Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בשנה שעברה זה קרה,השנה הוזמנה משטרה(שלמזלי היו בסדר) על ידי בניין ממולי, והיה קשה להניע כי היא האזעקה כמעט גמרה את המצבר.

מדובר באזעקת CLIFFORD ישנה שמורכבת על סובארו 94, בגשם העז נכנסים לקצוות המנוע טפטופי מים והאזעקה בדיוק יושבת שם,מה שקורה זה שיש ביפ ארוך וצורם מאוד לאוזן,בשילוב כל כמה שניות הצליל של האזעקה.

לאחר ניתוק האזעקה ע"י מפתח, צריך לשחק עם הכיסוי שעל המנעול, משמע, יש כיסוי גומי מעל חריץ המנעול (כנראה להגנה ממים ולכלוך,יש לציין שהוא היה סגור),ברגע שטיפה פותחים אותו ולא סוגרים לגמריי זה מפסיק אבל מספיק עוד טיפת מים כדי שוב להחזיר את הצליל הצורם,האזעקה נותקה אמנם אבל הצליל הזה נשאר,כנראה שיש מנגנון הגנה באזעקה שגם שמנתקים עם המפתח היא יכולה להמשיך לצפור.

כרגע שמתי את הרכב בחניה מקורה אבל הפתרון הוא זמני,זה מתחת לבית ואני עוקב אחרי הצליל (שאין כמובן כאשר לא חודרים מים),האזעקה מנותקת אבל כנראה מדובר רק בצליל שלה,כי עדיין ניתן לפתוח את הדלתות מהשלט.

המצב שלי הוא שאני יודע את הבעיה ואת הגורמים לה,אבל אין לי דרך לפתור אותה,האזעקה יעילה ומאוד חזקה ויכולה להתריע במיוחד ברכב גניב,אז אני לא מעוניין ללכת לחשמלאי ולהוציא אותה.

חשבתי על כיסוי בד בתוך תא המנוע,מה שלדעתי מסוכן ויכול להיות רק בצורת קומבינה.

אם למישהו יש פתרון יצירתי אשמח לדעת, בשנה שעברה בזמן שהיה גם גשם חזק שכנראה חדר טיפה למנוע יום לאחר מכן כבר היה שמש והכל הסתדר ומאז לא היו בעיות.

תודה

Miata ND2

• תוכן חדש...