיי, או שלא הצלחתי לשמוע את מה שמדברים עליו שם.

וזה ממש מעצבן לפעמים זה נשמע בול, ולפעמים אני נכנס לאוטו ומתעצבן.

SCANSPEAK

פורסם

על מנת לבנות סטאג וירטואלי ברכב במרחב שבו אנחנו מאזינים יש רק דרך אחת

תנאי בסיסי להתחלת תהליך הכיוון הוא תיחום נכון של התדרים בסט הקדמי והסאב( HP LP )

שלב ראשון - מתחילים עם כיוון הסאבוופר בפאזה רגילה .נצפה לשמוע את הבאס מלפנים ולהרגיש את שבירת גל קול בקו לוח

השעונים .אם אינך שומע זאת עליך להפוך את קוטביות הסאבוופר.

שלב שני - חיבור אחד הוופרים מימין או משמאל ,נשמיע מוזיקה במערכת ונוודא שצליל הבאס לא עבר אחורה. במקרה שהבאס

עבר אחורה יש להפוך את קוטביות הרמקול וופר.

שלב שלישי - חיבור וופר נגדי באותה קוטביות חשמלית שבה חיברנו את הוופר הראשון.

שלב רביעי - ביצוע הטיית קול לאחד הצדדים(Balance ) וחיבור הטוויטר לאותו צד. הסאונד כעת צריך להגיע מכיוון הטוויטר.

אם הסאונד לא מגיע מהטוויטר יש להפוך פאזה חשמלית בטוויטר. כעת נבצע את אותה הבדיקה בטוויטר צד שני.

שלב רביעי - כיוון תזמון Tc ב Hu לכל הסט הקדמי עד לקבלת תחושת השמיעה שכל התדרים מלפנים על הדשבוארד ובגובה האוזניים

(כולל התדרים הנמוכים).

שלב חמישי - כיוון תזמון רמקול שמאל קדמי -מנגנים מוזיקה שבה יש תפקיד זמר (בד"כ מוקלט במרכז הבמה), וכעת נשהה את

רמקול שמאל עד לשמיעת הזמר במרכז הבמה.

בזאת סיימנו את כיוון הבמה הוירטואלית.

מכאן ואילך נוכל לכוון את המערכת ע"י אקולייזר לקבלת גוון צליל האהוב עלינו.

זוהי התאוריה והדרך הנכונה לבצע כיוון מערכת שמע .עם זאת נדרש לדעת לשמוע נכון וכן ניסיון על מנת להגיע לתוצאות איכותיות.

אנו ממליצים לבוא וללמוד אצלנו בקורס Car Audio Expert כיצד מבצעים בפועל כיוון מערכת שמע בשילוב פרקטיקה מעשית והתנסות אישית.

פורסם

עניתי לכם את דעתי על זה בשרשור הרלוונטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...