Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

אחרי 5 שנים עם מאזדה לאנטיס אנחנו מחפשים מחליפה ראוייה

המאזדה הייתה נחמדה סה"כ אבל הגיע הזמן להתקדם

# עשיתי מחקר קטן וסימנתי מספר אפשרויות שקרצו

Honda -

Civic sedan 2008-9

Accord 2009

Subaru -

B4 2009

Volkswagen -

Passat 2008-9 1.8 tsi / 2.0 fsi

Seat -

Leon tsi 1.8 2011

Mazda -

Mazda 6 2009

Chevrolet -

Cruz 1.8 LT 2011

Skoda -

Octavia Tsi 1.8 2010

סה"כ הדרישות זה נוחות, אמינות, צריכת דלק טובה, אבזור ואיכות בנייה, ושיהיה מספיק כוח לצאת לעקיפה בלי לחשוש (ולקצת אקשן :twisted: )

תודה :)

life starts at 2 bar

--------------------

:My First Love

http://www.imcdb.org/i009551.jpg

פורסם

Honda sedan --- חשבתי גם עליה, אבל גר רגיל לא ראיתי ואוטומט 5 הילוכים, בשילוב עם מנוע, נותן תאוצה איתית מידי, לדעתי.

Skoda

Octavia Tsi 1.8

נראת לי עדיפה על שער האופציות שציינתה, היא תיתן תמורה מקסימלית למחירה.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

ערבת פה שתי קטגוריות - משפחתיות ומנהלים.

אתה צריך להחליט מה הכיוון שלך על מנת שאנשים יוכלו להכווין אותך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רכב "מנהלים" לא יכול לשמש כרכב משפחתי?

אני ראיתי הרבה משפחות שנעות ברכבי מנהלים כך שאני לא חושב שיש הבדל גדול כלכך, בכלל מה ההגדרה לרכב מנהלים?

מבחינת הרכב צריך להיות מרווח נוח מאובזר מנוע חזק ואמין ושתהיה צריכת דלק בגבול הנורמל לדוגמא 1-10 בעיר

המאזדה 6 וההונדה אקורד נמצאות בפייבוריט כרגע, מה אתם אומרים?

תודה ולילה טוב.

life starts at 2 bar

--------------------

פורסם

יכול בהחלט, אבל מכיוון שאלו שני סגמנטים שונים, ושהמחירים בהם שונים, היצע הרכבים שונים וכו', אז צריך לדעת מה הכיוון הנדרש ממך על מנת שנוכל להכווין.

אם אתה מעדיף מנהלים אז מכוניות כמו אוקטביה או קרוז פחות רלוונטיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם גולף 2008 באה בחשבון, אז בין תוצרת של VAG הייתי ממליץ על 1.4 טורבו 140 כ"ס מאותה שנה. זה הגיע אז (דור 5) עם גיר DSG6 שבינתיים התגלה כיותר אמין מהגירים שיש בליאון ואוקטביה שהזכרת (DSG7). זה שנתון אחרון של הדגם הזה. לגבי פאסאט אני לא יודע.

פורסם

אני קצת מושחת כי יש לי הונדה סיויק, אבל אני מאוד אוהב את הרכב. נוח, מרווח, מנוע חזק וחסכוני יחסית בדלק (10-11 ק"מ/ל' בעיר, 17-18 ק"מ/ל' מחוץ לעיר).

מה שאני הכי שמח שאין צורך להחליף רצועת טיימינג שזה כמובן חוסך עלויות וכאב ראש.

פורסם

נכון שיש פה רכבים משתי קטגוריות אבל לדעתי זאת התלבטות לגיטימית (במיוחד לאור העובדה שההבדל במרווח ובאיכות בין האוקטביה/B4 ואקורד הוא בהחלט לא משמעותי).

לקרוז לדעתי אין מה לחפש כאן, היא משפחתית מרווחת, בטוחה ובגירסא הזאת גם מאובזרת ויחסית זולה אבל אקשן לא אצלה, וצריכת הדלק גם לא אמורה להיות טובה (לא מדבר מניסיון).

הכי חסכונית כאן תהיה הסיויק, היא גם דיי זריזה (יחסית למשפחתית רגילה, לא יחסית ל1.8 TSI), ל4 מבוגרים היא מרווחת מאד (אך תא המטען קטן), 5 קצת פחות (לדעתי המושב האחורי בה יותר מוצלח מבאקורד) אבל אף אחת מהמתמדדות (פרט לפסאאט) לא תכיל 3 נוסעים מאחור בנוחות.

היא אמינה, שומרת מחיר ויש גם גירסא מאובזרת (executive) עם ובלי סאן רוף.

קיבלה ציונים לא משהו במבחני ריסוק, מתלים בינוניים פלוס, מושב נהג ותנוחת נהיגה לא מוצלחים לטעמי (כמובן שמשתנה מנהג לנהג).

אקורד 2009 (אני מתייחס לדגם החדש שיצא באותה שנה), היא בהחלט נותנת הרגשה של פרימיום באיכות החומרים, השקט והעידון.

