Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדירה אותה אני שוכר יש חתיכה שבורה של שיש במטבח. מדובר בחתיכה בגודל של משהו כמו 10X5 סנטימטרים פחות או יותר, שאחד הדיירים הקודמים שבר וזרק ועכשיו יש במקומה בלטה לא יפה.

אני רוצה להחליף את החלק החסר בחלק חדש של שיש אבל לא מוצא מקום שיוכל לחתוך לי חתיכה. חיפשתי בגוגל אבל כל מה שאני מוצא זה אתרי אינטרנט עם תמונות של מטבחים ששייכים כנראה למשפחת המלוכה באנגליה.

אז איפה באזור המרכז (ת"א, ר"ג, גבעתיים) אפשר למצוא בית מלאכה לשיש שיסכים לעשות עבודה קטנה של חיתוך שיש לפי תבנית שיש לי?

אני רוצה לסגור את הפינה בזול, שגם אני וגם בעל הבית נהיה מרוצים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם ראשלצ אקטואלי, משה בקר 25.

יש שם איש שיש.

לא מכיר אות אישית, אני רק עובר שם כל יום.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

ראשון לציון קצת רחוק לי, אבל אם לא תיהיה ברירה.

אביב - זה בדיוק מה שאני מחפש - איש שיש. אבל איפה אני מוצא אחד כזה, של פעם, ולא אחד שמתעסק רק בשיש קיסר שחור עם נצנצים?

פורסם

חפש בדפי זהב או 144, תוכל למצוא שם גם בעלי מקצוע עתיקים שטרם השתדרגו לעידן העיצוב המתוחכם והמחירים המפולפלים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם מצבות קסטל עדיין יושבים ברחוב נחלת יצחק - הם יעזרו לך. לא בדקתי אותם הרבה זמן. הכי חשוב, כמו שאמר אביב, זה להדביק את זה בצורה טובה ואטומה.

פורסם

בהתחלה קראתי את הכותרת של השרשור בצורה לא נכונה וחשבתי שמר צביקה פה מחפש מישהו לעשן איתו...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אם מצבות קסטל עדיין יושבים ברחוב נחלת יצחק - הם יעזרו לך. לא בדקתי אותם הרבה זמן. הכי חשוב, כמו שאמר אביב, זה להדביק את זה בצורה טובה ואטומה.

מעדכן -

הייתי אצל מצבות קסטל בגבעתיים. יש שם בחור מבוגר מאוד וחביב, שיעץ לי לרדת מהנושא ולשכנע את בעל הבית להחליף את השיש כולו.

יאללה למשה בקר...

עריכה: סגור שם.

פורסם
מלרדת מהנושא ולשכנע את בעל הבית להחליף את השיש כולו.

בגלל הפרשי גובה/מידה/התרחבות/התכווצות/אי עמידות במים/משהו אחר?

מהם בעצם השיקולים שצריך לקחת בחשבון בסיטואציה כזאת?

פורסם
בגלל הפרשי גובה/מידה/התרחבות/התכווצות/אי עמידות במים/משהו אחר?

מהם בעצם השיקולים שצריך לקחת בחשבון בסיטואציה כזאת?

לטענתנו אני לא אצליח לחתוך את השיש בדיוק לפי הצורה של השבר. צריך לבוא עם מסור מיוחד כדי לחתוך את השיש ישר, להתאים חתיכה חדשה + קאנט. כל הסיפור ידרוש שני ביקורים של איש מקצוע שכמובן יעלו הרבה כסף כי אני גר בתל-אביב וזה לא ישתלם.

בקיצור, לא רצה למכור לי למרות שאמרתי לו שאני רוצה.

לפתח תקווה אני משתדל לא להגיע. אבל אולי לא תיהיה לי ברירה ואהיה חייב להגיע לשם בקרוב.

פורסם

פתח תקוה דווקא בשקט בשקט הפכה למעצמה מוטורית בשנים אחרונות. רוב מוסכים מרכזיים וסוכנויות יבואן עוברים לשם מתל אביב.

אפילו חנות של פורשה נמצאת לא בהרצליה פיתוח, לא בקיסריה ולא בשדרות רוטשילד, אלא מאחורי מוסך מרכזי של סוזוקי.

פורסם

איזה שיש יש אצלך.

דיסק עם פלטה יהלום יחתוך את השיש לצורה סימטרית.

יהיה לך קצת אבק בבית אבל לא נורא.

לאחר מכן תביא חתיכת שיש מתאימה.

תיקון בכלל לא בעייתי.

אם ביקרת בשיש בגבעתיים ואתה גר באיזור אני מוכן לעזור לך.

• תוכן חדש...