Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם חבילות שלי מאמזון היו בסטטוס מיון במודיעין משך שבועיים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני שעה, sperial כתב:

כבר שנים שמפזרים בכל מיני חנויות.

וואלה? פעם ראשונה עבורי וכמובן שהבעיה שלי שזו נסיעה של 20 דקות לכל כיוון כאשר יש לי סניף דואר מקומי. 

יצאתי פיתה, אני עוד זוכר את המערכון של ארץ נהדרת על הנושא :-) אבל עדיין פעם ראשונה עבורי. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם

מעטפת דואר רשום/שליחים שנשלחה מהרצליה ביום 18.11.25 הגיעה למיון בירושלים ביום 26.11.25 

(לאחר 8 ימים) ובתקוה גדולה שמשם תמשיך בקרוב למענה בירושלים.

בברכה  -  רפי לין

דואר צב.jpg

• מבאס 2
פורסם

תשמע, פעם זה היה מרחק של חיוג בין אזורי.

הארוע שעליו סיפרתי נוקדם יותר היום הוא דו״ח שהופק על ידי עיריית חיפה ב-28.10.25 והגיע אלי היום, 25.11.25. כולם מוזמנים לחשב את המהירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עשיתי את הטעות של הזמנה בימים אחרונים דרך איביי, דרך השילוח הבינלאומי שלהם.

בהתחלה האתר עוד היה אופטימי שזה יגיע בינואר, עכשיו זה כבר רושם פברואר 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 27.11.2025 בשעה 17:48, רפי לין כתב:

מעטפת דואר רשום/שליחים שנשלחה מהרצליה ביום 18.11.25 הגיעה למיון בירושלים ביום 26.11.25 

(לאחר 8 ימים) ובתקוה גדולה שמשם תמשיך בקרוב למענה בירושלים.

בברכה  -  רפי לין

דואר צב.jpg

זה בקטנה.

לפני כמה שנים (שעוד היו שולחים בדואר הזמנות לאירועים,מעטפות פיזיות יעני,לא הכל בוואצאפ כמו היום),אח של אבא שלי שלח לו בדואר הזמנות לכל המשפחה לבת מצווה שבועיים לפני האירוע.

כולה מרחובות לצפת,לא וואוו.

מתי אבא שלי קיבל פתק בתיבה שלו לבוא לאסוף? שבועיים אחרי האירוע,יעני כמעט חודש בדרכים לכמה מעטפות תמימות...

אחלה דואר שבעולם :) 

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

טוב שלא כמו אצל המרוקאים ששולחים חבילה של הזמנות לבן משפחה אחד, שצריך להפיץ את ההזמנות לכל הקרובים באיזור. מצב שיכול לגרום חור שחור במסיבה.

• מצחיק 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחבילה נורות לד ביתיות E27 220V וקפיץ לפתיחת סתימות. ובכ"ז:

שלום,
בהתאם לחוקיות היבוא משלוח מספר PH800*****4 נדרש בבדיקת תחבורה.
עלות הבדיקה הינה 55 ₪ (המחיר אינו כולל מע"מ ועלויות אחסנה).
לתשלום עבור ביצוע הבדיקה יש להכנס לקישור

ולעומת זאת, חבר הזמין ידית קלאץ' לאופנוע בעלי וקיבל אותה בלי בעייה. כנראה מילות החיפוש לאיתור חלקי רכב לא כוללות "קלאץ'".

• מבאס 1
:turn-l:
פורסם

זה ממש דפוק...

הבאתי בזמנו ארגזים של נורות e27 מעלי. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, yuvk כתב:

בחבילה נורות לד ביתיות E27 220V 

יש לך עם מי לדבר במקרה כזה?

עריכה. גם לי יש באג מסתבר. 

קרה למישהו? מישהו יודע מה קורה פה? 

הזמנה מעלי אקספרס:

image.thumb.png.1346bf2b6d42d822d1a100ed1ba88348.png

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברור שאין עם מי לדבר. אפשר לשלם ולהעלות את אישור משרד התחבורה. במקום האישור העלתי את צילום המסך של עלי לגבי התכולה. מקווה לטוב.

אם לא תהייה ברירה אפתח דיספיוט בעלי.

למה שכתבת, ברווז - קורה לפעמים. כנראה תזוכה אוטומטית.

• מבאס 1
:turn-l:
פורסם

יש נציגת תלונות הציבור לדואר, לפעמים זה עוד איכשהוא צולע אבל לפחות צולע לכיוון הנכון. תוכל אולי לנסות לפנות אליה. (ותקווה שהיא לא תטעה בעצמה, כמו שקרה לי והייתי צריך לתקן אותה :lol:). 

בלאט, אני רוצה את המוצר, לא את הזיכוי. 

[שורה של תלונות וקללות ציוריות במיוחד על מספר גורמים ידועים בציבור שבזכותם אני צריך להזמין את זה מחו"ל בכלל]

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...