Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בשבוע האחרון יש לי חרחורים באחד המידבאסים שפשוט התגבר עים הזמן.

היום מצאתי את הזמן להתעסק עים זה קצת, פתחתי את הפלסטיקה של הדלת,הוצאתי את האלמנט, לא רואה שום בעיה, אין קרעים אין כלום,אלמנט חדש לגמרי.

מה עוד כדאי לבדוק?

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם

אני ממש לא מבין גדול בעניינים האלה ספציפית, אבל שמישהו יתקן אותי עם אני טועה , תתן עליו לחיצות על הרמקול בהתחלה באמצע ובכל מיני כיוונים , אבל לא חזקות מידי אבל גם לא חלשות, שיזוז כזה למטה , עם אתה שומע חרחורים כאלה סימן שיש בעיה , להגיד לך במה בדיוק ? אני לא יודע חחח אבל תחכה לתשובה

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

ככל הנראה הרמקול יצא מהמרכוז

ניתן לתקן את זה , אבל השאלה אם כדאי

מה הדגם של הרמקול ?

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

תוציא את הרמקול ותנסה "לעצור" עם האצבע את אחד הסלילים שמחוברים לממברנה,אם החרחור מפסיק יש סיכוי גבוהה שייצא ממרכוז.

תיקון עלות של כ 200 ש"ח בחולון.

Scan Speak

פורסם

יש בחולון 2 מעבדות שמתקנות

תביא את המיד המחרחר , יתנו לך הצאת מחיר ותחליט האם כדאי לשלם עבור תיקון

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם
אני ממש לא מבין גדול בעניינים האלה ספציפית, אבל שמישהו יתקן אותי עם אני טועה , תתן עליו לחיצות על הרמקול בהתחלה באמצע ובכל מיני כיוונים , אבל לא חזקות מידי אבל גם לא חלשות, שיזוז כזה למטה , עם אתה שומע חרחורים כאלה סימן שיש בעיה , להגיד לך במה בדיוק ? אני לא יודע חחח אבל תחכה לתשובה

לא מומלץ ולא בריא ללחוץ בכל מיני כיוונים, יש ללחוץ בשני קצוות שווים על מנת שהממברנה תרד למטה בצורה מאוזנת.

אם מרגישים חיכוך כנראה שיצא ממרכוז.

בכל מקרה, דיברנו פה על תוצאה של משהו ולא על מה גרם לה, איך הרמקול חתוך? (רדיו דיסק? מהמגבר? פרוססור?), מה מצב הגיין?

יש לבדוק את הגורם כי גם את תתקן התופעה תחזור על עצמה שנית.

פורסם

חתוך מהמגבר. על 80 הרץ.

הקטע הוא שכמו שציינתי זה התחיל רק בשבוע האחרון, אתמול רק חרחר.

פירקתי אותו עשיתי אטימה נוספת בחלק איפה שהממברנה מתחברת לתושבת מבחוץ וזה עובד עכשיו בסדר.

למרות שממש מוזר כי "בריחה" לא ראיתי משום מקום.

נראה מה יהיה

פורסם

אוקיי, אם זה מהמגבר אני משער שזה בסלופ 12, יש לך סימון של. 80 או שאתה מכוון לשם בערך?

בכל מקרה הייתי מעלה טיפה לכיוון 90 רק ליתר ביטחון .

פורסם

כן יש סימון של 80.

בכל מקרה עליתי היום על הבעיה, יש קרע זעיר ביותר באלמנט,

בדיוק בקטע איפה שהממברנה מחוברת ל"שאסי" שלה.

נראה לי שאני לא ילך על תיקון אלא על סט חדש.

• תוכן חדש...