Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותיי, לא כל הנהגים הצעירים נוהגים בצורה חסרת אחרית ודופקים ושורטים את הרכב כל שני וחמישי. אני כנהג חדש לא שרטתי את הרכב ולו פעם אחת. פעם דפקתי פנס אבל הוא הוחלף ולא נשאר שום סימן. וזה עלול לקרות לכל אחד, בין אם הוא נהג צעיר ובין אם רישיון בידיו כבר 30 שנה. אין מה לעשות, אף אחד מאיתנו לא מושלם ועושים טעויות.

בנוגע לרכב - האם הכסף הוא נטו לרכישת רכב ויש ברשותך עוד סכומי כסף בשביל שאר הדברים בחיים, או שזה כסף שחסכת כל החיים בשביל לרכוש רכב? כי זה לדעתי, פקטור מאוד חשוב ברכישה של הרכב.

בלי קשר - לדעתי, אפשר לרכוש רכב חזק יחסית, אך עדיף כזה שלא מזמין את הנהג לנהוג בצורה פרועה. זאת אומרת, יש רכבים שפשוט עושים חשק ללחוץ ולהאיץ חזק ויש רכבים עם אותו הספק ואף חזקים יותר, שמשרים תחושה של רוגע ודווקא גורמים לנהג לנסוע רגוע יותר. פחות מזמינים מהירות.

ההמלצה לגבי הלאון לדעתי ממש טובה. אפילו אם תרכוש את דגם ה2 דלתות, עם 1.2 TSI אתה תיהנה ממנה. מקדם הפוזה גבוה(לדעתי היא נראית מהמם) והיא לא תבייש על הכביש (כמובן אם תחלץ עם רכבים חזקים אז כן, אני מתכוון במצב של נהיגה רגילה) וכמו שנאמר, אפילו תשאיר לך עודף.

פורסם

עדיפות רבה לאוטומט.

המכונית תהיה לעצמי לבד .

ואשמח לשמוע עוד המלצות

כמובן שיש עדיפות לקנות אוטו יד 2 כי לדעתי לקנות אוטו חדש מהחברה זה בזבוז

פורסם
עדיפות רבה לאוטומט.

המכונית תהיה לעצמי לבד .

ואשמח לשמוע עוד המלצות

כמובן שיש עדיפות לקנות אוטו יד 2 כי לדעתי לקנות אוטו חדש מהחברה זה בזבוז

ולקנות רכב ראשון לצעיר ב 160 זה לא בזבוז?

נכון, שמי שיש לו יכולות כלכליות אדירות יכול להרשות לעצמו בקלות רכב ראשון ב 160,000. אבל אותו אדם לא צריך להיות מוטרד מהבזבוז של רכב חדש מחברה.

כלומר, אם אתה מוטרד מהבזבוז של רכב חדש מחברה אז מוטב בכלל לא להוציא 160,000 על רכב ראשון.

גם מוטב להתחיל לאט לאט. קנה משהו צנוע יותר ובהמשך תשדרג ותעלה ברמה ובעלות. כך גם תעריך יותר את מה שיש לך.

פורסם
אז כל הכבוד ויופי לך, אתה גבר שבגברים.

לא מבין את התגובה הדבילית הזאת.

כמו שאתה לא, יש עוד אלפי נהגים חדשים שכן.

מצטער שהכללתי אותך ב״כולנו״... :roll:

איפה ראית תגובה שהציעו לו לקחת גרוטאה?

תן ל"גברים" האלה לייעץ לו לרכב יקר זה הכסף שלו,

איך שאני רואה את זה? בעוד חודש יהיה לנו פחות נהג חדש על הכביש.

ואתה Nistarock אם יש לך 160K לרכב חדש ואתה עוד נהג צעיר תגיד לאבא שיקנה לך סוכן רכב צמוד.

משום מה יש פה ריח של תסמונת חופש גדול, והבחור מתסיס פה את כולם.

פורסם
ולקנות רכב ראשון לצעיר ב 160 זה לא בזבוז?

נכון, שמי שיש לו יכולות כלכליות אדירות יכול להרשות לעצמו בקלות רכב ראשון ב 160,000. אבל אותו אדם לא צריך להיות מוטרד מהבזבוז של רכב חדש מחברה.

כלומר, אם אתה מוטרד מהבזבוז של רכב חדש מחברה אז מוטב בכלל לא להוציא 160,000 על רכב ראשון.

גם מוטב להתחיל לאט לאט. קנה משהו צנוע יותר ובהמשך תשדרג ותעלה ברמה ובעלות. כך גם תעריך יותר את מה שיש לך.

יש כסף , אין כסף זאת לא סיבה לבזבז אותו על רכב חדש מהחברה שלדעתי זה בזבוז.

בכל מקרה אני צריך המלצות לרכב לא המלצות לתקציב וכו' .

ואשמח עם מישהו יעזור

פורסם
יש כסף , אין כסף זאת לא סיבה לבזבז אותו על רכב חדש מהחברה שלדעתי זה בזבוז.

בכל מקרה אני צריך המלצות לרכב לא המלצות לתקציב וכו' .

ואשמח עם מישהו יעזור

לגבי יד שניה מדובר בעולם ומלואו. הרי גם רכבים שנמכרים כחדשים במליון יגיעו בשלב כלשהו למחיר הזה.

תן איזשהו כיוון.

לגבי חדשים וכמעט חדשים אני הייתי שוקל:

1. אלפא ג'ולייטה, למרות שאוטומט ברכב הזה נראה לי צלם בהיכל.

2. מאליבו משומשת (מהמפלצות עם ה 3.5 ליטר) כאן האוטומט משתלב עם אוירת הרכב האמריקאי הקלאסי. פחד אלוהים מה נהג צעיר יכול לעשות עם רכב כזה. בתכלס מתאים לסבא עם דלקן.

פורסם

איביזה FR 1.2 TSI

123 אלף שקל וקיבלת הכול...

יספיק לך הכוח,פוזה יש!

בהצלחה וסע בזהירות...

צעיר לא צריך יותר מהרכב הזה...

המשך ערב נפלא

זיו

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

יש לי קצת היסוסים להמליץ לך בגלל שאתה נהג חדש אבל בתקציב והדרישות שלך כתוב בשלט גדול ומאיר עיניים - פיזו 208GTI.

פורסם

ילד בן 18 פתח נושא בלי פרטים בלי כלום ואתם מתווכחים בינכם סתם!!!

מה הכיוון שלו , מה חשוב לו ברכב , איזה שנתון, איזה נפח, משפחתי, ספורטיבי, קופה , רודסטאר מה??????

מה אתם בכלל עונים לו ורבים עם עצמכם?

פורסם

שמע גבר, תחסוך עוד כמה שנים תגיע לתקציב נורמלי ואז דבר איתנו כשתגיע ל-500,000 ח"י שקלים אז תוכל לרכוש לעצמך BMW X6 יד שניה כמובן מאיש עסקים בעל קיוסקים. או פורש 911 אבל זה רק אם ממש תחסוך את דמי הכיס.

• תוכן חדש...