Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיויק שנת 99 אוטומט ויש לי בעיה שבאמצע הנסיעה האוטו מתכבה בדרכלל לא בנסיעה מהירה אלא התחלת נסיעה או אחרי עצירה ברמזור, רוורס וכו' אז אמרתי לאבא שלי על הבעיה אז הוא נסע ובדק והוא אמר שהוא ראה שהטורים היו נמוכים והוא כמעט לא שמע את המנוע כאילו הנסיעה חלקה והוא אומר שזה גם בגלל שהטורים נמוכים יכול להיות שזאת הבעיה ?

ואמרו לי שאפשר לסדר את הבעיה הזאת בלי מוסך לסובב איזה בורג משו מישהוא יכול להסביר ?

ויש גם נורה שנדלקת אחרי שתי דקות של נסיעה נורה של צ'ק אנג'ין

פורסם
לא כדאי לנסות לכוון את הטורים ולראות אם זה פותר את הבעיה ?

ממש לא! מנורת תקלה לא דולקת סתם וגם אם בעיית הטורים לא קשורה אליה לא נוגעים בבורג הכיוון ויש פעולות מקדימות שניתן לעשות כמו ניקוי מצערת.

• תוכן חדש...