Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע למה אתה מתעקש שאין דבר כזה דו״ח לבן, כרגע בדקתי שוב פעם את הקריטריונים להמרת דו״ח לאזהרה והתנאים בהם נרשם דו״ח ללא מסירה ביד לנהג העובר עבירה, וזה אכן נקרא דו״ח לבן. הכל מדברי ההרצאה של שופט תעבורה מכהן, בה נכחתי לפני מספר חודשים.

אני לא יודע מי אתה מה אתה ואיפה אתה מברר או מתענין ,אני אומר לך עם ניסיון של 26 שנה עד לפני שנה שאין דבר כזה דוח לבן

יש דוח פנימי וכמו שציינתי הוא ממוספר .

דבר שני אתה עושה סלט ממה ששאלה כאן היא לא תקבל דוח כזה וזה בדוק!!!!!!!!!

יש לה 8 שנים רישיון זה מופיע במחשב בכותרת כחולה בתחתית ואני מצטט" אינו עונה לקריטוריונים" שזה לא עונה לדוח אזהרה,

ועכשיו אין לי יותר מה להוסיף בנושא הזה ,אתה רוצה תקבל את מה שכתבתי ,אתה לא רוצה שיבושם לך.

שיהיה לך ערב טוב

פורסם

אני גם אומר שהיא לא עונה לקריטריונים של המרת דו״ח בדו״ח אזהרה, אבל עו״ד המלומד הציע לנסות בכל זאת ואנו לא נמנע ממנה זאת על ידי שלילת האפשרות מראש. כמו כן זה מופיע במחשב כפי שהבהרת, אך הקצין רשאי לשקול המרה בכל זאת, מה שלא יכול השוטר שמפיק את הדו״ח בשטח, לו אין את שיקול הדעת של הקצין שיושב במשרד ומקבל פנייה מהאזרח בכתב.

בנוגע לדו״ח לבן, אם שופטי תעבורה מכירים את זה כולל המקרים בהם הוא מופק, כולל ״נהג חסין״ ו״נהג שוטר״, אז תמוה שהנסיון שלך של 26 שנה לא עוזר לך להבין את העניין. תבדוק, תתייעץ, תשאל ותתעדכן.

בהצלחה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...