Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסובארו ג'סאטי שנת 1992 , מנוע 1000 ידנית.

בשביל לנסוע אני חייב להפעיל את הצו'ק לכל אורך הנסיעה אחרת המנוע מתכבה (יורד לחצי טור , משחק עד שמתכבה)

ויש מצבים שבנסיעה רגילה , פתאום לוחץ על דוושת הגז , האוטו לא מגיב , וכמה דקות לאחר מכן הוא יגיב בצורה רגילה .

אני חסר תקציב ובעיה גדולה בשבילי עכשיו להוציא 300~400 ש"ח , חשבתי שאולי הקרבורטור צריך כיוון או שצריך לנקות אותו .

יש פתרון זמני ? (כמו ספריי וכ'ו)

פורסם

שלום

אין פתרון זמני ואין קוסמות.

בנוסף עקב סתימה ותקלה בקרבורטור אתה משתמש בצו'ק מה אתה עושה בעצם"

מעשיר את התערובת בצורה מחרידה , בזבזנית , ומזהמת את הסביבה .

והכי חשוב! אין לך 200-400 ש"ח לשיפוץ קרבורטור אבל !!! יש לך מאות שקלים מיותרים שאתה שופך לתוך הקרבורטור.

עקב נסיעה אם צו'ק סגור אתה מכפיל ומשלש את צריכת הדלק , בנוסף מקלקל את המנוע של הרכב שלך.

יקירי פחות בילוי אחד בבית קפה ולך תתקן את הרכב.

בברכה בניל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום רב !

בני ל. חסך לי את העבודה.

אני אחסוך לך הוצאות גדולות על דלק, תסכול , ובלאי מואץ למנוע, ואחזק את דברי בני ל.

ההבדל המהותי בישיבה בבית קפה, שאין לי כלל בעיה עם זה, שההנאה מהישיבה מהקפה ומהאווירה, היא טובה מאד לזמן קצר.

אך נקוי שיפוץ וכוון קרבורטור, היא לזמן ארוך, שמתבטא אפילו בשנים+בונוס, חיסכון משמעותי בתצרוכת הדלק(עודף כסף בכיס), סיפוק והנאה לטווח רחוק.

פנה אלי ללא שום התחייבות מצידך, לטלפון הרשום בחתימה, ואפתור לך את בעייתך, ואבוא לקראתך במובן הכספי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אתה באיזור המרכז, אז אני ממליץ לך מניסיון אישי שלי ללכת ל"ינקו קרבורטורים" בחולון, בזמנו (לפני שנה וחצי)עלה לי 350 שקל ובערך 3 שעות עבודה , וקיבלתי רכב שמניע ונוסע כמו פנתר , גם לי היתה סובארו .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

האם משהו מכיר מכון לקרבורטורים בירושלים?

בעבר הלכתי לאריה, אבל מביקור אחרון שם מתברר שהמבנה נהרס לטוב כביש חדש.

מישהו מכיר מקום אחר?

• תוכן חדש...