Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עצוב ומצער מאוד. שחקן גדול.

יש לי הרגשה חזקה ואני לא טועה, שחלק מההלוויה , והתאונה שלו יצולמו כחלק מסרט המשך של מהיר ועצבני כלשהו.

אני ישמח לראות דבר כזה,כאות כבוד לשחקן המוכשר הזה והבלתי נפרד מסדרת סרטי המירוצים הזאת.

R.I.P

פורסם

אני עדיין בשוק מהבוקר, פשוט לא נתפס.

שחקן גדול ובלעדיו סרטי מהיר ועצבני לא יהיו אותו הדבר.

פשוט עצוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ללא ספק חלק נכבד מאוד מהסרטים .. הסרטים יהיו מוזרים טיפה אם ימשיכו בילעדיו.

אחת הסצנות הגדולות בסרט הראשון

80620637.jpg

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

כואב הלב שאדם צעיר מאבד את חייו בצורה כזו.

לא הייתי מגדיר אותו כשחקן גדול כי שחקן גדול הוא שחקן שמסוגל להיכנס לכל דמות כזיקית ולא שחקן של תפקיד אחד (כמו להבדיל אלפי הבדלות הסרטים בערבית של יום שישי. שם לא משנה מתי הצטרפת לצפייה ידעת מיד מי הרע, את מי ידפקו ומי הטוב כי לכל שחקן היתה דמות קבועה ללא תלות בסרט).

גם כאדם ביום יום אין לי מושג איך הוא היה כי לא הכרתי אותו כאדם אבל עדיין זה מישהו שהיו לו חינם, משפחה, חברים ותכניות לעתיד שלו ושל הסובבים אותו שהוא היה חלק מהן. פתאום בשבריר שנייה הכל נקטע וכל כך הרבה אנשים צריכים לעשו. ריסט לחייהם ולהתחיל התחלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ללא ספק מצער ועצוב. היה אחד השחקנים היותר חביבים וטובים בשנים האחרונות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצער מאוד לשמוע.

אירוני שהמוות מצא אותו דווקא היכן שהוא הכי התפרסם.

שינוח על משכבו בשלום.

פורסם

מקרה עצוב מאוד,אחלה של שחקן,

מהתמונות של מה שנשאר מהרכב,נראה כאילו הנהג נסע כמו מטורף,אין מצב שרכב נשאר ככה ממהירות סבירה.

זה היה פגיעה בעץ או עמוד על מינימום 120 קמ"ש...

מי שמעניין אותו,אז ווקר אהב ביולוגיה ימית והוא השתתף בסדרת מחקר של הנשיונל גאוגראפיק :

http://www.imdb.com/title/tt1596259/?ref_=ttfc_fc_tt

אחלה של סרט בפרקים על מחקר כרישים,ראיתי את זה בלי קשר אליו עד שקלטתי שהוא זה שצלל להביא את הכרישים..

פורסם

יכול להיות שהכבאים (או מי שזה לא יהיה) חתכו את הרכב לחצי כדי להוציא אותם?

בכל אופן, R.I.P. עוד מקרה ששחקן צעיר ומוצלח מת (ע"ע היט לדג'ר), חבל מאוד.

פורסם
עצוב מאוד.

התמונות פשוט מזעזעות אני מקווה שהוא מייד בפגיעה ולא נשרף חי עם הפורשה.

לגבי מי השדר בגלגל"צ ב7:15 זה אמור להיות ערן אלייקים.

זה לא..

attachment.php?attachmentid=363352&stc=1&d=1385984359

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הסרט ה7 גמור ברובו, ונשארו צילומי השלמה בלבד. ככל הנראה יערכו חלק מהסצינות ויערכו בהתאם לשינוי. הסרט השביעי עוסק בעובדה שמי שהרג את החבר האסיאתי, ברח לי שמו, הוא אחיו הגדול של הנבל ב6.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...