Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מלונות באמסטרדם


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני זקוק להמלצות למלונות באמסטרדם.

חשוב שיהיה מלון מרכזי ברמה של 4 כוכבים ומעלה.

אז אם מישהו היה ויכול להמליץ זה יהיה מעולה

 

תודה

פורסם

מלון מאוד נחמד שנמצא ממש ליד התחנה המרכזית זה אמרת. הוא חמישה כוכבים עם בריכה, ספא, מכונת אספרסו חופשית בחדר (כולל השלמת קםסולות משלושה סוגים כמה פעמים ביום) ומיניבר חופשי (מלא משקאות קלים ובירות וחופשי לחלוטין. ממולא פעם ביום). אפילו מטריות יש שם לשימוש האורחים. החיסרון היחיד שלו זה שהוא מבולגן. בפעם הראשונה לא מצאתי את היציאה.

 

יש כמובן את קרסנפולסקי הידוע והיקר בדאם סקוור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה חשוב לך במלון?

 

יש באמסטרדם הרבה מאוד מלונות עם פלוסים ומינוסים במגוון מחירים. גם המונח מיקום מרכדי הוא די גמיש (יש מספר מרכזים ובכלל אמסטרדם לא גדולה והתחבורה הציבורית מעולה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מלון טוב קצת יותר טוב מהממוצע, מיקום מרכזי כי קר עכשיו ולא בא לנו ללכת ברגל.

עד 700 יורו גג כשכמובן אם יש יותר זול אז מה טוב

פורסם

אין בעייה ללכת שם ברגל כי ממילא אתה הולך עד לתחנת הטראם. הייתי שם לפני כשלושה שבועות ולא היה נורא (5 מעלות).

 

רוב המלונות שם די דומים פרט לכמה יקרים יותר. אלה של שלושה כוכבים צריך לבדוק טוב כי יש כאלה עם 4 קומות ובלי מעלית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הייתי שם השבוע - קור איימים בלילה.

יש את רדיסון בלו. לא ממש על הדם, אבל מאוד "מהוקצע", כמו כל הרשת.

יש בכיכר רמברנדט כל מיני מלונות, השאלה אם זה לא רחוק מידי עבורך מהמרכז עצמו (שאגב אין בו ממש הרבה מה לעשות).

אני בכלל הייתי לוקח את המובנפיק, בגלל המיקום שלו, אבל זה לא ה"מרכז".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

העצה שלי - השקע קצת זמן בשיטוט וקריאה ב-tripadvisor. עוד לא נפלתי עם מלונות שקיבלו המלצה באתר, אפילו אם היה מדובר ב-2-3 כוכבים.

לגבי מזג האויר - הוא בהחלט עלול להיות סוער בעונה זו. השבוע, למשל, בוטלו חלק מהטיסות לסכיפהול מחשש שבגלל רוחות עזות השדה לא יעמוד בקצב הטיסות המתוכנן. כאשר ביקרתי באמסטרדם לפני מxpר שנים בחודש פברואר היה קור עז וירד שלג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אני הייתי במלון - Park Hotel,

נמצא ליד הליידספליין (איזור הרבה יותר עדיף מהדאם סקוור לטעמי), צמוד לקזינו ולהארד רוק קפה.

המלון היה אחלה, החדרים חדישים נקיים ומסודרים, והאנשים היו נורא נחמדים.

פורסם

http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g188590-d230906-Reviews-Hampshire_Hotel_Beethoven-Amsterdam_North_Holland_Province.html

הייתי לפני שנה בדיוק בסילבסטר והתרשמתי ממש לטובה, אמנם קצת רחוק אבל יש וויפי במלון (הסיסמא בלובי היא אותה סיסמא של החדרים), הטראם עוצרת ממש בדלת של המלון, רחוב די יפה בתקופת הסילבסטר, יש סטארבאקס כמה מטרים מהמלון + סופר צמוד.

הצוות היה מעולה ולא היה חסר לי דבר, תמיד נקי, בנוסף קיבלנו חדר עם מרפסת על הגג שישבנו לעשן שם (מתי שלא היה גשם או שלג כמובן).

 

איבדתי שם מצלמה ובמקום לגנוב אותה שלחו לי מייל חודש אחרי (אין לי מושג איך הם ידעו שהיא שלי) שהמצלמה במלון והם שולחים לי אותה לבית בדואר.

המלון לא גדול, 4 קומות ובכל קומה יש בערך 5 חדרים, יותר מלון בוטיק אבל בהחלט מומלץ!!

×
×
  • תוכן חדש...