Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן שמעתי את זה בדרך ללימודים. טוב לדעת שאני לא היחיד שהתעצבן מהאמירה המטומטמת הזו כאשר רבע שעה לפני שדר אחר סיפר שהוא נהרג בתאונה בדרך לאירוע צדקה של ארגון שהוא הקים (אין לי מושג אם זה נכון, גם לא מכיר את השחקן)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום בשעה 0715 בערך מודיע השדר של גלגל"צ. "פול ווקר כוכב סרטים מהיר ועצבני מת בתאונת דרכים.נעשה כאן סוג של צדק פואטי ,אם תרצו אלוהים החזיר לו על שנים של הדחת אנשים למירוצי רחוב בלתי חוקיים"

ועל זה נאמר WTF... קודם כל קצת כבוד למת ,דבר שני אם אנטוני הופקינס ימות הוא יגיד שהוא הדיח אנשים לקניבליזם??

דבר שלישי זה פשוט גועל נפש לטעמי ,וזה גם לא הייתה תכנית סאטירית או משהו בסגנון סתם שידור רגיל של פקקים בגלגל"צ.

אידיוט (השדר) - במיוחד שלפי YNET פול ווקר היה הנוסע ולא הנהג.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

עצוב לשמוע. בחור חייכן היה. ממש מוות מיותר.

זה רק אני או שבאמת משהו לא מסתדר עם הבטיחות של פורשה. בלי קשר לגורם המהירות במקרה בספציפי. יש איזו בעייה בתכנון שהן מתלקחות ככה?

פורסם

RIP... אכן עצוב ליראות זאת, והא בידיוק היה בדרך לארגון הצדקה שלו בשביל לארגן סיוע לניפגעי הטייפון בפיליפינים.

ואני ממש עצבני מהמראה של הפורשה... העץ הקטן והמיסכן הזה חצה את הרכב לשניים!! הוא קרס לגמרי!.

לא יודע מה הטעם ליקנות מכונית יקרה כל כך שלא מספק מינימום הגנה מפגיעת עמוד.

אם כל הירידות על בטיחות טסלה- רוב הסיכויים שהוא היה כיום בחיים והעץ היה מושתח על האדמה.

אם יש כסף- אז ליקנות רכב עם בטיחות מקסימלית בקטגוריה המבוקשת(במיקרה הנ"ל ספורט).

והכי עצוב יהיה אם יתברר שהחבר שלו עשה שטות מיותרת שעלתה לבחור הזה בחייו... והוא השאיר ילדה קטנה ...

http://www.cnn.com/video/data/2.0/video/us/2013/12/01/von-kabc-paul-walker-crash-scene.cnn.html

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

רכב חצוי לשניים = מהירות גבוהה מאוד

אני רק מקווה שהם מתו לפני השריפה

ומי שמוצא את שם השדר - יבורך

שנוכל לשלוח מייל לגלגלץ

:wink:
פורסם

כן אני מודע לעניין המהירות- אבל ראיתה את העץ??? זה ניראה לך עץ שחוצה רכב?

בנוסף יש סימנים של צמיגים בצורת 8 שלא ידוע עם קשור לרכב הנ"ל.

The wreck took place about 3:30 p.m. (6:30 p.m. ET), about 300 yards from the office park where the event was held. The speed limit there is 45 mph.

Up and down the road near the crash site were burned rubber and doughnut marks as though someone smoked their tires in figure 8 patterns.

"I don't know if the marks in the road are related to the crash," said Los Angeles County sheriff's Sgt. Brian Allen.

מה שמוזר הוא שהתאונה היתרחשה כ250 מטר מהחנייה של האירוע...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
היום בשעה 0715 בערך מודיע השדר של גלגל"צ. "פול ווקר כוכב סרטים מהיר ועצבני מת בתאונת דרכים.נעשה כאן סוג של צדק פואטי ,אם תרצו אלוהים החזיר לו על שנים של הדחת אנשים למירוצי רחוב בלתי חוקיים"

וואו. פשוט וואו.

פורסם

נורא עצוב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עצוב מאוד :(

יש סרט טוב שהוא השתתף בו ששוה לראות?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עצוב מאוד.

התמונות פשוט מזעזעות אני מקווה שהוא מייד בפגיעה ולא נשרף חי עם הפורשה.

לגבי מי השדר בגלגל"צ ב7:15 זה אמור להיות ערן אלייקים.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
בושה גדולה לשדר מגלגל"צ.

עצוב מאוד.

ואם כבר ללכת בתאונה, אז עם Porsche GT ... :/

מה זה השטות הזה??

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...