Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעסה. עד שנפתחה חלוקה בחנות שכונתית אצלנו, בעל החנות ראה איזה ברדק זה גורם לו, וויתר מהר מאוד על התענוג.

חזרנו לסניף הדואר הקודם, שוב פעם לחכות שעות בתור... וזו סוכנות דואר, אז אפילו שירות הזמנת תור אין שם.

לפחות החבילות מסין התחילו להגיע תוך עשרה ימים עד שבועיים וחצי. נתנחם בזה.

פורסם

קיבלתי היום חבילה שהזמנתי לפני חודש וחצי מסין, שקית הפצפץ הייתה קרועה לגמרי, אני מניח שהדוור הניח את זה בתא של מישהו אחר והמישהו אחר ראה שקיבל מתנה שאין לו מה לעשות איתה ופשוט זרק את זה חזרה פנימה לרצפה של ה"בוטקה"

חשבתי שהשטויות האלה ייגמרו כאשר עברנו למיקוד 7 ספרות, כנראה שלא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כזה עוד לא היה לי -

חבילה שנשלחה דרך שיפיטו לפני 3 שבועות ויומיים, הפתק הגיע ב-23.11 (אחרי 3 שבועות בדיוק), אבל מה - החבילה עדיין לא במרכז החלוקה! והיום נאמר לי שהיא עדיין בנמל תעופה ושזה יכול לקחת עוד שבוע! מה זה הדבר הזה? ממתי הפתק מגיע עוד לפני שהחבילה מגיעה לסניף הראשי בעיר, איך הם יודעים לשלוח אותו בכלל?

פורסם

בדקת את מיקום החבילה באתר הדואר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, סביר להניח שהפקיד היה קצת מבולבל. עדיין לא ברור איך ה"שק" לדבריו מה-23 לחודש (מלפני 3 ימים כבר) עדיין לא הגיע לסניף (שוב, זה מרכז חלוקה רק של חבילות). באתר של הדואר אין ממש מה לבדוק כי זה משלוח בלי מס' מעקב (Airmail Economy).

פורסם
הפלאפון שלי מה8 לחודש ״מועבר להמשך מיון״ ואני קוסס ציפורניים שלא ימויין למכס.. יש דרך לדעת אם הוא באמת מעלה אבק במכס?

יש התקדמות? שלי עדיין "מועבר".

פורסם

קיבלתי היום מכתב מריקי לוי מהדואר, נושא המכתב הוא חבילה שלא הגיעה מגרמניה ביולי השנה. מסתבר שהשולח הגרמני התלונן והחקירה החלה חצי שנה לאחר מכן. מרנין!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גליל פילם להשחרת פנסים הגיע לארץ ב22 בנובמבר והופנה להמשך ניתוב. מאז לא נודעו עקבותיו.

יש תקווה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני כרגע עם 5 קייסים פתוחים על מוצרים שלא הגיעו מעל חודשיים מסין.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
יש התקדמות? שלי עדיין "מועבר".

יש עידכון

ניראה שקיבלתי קנס

הפריט התקבל מהולנד ב 08/11/2015 הותר מהמכס ומועבר להמשך מיון

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...