Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש משהו קטן וזול, שיהיה לא ישן (2002 ומעלה) בטווח 12000 ש"ח.

1 אופל קורסה ידנית/חצי אוטומט

2 פיאט פונטו ספייס ידנית

3 פיג'ו 306 ידנית

4 סיאט איביזה ידנית

אני כבר ממש אבוד בין ההבדלים ביניהם והאם שווה לקחת אמינות על חשבון שנתון במחירים האלו או ששוה ל'התחדש' (הכל יחסי) אבל לקחת משהו פחות אמין.

אשמח לעזרתכם

פורסם

שום דבר בשנתון הזה לא אמין. יש בלאי אחרי 12 שנים.

הכל תלוי בטיפול שהרכב שאתה מחפש קיבל במהלך חייו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מה שהוא ניסה להגיד לך זה בשנתונים האלה, פחות איכות הרכב, יותר כמה הרכב שמור. כי עברו 9+ שנים, וזה המון. ובשנתונים הללו לא חסרים רכבים מוזנחים..

אני הייתי הולך על הפונטו היות והחלפים שלה יותר זולים אם משהו מתקלקל...

פורסם

בשנתון כזה, רק ידנית. אמין יותר, חסכוני יותר, ואין טעם לחשוב על ירידת ערך לרכב כה ישן.

ברשותי 306 שנת 95, ידנית, מזדקנת בכבוד רב. אמנם יש נזילת שמן קלה, אבל חוץ מזה היא באמת ילדה טובה. עושה 1 ל10/11, ולא עושה פרצופים במהלך השנה. פעם בשנה לפני הטסט אני עושה לה טיפול במוסך שלי, וחוץ מזה תענוג לנהוג עליה.

למיטב ידיעתי, לאופל ולפיאט מהשנתונים האלו אין מוניטין מוצלח במיוחד...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...