Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוטף פעם בשבועיים בעבודה.

יש לנו מכונה של שטיפה בלחץ גבוה.

על הצינור יש בורר של מים בלבד או מים עם סבון (אני משתמש רק במים כי אין לי מושג איזה סבון מכניסים שם).

דבר ראשון אני שוטף עם הצינור בלחץ גבוה ממרחק מטר או שניים כדי להוריד את כל הלכלוך והאבק.

יש לי שמפו של מגוויירס, מכין לי דלי עם מים מוקצפים מראש ומנקה בעזרת ספוג מיקרופיבר (עם "שערות").

לאחר מכן שוב שטיפה עם הצינור.

נותן לרכב איזה דקה ומתחיל לנגב עם מגבת וואטר מגנט של מגוויירס.

לאחר השטיפה יש כתמים כאלה, בעיקר על הגג רואים אותם.

רואים אותם רק בשמש ישירות על הגג, בצל הרכב נראה כאילו יצא לפני שניה מדיטיילינג.

אני אנסה לצלם מחר.

מה לדעתכם אני עושה לא נכון? אולי לא משפשף מספיק חזק את הפח?

פורסם

קשה להסביר.

יש כתמים גדולים כאילו חלקים שלא נשטפו טוב.

למרות שאני מקפיד ולא משאיר פינות שלא עברתי עליהם.

בנוסף יש כתמים בהירים מאוד קטנים.

שטפתי הרבה פעמים בשמש מחוסר ברירה.

אבל לאחרונה זה מתחת לצילייה.

פורסם

אשתדל לצלם בהקדם.

פשוט צריך לתפוס זווית שהשמש בדיוק על הגג ועם האובך של היום אין שמש.

את הכתמים הקטנים יותר הלבנים אשתדל לתפוס בעדשה.

פורסם

סימנים לבנים שנראים כמו טיפות של מים, אז הם אכן טיפות מים שהתייבשו על הרכב בזמן השטיפה (הגיוני :) ), או לפני שלב הניגוב,

כתוצאה משטיפה בשמש או משטיפה שהפח חם.

בכל מקרה, נסה להצמד להוראות יצרן לגבי דילול של השמפו לרכב שאתה משתמש איתו, יכול להיות שאתה משתמש ביותר מידי שמפו וכשהוא מתייבש על הרכב הוא משאיר סימנים, את הסימנים האלה ניתן להוריד במהירות עם קוויק דיטיילר.

לקח לי זמן "ללמוד" את השמפו של wold chemicals שיש לי, בשטיפות הראשונות היו מלא סימנים של סבון לאחר שטיפה, עד שהבנתי מה המינון הנכון לשטיפה איתו, ומאז זה נעלם.

יכול להיות שגם זאת אחת הבעיות שישנן אצלך.

"יאללה בירי".

פורסם

טוב אין יותר מדי שמש בימים האחרונים.

ובנוסף הרכב כבר הספיק להתלכלך מהאובך המגעיל שהיה בתחילת השבוע.

אצלם את הגג אחרי שטיפה,

אבל בינתיים צירפתי תמונה של כל מיני כתמים לבנים קטנים וכתם אחר עם מראה קצת מחוספס.

אולי לזה מתכוונים כשאומרים בפורום מרקם תפוזי?

WP_20131202_003.jpg

WP_20131202_001.jpg

פורסם

זה לא קשור למים.

זה חרא של ציפורים/עטלפים ששכב בשבוע או שתיים והחומצה התחילה לאכול את הצבע.

זה לא חדש ויש לדי הרבה מכוניות לכן חייבים לשטוף את זה בזמן !

פורסם

אכן, התמונה הימנית היא שאריות של מה שהיה פעם צואה של חיה מכונפת כלשהי (כנראה פרודקטייל או דודו).

החומציות צרבה את עצמה פנימה ולכן זה נראה ככה.

לגבי התמונה השמאלית, לא בטוח מזה, מזכיר לי קצת פטרייה, ראיתי כמה וואגיות עם משהו שנראה כמו נגעים בצבע, כמו חוסר פיגמנטציה.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...