Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-3 חודשים נכנס בי ברוורס אוטו מסחרי (יונדאי). התאונה התרחשה בכביש ברמזור אדום.

כאשר הנהג החליט שהוא רוצה לפנות ימינה במקום שמאלי. ובכדי להגיע לנתיב הימני עשה רוורס לא ראה אותי .

הנזק טמבון ופנס.

הנהג מודה בעבירה המיוחסת. לא מתנער. הביטוח מתנער מהנהג עקב כך שיש לו רשיון של הרשות והרשיון אינו תופס בארץ.

לאן ממשיכים מכאן? לבקש ממנו את הסכום הנדרש?

לפנות לבית משפט? אפשר בכלל לתבוע אותו בארץ? אני לא בטוח שיש לי את הכתובת של הנהג. אבל יש לי את הטלפון שלו. אם הוא מסרב למסור לי כתובת של הבית בכדי לשלוח לו מכתב מבית המשפט. זה משול לפגע וברח?

תודה

שחר

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

נשמע תמוה שהביטוח לא ידע שהנהג הוא פלסטיני בעת שהסכים לבטח אותו ולקחת ממנו פרמיה :screwy:

לביטוח שההורים שלי עשו לקחו צילומים של רשיונות הנהיגה שלהם ושלי, לליסינג שלי לקחו צילום רשיון נהיגה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא מובן -

האם נהג הרכב הפוגע נתן לך פרטי ביטוח, והביטוח שלו מתנער מאחריות??

כלומר הנהג הוא לא בעל הרכב?

או שהביטוח שלך מתנער מאחריות, ואז תחליף מהר חברה..

פורסם

ואלה ערמה של שטויות כתבו פה

שחרון , מה שקורה זה שהנהג אינו ראשי לנהוג בשטחי מדינת ישראל ולכן חברה המבטחת לא מוכנה לשאת בעלות הנזק בטענה כי נהג ברכב נהג אינו מורשה לנהוג, תביעה כנגד הנהג בלבד

פורסם

וחברת הביטוח לא ידעה כי הוא מחזיק ברשיון פלשתיני כשביטחה אותו?

כל חברת ביטוח שבה בוטחתי עד היום ביקשו צילום רשיון נהיגה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

1. האם הנהג הוא בעל הרכב?

2. אני מציע לבדוק בעצמך אם רשיון של הרש"פ אכן לא תקף בארץ.

אני לא כל כך בטוח.

אם כך אז גם ההיפך נכון? הרשיון הישראלי לא תקף בשטחי הרש"פ?

3. האם יש לך את הדחייה של חברת הביטוח בכתב?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שחר - אתה מספר סיפורים ארוכים על הנהג. מי בעל הרכב הרשום? הוע זה שצריך לשאת באחריות (אלא אם הרכב נגנב, ואז אתה באמת בבעיה)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נעשה קצת סדר בדברים.

רכב עם רישוי ישראלי. התאונה התרחשה בשטח ישראל.

נהג הרכב עם רישיון נהיגה של הרשות.

בעל הרכב ישראלי ?.

הנהג נמצא בשטח ישראל בצורה בלתי חוקית או שיש לו אישור שהייה ?.

צריך לבדוק מול עו"ד או מול משרד הרישוי אם רישיון נהיגה של הרשות תופס בשטח ישראל.

אם לא תופס, צריך לפנות לבעל הרכב.

שונא גזענים !.

פורסם

אסור לתושב השטחים לנהוג ברכב בתחום מדינת ישראל.

מי שנתן לו את הרכב עבר למעשה על החוק.

זה הסיבה שהביטוח מסרב לפצות.

או שתתבע את הביטוח שלך ואז הפרמיה שלך תעלה או שתתבע את הנהג הפלסטינאי.

אם הוא שוהה בארץ באופן חוקי והוא יסרב לתת לך את התשלום שייקבע בבית המשפט אז יקפיאו לו עת האשרת שהייה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני כ-3 חודשים נכנס בי ברוורס אוטו מסחרי (יונדאי). התאונה התרחשה בכביש ברמזור אדום.

כאשר הנהג החליט שהוא רוצה לפנות ימינה במקום שמאלי. ובכדי להגיע לנתיב הימני עשה רוורס לא ראה אותי .

הנזק טמבון ופנס.

הנהג מודה בעבירה המיוחסת. לא מתנער. הביטוח מתנער מהנהג עקב כך שיש לו רשיון של הרשות והרשיון אינו תופס בארץ.

לאן ממשיכים מכאן? לבקש ממנו את הסכום הנדרש?

לפנות לבית משפט? אפשר בכלל לתבוע אותו בארץ? אני לא בטוח שיש לי את הכתובת של הנהג. אבל יש לי את הטלפון שלו. אם הוא מסרב למסור לי כתובת של הבית בכדי לשלוח לו מכתב מבית המשפט. זה משול לפגע וברח?

תודה

שחר

רישיון נהיגה פלסטיני לא תקף בארץ

תקן על חשבונך ושכח מזה, הסיכוי שלך לראות את הכסף ממנו הוא אפסי

פורסם

כמו שאמרו כאן, רישיון נהיגה פלסטיני לא תקף בשטחי מדינת ישראל. זה אפילו כתוב לו על היתר הכניסה שלו במידה ובאמת יש לו אחד.

למעשה הוא נהג ללא רישיון כלל, ובעל הרכב ביצע עבירה על החוק.

במצב הנוכחי, הייתי מנסה לראות את כספי ממי שרשום כבעל הרכב. מהנהג לדעתי לא תראה שום דבר.

אתה יכול לנסות לדבר עם הנהג, לקבוע איתו במוסך, שיבצעו את התיקון, ושהוא ישלם. אם הוא לא רוצה, אתה יכול, די בקלות, לגרום לכך שאישור הכניסה שלו לישראל יבוטל. זה אגב, אחלה מנוף לטובתך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא ענית על נדאלנ החשובה ביותר: מי בעליו הרשום של הרכב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...