Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת תיק גב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזכור שמדובר על לפני בערך 6 שנים, לא היום.

היום הלפטופ 15.6" לא זז מהבית, אם ממש צריך אז יש נטבוק 10.1" ששוקל אולי שליש.

לפני 6 שנים גם לא היה DropBox ובטח שלא לכל אחד, דיסקים כי לפעמים היה צורך לתת מידע / תרגולים וכו', ולשים את זה על DOK ולתת למורה את ה-DOK שלי לא רעיון טוב.

HDD נייד אחסן לא מעט דברים עליו, בעיקר התקנות וכאלה.

קרה לי אפילו פעם שהחלטתי תוך כדי שיעור שהמחשב איטי מדי, צרבתי התקנה של ווינדוס (אז XP היה שיא האופנה) מה-HDD הנייד, עשיתי פרמוט והתקנות מחדש של הכל, וכל זה תוך כדי יום לימודים :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב, הוחלט להרחיב את התקציב, עד 600 ש"ח כולל משלוח אם יש.

אחרי הכל, השקעה לטווח ארוך עם השפעה ניכרת על איכות חיים ביומיום.

INCASE לא נראים לי ממש רלוונטיים, לא הבנתי מה הם נותנים לי שתיקים אחרים, זולים מהם, לא נותנים. מה גם שהצורה שלהם לא מתאימה לשימוש שלי, שכולל הרבה מאוד דברים אקראיים, ביגוד וכל דבר ששבלול צריך כדי לצאת מהבית.

briggs and riley לעומת זאת, בהחלט תפסו את העין, שני דגמים ספציפיים, האחד זה שהומלץ בחום ועולה 130$, והשני שאפילו יקר ממנו, אבל נראה מדהים בעיניי, למרות שאולי לוקה בתחום הפרקטי.

השאלה היא איפה אני יכול לראות את התיקים? אמנם יש שם מידות, מה שנותן מושג כללי, אבל זה לא מספיק כדי להוציא 500-600 שקל על בליינד.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני עם SWISS GEAR כבר כמה שנים עם אותו התיק.

הוא נראה טוב,נוח והקיבולת שלו מרשימה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

משנת 2004 התחלתי עם SWISS לשימוש יומיומי, המון נסיעות, פגישות , חו"ל ומה לא. תמיד לקחתי תיק צד ולאחר כמה שנים מחליף מתוך שעמום. הראשון נתרם, השני מ 2007 עדיין בשימוש יומיומי אצל אח שלי, השלישי מ 2009 במנוחה כבר שנה מאז שעברתי לתיק גב. תיקים מעולים. ב 2009 קיבלתי מתנה תיק גב גדול של מרקו פולו והוא משמש לנסיעות משפחתיות כמעט כל שבוע. נראה כמו חדש. לפני חצי שנה קיבלתי מתנה תיק מעוצב של EBOX, התיק מאוד פרקטי ונוח אך לאחר כחצי שנה כל הסוגרים התחילו להתפרק! שימו לב! עכשיו אני כחודש עם תיק ששלחו לי מארה"ב, נחמד, אך ככל הנראה גם הוא יוחלף בקרוב עקב העדר מקומות יעודיים לארנק, עכבר ומטען. בקיצור, מהניסיון שהיה לי SWISS נתנו לי את התמורה הטובה ביותר לכסף

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...