Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת בלמים - איביזה 1.6SC 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

עקב רעידות בהגה בזמן לחיצה עדינה על הברקס, מניסיוני ברכב הקודם שלי, מדובר בצלחות בלמים שהתעקמו להן מעט. הבנתי גם שזוהי בעיה ידוע בחלק מהאיביזות בשנתונים האלו.

אני מעוניין להחליף את הברקסים כולל רפידות כמובן, ואם כבר להשקיע אז לשים משהו טוב ולא סתם זבל סיני.

מכאן אני פונה אליכם חברים ומבקש המלצות על מותגי ברקסים טובים שיכולים לעשות את העבודה כמו שצריך (לא זבל סיני כמובן).

תודה מראש על המלצות וגם טיפים יתקבלו בברכה! :wink:

פורסם

את הצלחות אפשר לחרוט. אתה לא תרגיש בהבדל בעצירה וההגה יפסיק לרעוד. וגם תחסוך הרבה כסף.

לגבי הדיסקיות, אם הם בסדר ויש להם "בשר", ניתן להחזיר אותם בחזרה. כמובן תוודא שהמכונאי ישייף את המשטח העצירה שלהם טיפה עם נייר זכוכית.

אם הם גמורים ההמלצה שלי זה לקנות של חברת -ATE- נקודה.

פורסם

האמת שבדקתי את האופציה של חריטה, אבל ישנם כבר מדרגות על הצלחות וזה כבר מעבר למצב ששאפשר לעשות חריטה :cry:

לחברה הזו שאתה ממליץ יש גם צלחות?

• ספונסר פורום
פורסם

אתה יכול להתקין צלחות ורפידות של חברת TRW שהיא גם יצרן מקורי

ומחירי הצלחות שלהם מאד סבירים ,כ 150 שח לפני מעמ ליחידה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עדכון:

אחרי שיחת טלפון קצרה לרון (מוסך רון, ת"א), כבר יום למחורת ניגשתי למוסך עם הרכב.

הדיסקים הקידמיים הוחלפו לTWR (אין ATE לדגם שלי בארץ), הרפידות הקדימיות ואחוריות הוחלפו לATE (אחוריות התגלו ככמעט גמורות לאחר בדיקה של רון).

אין יותר רעידות בהגה והאוטו בולם כמו שד! 8)

למרות ההמלצות המרובות בפורום על מוסך רון, זוהי הפעם הראשונה שלי אצלו. חייב לציין כי השירות שקיבלתי אדיב, אמין ומקצועי!

הקינות של רון ראויה גם היא להערכה! :wink:

תודה רבה לכולם על ההמלצות וכמובן תודה לבית החדש של הרכב שלי, מוסך רון. :-)

• ספונסר פורום
פורסם

תודה רבה לך על הפרגון

נשמח לראות אותך בעתיד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...