Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדשה בפורום הזה וטוב שיש פורום כזה שמייעץ לאנשים שקצת פחות מבינים ברכבים.

אנחנו מתלבטים בין מכוניות משפחתיות, ומה שעומד על הפרק זה:

1. סובארו אימפרזה החדשה בעלות של 117,400 כולל 5 שנות אחריות ו3 שנים טיפולים חינם. כולל מערכת מולטימדיה,חיישני רוורס וקודן.

2. סוזוקי קרוסאבור בעלות של 121,940 כולל חיישני רוורס וקודן. ו700 ש"ח המתחלקים ל3 טיפולים(250,250,200), 3 שנות אחריות. מערכת מולטימדיה בעלות נוספת של 5000 ש"ח. אולי יהיה מה להתמקח..

עשינו על שניהם נסיעת מבחן, ובקורסאובר הייתה הרגשה שהמנוע נחנק.. בסובארו הנסיעה הייתה יותר חלקה, אבל קראתי מלא ביקורת רעות.

אנחנו זוג שבעז"ה מתכנן הרחבת משפחה ועושה נסיעות בעיקר בעיר לעבודה הלוך חזור ומדי פעם נסיעות צפונה.

מה דעתכם?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האימפרזה לא רעה, פשוט ביחס למשפחתיות המודרניות ממנה היא מהווה חבילה לא מספיק טובה.

הקרוסאובר גם היא לא שיא המודרניות אבל למי שמחפש תחבורה אמינה מפה לשם וחזרה היא אופציה ראויה. אגב, ותרו על מערכת המולטימדיה שמציעים לכם בסוזוקי. היא מעאפנה ולא שווה את הכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האימפרזה נמכרת במוטודיל בעשרת אלפים שקלים פחות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא חשבתם על בחירה אחרת? לקיה יש 7 שנות אחריות וג'אז הבריד עדיף לנסיות עירוניות.

בין השניים הייתי בוחר בסובארו. ביקורות רעות יש מספיק גם לסוזוקי.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

תודה רבה לכולם.

אם אני לא טועה במוטודיל אני נרשמת יד שנייה..

לגבי קיה, לא כ"כ אהבתי..

כבר השתגעתי..

פעם סובארו, פעם סוזוקי, פעם סקודה ראפיד, פעם טיוטה קורולה. וברור לי שכל אחד מהן ברמה אחרת של מחירים ולכן נשארנו עם סובארו או סוזוקי..

האם המנוע המדובר של סובארו הבוקסר הוא המנוע שתמיד היה להם? מפחיד אותי שאומרים שיחד עם הגיר הרציף יש רעש בנסיעה..

מה באמת מטה את הכף לסובארו זה סה"כ העסקה..עלות של 117,400 כולל 5 שנות אחריות ו3 שנים טיפולים חינם. כולל מערכת מולטימדיה,חיישני רוורס וקודן.

פורסם

קחו נסיעת מבחן ערוכה, של כמה שעות,אם אפשר, בסובארו. גם תראו צריכת דלק וגם אפשר לשמוע את הרעשים.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

כבר ביצענו.. ולא שמתי לב לזה יותר מדי האמת.. כי לא חשבתי על זה... רק אחרי שיצאנו משם עלו בי כל החששות והבדיקות האלו..

פורסם

האימפרזה הדוקה יותר מהקרוסאובר, ומציעה איכות חומרים עדיפה, מתלים טובים ואחיזת כביש עדיפה.

ממה שאני זוכר ומכיר, התיבה שלה שקטה וחלקה, ויש סיכוי טוב שהאימפרזה תהיה מעט חזכונית יותר מהקרוסאובר.

עם זאת, הייתי מציע לחזור ולבדוק את תאי המטען של שתי המכוניות.

לדעתי, בגלל שלקרוסאובר יש דלת חמישית וסף הטענה נמוך יותר, תא המטען שלו יהיה שימושי ונוח הרבה יותר.

בנוסף, לקרוסאובר יש יתרון בצורת גג גבוה יותר - יתרון בכל מה שקשור לילדים ומשפחה ומרווח בתא הנוסעים.

אל תיתנו לאחריות המורחבת של סובארו לסנוור אותכם.

פורסם

1. שימושיות:

נוחות הטעינה בתא המטען, זוית פתיחת דלתות ונוחות חגירת ילדים מאחור, מרווח מאחור (אם יש סלקל כדאי להביא אותו, להתקין אותו, ולראות כמה מקום נשאר לנוסע שליד הנהג מלפנים).

2. בטיחות:

שדה ראיה לאחור, שדה ראיה במראות, שליטה בממדי הרכב מלפנים ומאחור, אינטואיטיביות הפעלה (מסך מע' מולטימדיה לא מסנוור, קל לתפעל את המזגן והחלונות בלי להוריד את העיניים למתג וכו')

3. איכות חומרים:

תחושת תא הנוסעים, עמידות חומרי הריפוד ללכלוך של ילדים, מיקום גלגל ההגה.

4. רעש:

רעש רוח, רעש מנוע ותיבת הילוכים, רעש מהכביש והמתלים.

5. נוחות:

תמיכות הצד במושבים, תמיכת גב תחתון, גובה כניסה ויציאה מהרכב, יכולת הרכב לשכך מהמורות במהירויות נמוכות (30 קמ"ש ומטה) וגבוהות.

המספרים אינם מציינים סדר עדיפויות. סדר העדיפויות הוא אישי.

לדעתי הבטיחות היא במקום הראשון.

פורסם
תודה רבה!

מה זה רעש מהמתלים? סליחה על הבורות..

אם נוסעים על כביש משובש מאוד ("לצערי" כבר קשה למצוא רחובות משובשים מאוד בתוך הערים. תחזוקת הכבישים השתפרה פלאים בעשור האחרון) המתלים עובדים קשה בשיכוך המהמורות.

בפעולתם, המתלים יוצרים רעש מסוים. יש מכוניות שבהן הרעש הזה נוכח יותר ויש שפחות.

"רעש מתלים" לא מתייחס רק לרעש שהמתלים עצמם יוצרים בעת נסיעה קופצנית, אלא לכלל הרעש שהמכונית מייצרת (פלסטיקים מקרקשים, תהודה בתוך תא הנוסעים, חלקים רועשים ורועדים כמומאפרה, כיסוי תא מטען, דלת תא כפפות וכו').

פורסם

הקרוסאובר אמנם לא בעלת ביצועים חזקים מאוד, אבזור ועיצוב איטלקי אבל היא בהחלט עדיפה על הסובארו.

צ.דלק מצוינת ועדיפה מהסובארו, התיבה הרציפה שלה עובדת טוב יותר ומסווה היטב את היותה רציפה.

היא בהחלט עשירה יותר באבזור ונעימה יותר מבחינת איכות חומרים.

יצא לי לנהוג בהן לטווח של כמה ימים, באימפרזה אם יורדים לדקויות ניתן להבחין במנופים\לחצנים\לוח שעונים ועוד ששירתו דגמים קודמים,אפילו הדיפון מסביב לבית ההגה כאילו נתפר בארץ ועושה שימוש בבד זול למראה ולמגע.

לדעתי במדובר ברכב לא רע אך לא במחיר הנ''ל, הוא איננו מיישר קו עם שאר המשפחתיות.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

• תוכן חדש...