Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שיטת הטעינה האלחוטית נקראת כך בכותרת.

האם הדבר מתאים כמעט לכל מכשיר? האם יש אפשרות כלל להתאים זאת למכשיר כגון HTC ONE X?

חיבור חיצוני כלשהו?

תודה רבה

Opel Adam S 2017

פורסם

תיאורטית אתה יכול "להוסיף" טעינה אלחוטית למכשיר שאין לו את הפונקציה הזו מובנית בעזרת קייס חיצוני.

השאלה עם קיים למכשיר שלך.

מחיפוש זריז שעשיתי לא ראיתי שקיים דבר כזה לHTC ONE.

כיום לא מעט מכשירים מגיעים עם היכולות של הטענה אל-חוטית מובנה (Nexus 4\5, nokia lumia ועוד).

יש לא מעט חומר על השיטה ועל הטלפונים הנתמכים.

לטעמי האישי זה לא הכי פרקטי, מהסיבה הפשוטה, אתה צריך שגב המכשיר שנטען יהיה חשוף על גבי המטען האל-חוטי.

ולרוב הקייסים ששמים על הטלפונים היום הגב לא חשוף ככה שאתה צריך להסיר את הקייס כל פעם שתרצה להטעין.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מתאים לכל מכשיר, כדי להתאים למכשיר ספציפי צריך לקנות בטריה מתאימה שתומכת בזה,

למכשיר שציינת מצאתי רק את זה-

http://www.aliexpress.com/store/product/QI-Wireless-charging-Sleeve-for-HTC-One-X-Free-shipping/209713_899231983.html

קצת חשוד לי שבאיביי אין איזכור לקיום של המוצר הזה, אז אני לא הייתי ממהר לקנות את זה (גם קראתי שמכשירים עם שאסי מאלומיניום לא יכולים להיטען בצורה הזו)

פורסם

תזמון מצויין יש לך. בדיוק קיבלתי השבוע מטען Qi שאני משתמש בו לנקסוס 5 שלי.

מתאים רק למכשירים שיש להם מקלט Qi, נקסוס 4 ו5, לומיה ומכשירים שמאפשרים הוספת פד מקלט (גלקסי לדורותיהם).

למרבה הצער, המכשיר שלך לא כולל את היכולת הזו, ותיאלץ להתקין עליו שרוול מסורבל בשביל שיוכל להטען אלחוטית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא חושב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קניתי לאשתי פד טעינה באיביי לנקסוס 5, עובד מצויין ללא צורך הוצאת המכשיר מהקייס.

אני משתמש בכיסוי ופד של חברת פאוור מט לאייפון ומאוד מרוצה. לצערי יש להם מגבלות (חוזיות מבחינת שותפי החברה) למכור בארץ כך שנמכר רק בארה"ב כרגע.

בהצלחה.

פורסם

אני תוהה למה לקח לזה כל כך הרבה זמן להתחיל להפוך לסטנדרט, ולמה העייסק לא מגנטי.

לPalm Pre היה יישום לא פחות ממעולה של הטענה ללא כבלים כבר לפני ארבע וחצי שנים, כולל התמגנטות שווידאה שהטלפון נמצא בנקודה הנכונה להטענה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני גם מטעין את הנקסוס 4 עם כיסוי, עובד בסדר גמור.

קניתי משהו סיני מאיביי- נראה ומרגיש טוב מאוד.

פורסם

אני אתעלק על השירשור, קיים לG2 D802?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

שלילי, הטעינה האלחוטית בלעדית לגרסה האמריקאית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אם אנחנו כבר בנושא, למה זה טוב הטעינה האלחוטית הזאת? המכשיר חייב לשכב על המטען וזה הרי מבטל בעצם את הניידות של הטלפון. למה לא לחבר פשוט את הטלפון לכבל ושלום על ישראל?

כל המטענים ה"אלחוטיים" האלה מזכירים את המטענים מסוף שנות ה90 שהיה צריך את הטלפון אליהם.

כזה:

il_570xN.526966949_ew16.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ההבדל הגדול הוא שהמטענים האלחוטיים מתאימים למספר דגמים ולא לאחד יחיד, והם מאפשרים לך לשים אותו עליהם ולהוציא אותו מהם בטיפה יותר נוחות (שמים באזור הכללי, הזוית לא משנה).

לפני 22 שעות, hans כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי בעיקר בשימוש שלך-

לי זה קלאסי בעבודה- הטלפון גם ככה על השולחן, מצד שני אני צריך לקום כל כמה דקות,

כשהיה מטען חוטי בערך ב70% מהפעמים או שהייתי משאיר את המכשיר או שהייתי חוזר ולא מטעין אותו-

ואם הייתי מחבר ומנתק בכל הפעמים, החיבור היה הולך לי.

עכשיו בערך 90% מהזמן שאני בתוך הקיוביק הטלפון בטעינה.

• תוכן חדש...