Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 135K לקורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקמ של הרכב כרגע הוא 117, ואף פעם לא החליפו לו פילטר דלק.

למרות שכשרכשתי את הרכב בהיסטוריה שלו הייתה לו בעיה של המד קילמוטרז אז לך תדע מה הקמ האמיתי..

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים,

בדקתי וראיתי שלא החליפו ברכב פילטר דלק, הבעיה בקורולה שפילטר דלק עם עבודה יוצא איזה 900 שח כולל מעמ ועבודה כי צריך להגיע אליו דרך הספסל האחרוי הבנתי.

צריכת הדלק של הרכב לא משהו

האם לדעתכם כדאי להחליף אותו או להשאיר אותו ככה?

במידה ומשאירים אותו ולא מחליפים האם עלול להירגם נזק למנוע?

ניראה לי שבנתיים אני יישאר עם ההמלצה של המוסך לגבי השמן.

הנזק לטיפול הוא כ850 שח פחות או יותר.

הם אמורים לאסוף את הרכב ממני מחר בבוקר.

תן לי להבין, עלות הטיפול ללא החלפת פילטר היא 850 ועם החלפת פילטר זה 900 שקלים? בשביל עוד 50 שקלים הפרש הייתי ממליץ לך להחליף.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

האם אתה בטוח שיש פילטר דלק ברכבך? אני נוטה להאמין שהפילטר הוא חלק אינטגרלי ממשאבת הדלק ואולי זו הסיבה למחיר היקר אותו קיבלת.

אם אתה מעוניין שאבדוק רשום כאן או שלח לי ה"פ עם מספר השלדה של הרכב ואברר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...