הנוחות (מתלים ומושבים) היא דיי טובה, ציון טוב במחני הריסוק וצריכת דלק טובה יחסית.

ביצועים לא רעים, לא מלהיבים, אבל המנוע והגיר עובדים חלק ונהדר.

מושב אחורי בעייתי משהו, לא מאוד מרווח, לא מאוד מאוד נוח ובעל גישה גם לא נוחה. תא המטען מכובד.

שים לב שגירסת הקומפורט הגיעה כמעט עירומה לחלוטין (אין מגנזיום, אין בקרת שיוט וכו'), אלגנס מאובזרת סביר, ואקזקיוטיב מאובזרת יפה (קסנון, ג'נטים 17", סאן רוף ועוד) עם אופציה לריפודי עור.

B4, יש לה אחלה מנוע, אבל גיר מעפן וצריכת הדלק מעט גבוהה, היא לא מאוד מרווחת (אך יש סטיישן שימושי), הנוחות סבירה-טובה (מעדיף את האקורד) וכך גם איכות הסלון.

היתרון שלה הוא שהיא פשוט כיפית, היגוי נחמד (באקורד יותר) ואחיזה גבוהה ביחד עם שלדה מוצלחת והנעה כפולה נותנים לה אופי ייחודי.

אם אני לא טועה היא גם הגיעה דיי מאובזרת כסטנדרט ב2009 (צריך לוודא).

עוד נקודה חזקה לטובתה היא המחיר שהוא (בשונה מהונדות) נמוך מאוד ויישאר לך עודף נכבד מ75 א'.

מאזדה 6 היא איפה שהוא באמצע, היא בסדר בהכל. אני קצת מאוכזב ממנה. אין לה הרגשת פרימיום של האקורד (אך היא זולה יותר), לא את הרגשת הזריזות של הסיויק (אבל בטוחה ונוחה יותר)ולא את הפאן של הסובארו (אבל חסכונית יותר). היא תהיה מן לאנטיס משודרגת מאוד.

פאסאט, לא נהגתי בדור הנ"ל. אני לא אוהב VW לרוב, הן יקרות מידי, מאכזבות (מנסיון עם דגמים אחרים) והפאסאט ספציפית היא אחת המכוניות היותר "זקנות" לדעתי, לא הרבה אחרי טויוטה קאמרי.

בלאון לא נסעתי מעולם, באוקטביה רק בגירסאות חלשות יותר, אבל בגדול היא מרווחת, יש לה בגאז' ענק, תיתן לך ביצועים מהממים ובטח גם איבזור לא רע וכל זאת במחיר הגיוני (ואפילו צריכת דלק בסדר אם לא תלחץ יותר מידי).

לרעתה, ציון נמוך יחסית במחני ריסוק (כמו הסיויק) ונושא האמינות מעט לוט בערפל, דור הTSI+DSG סובל מתדמית לא טובה.

אם תוכל לפרט לנו יותר למה משמש הרכב (הרבה נסיעות משפחתיות?), כמות נסועה ועוד נוכל לעזור לך יותר.

אני אישית הייתי שם לי בטופ 3 את האקורד, סובארו ולאון/אוקטביה (מכוניות מאוד דומות מתחת לפני השטח).

המאזדה 6 היא מן פשרה כזאת, אולי דווקא לך היא המתאימה ביותר.

פורסם

עומר ב. אני מודה לך מאוד!

נתת לי תמונה ברורה יותר למה יש לרכבים להציע,

באופן כללי הרכב ישמש לרוב לנסיעות פנים עירוניות לכ2 אנשים - נסועה של כ 10-5 ק"מ (עבודה)

סופ"ש 2-4 אנשים כ20-30 ק"מ (בילוי)

ופעם בחודש-חודשיים לנסיעות בין עירוניות של 5 אנשים - נסועה של כ 70 ק"מ כל כיוון (משפחה)

הנהגים העיקריים זה ההורים, זוג בוגרים אך צעירים בנפשם.

ואני, בחור צעיר שאוהב הגה, מאוד! (לא ילד)

מבחינת ההורים אין להם העדפה כלשהי ולי יש יותר ידע בנושא לכן הם נותנים לי את המושכות בקטע הזה,

לכן אני מחפש רכב שיוכל להסיע משפחה בנוחות אבל גם שיהיה לו אופי צעיר, בשבילי.

תודה ובוקר טוב.

life starts at 2 bar

--------------------

פורסם

יש לי סיוויק 09 גיר רגיל אני מאושר...

הסיכוי שתמצא במחיר הזה אקורד שמורה מאוד נמוך פילו אפסי

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

היי,

הB4 עונה על הדרישות שלך - מנוע חזק, אבזור עשיר ותא נהג מרווח ואלגנטי.

אתה מוזמן להשאיר פרטי התקשרות, נשמח להציע לך את אחד מדגמי הB4

אייל מסובארו

• תוכן חדש...