Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

buy2usa מתנערים מאחריות. בטלפון הם לא ענו ועד שחזרו במייל ,לקח יומיים.

גם אני שאלתי את אותה השאלה ,מבחינתם רק דואר ישראל אחראי.

פורסם

תפנה לחברת האשראי, תבקש לבטל עסקה בתוענה של אי אספקת מוצר/שירות ומרמה, אחרי זה תראה איך buy2usa נזכרים שאתה קיים.

בהצלחה!

תחזור לדווח.

פורסם
buy2usa מתנערים מאחריות. בטלפון הם לא ענו ועד שחזרו במייל ,לקח יומיים.

גם אני שאלתי את אותה השאלה ,מבחינתם רק דואר ישראל אחראי.

Say what?

אתה לא לקוח של דואר ישראל, לא שילמת להם שקל והם בכלל לא ידברו איתך.

לבטל את החיוב באשראי זה דבר אחד, אבל זה לא מכסה את עלות הפריט שאבד.

הבעיה היא שאין כל כך את מי לתבוע בארץ. אני לא רואה פתרון מעבר לביטול החיוב עבור המשלוח + מיסים (אם יש), ונסיון ללחוץ עליהם דרך פייסבוק וכו'.

פורסם

צריך לבדוק אם אפשר - להגיש תלונה למשטרה על זיוף כתובת .

זה דבר שיחייב את הדואר לפתוח בחקירה , מול הסניף ששחרר את החבילה ומול buy2usa .

לדואר יש מחלקת ביטחון וחקירות , ועם קצת לחץ הם יודעים לעבוד .

במקביל להגיש תלונה לחברת האשראי - ולנסות לבטל את התשלום .

(כאן יש בעיה כי העיסקה בוצעה , והמוכר לא אשם )- אבל אולי זה יהיה צינור לחץ על הדואר ו buy2usa

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מי שאמור לדאוג לזה מבחינתך זה buy2usa. אתה משלם להם בדיוק בשביל זה, הם מתחייבים להביא את המוצר מחו״ל אליך והם לא עמדו בזה.

פורסם

1+ לתגובה שמעלי,גם אני חושב שBUY2USA היא האחראית לעניין.

זה רק תעודת עניות בשבילם שאנשים פה ישקלו אם לקנות דרכם.

יוסי

פורסם

גם לדעתי זאת אחריות של BUY2USA.

שילמת להם על משלוח עד הבית. לא הגיע? באסה. שיטפלו בזה.

בעיות עם דואר ישראל? שישלחו עם DHL פעם הבאה. לא דאגה שלך.

אגב, לא ממש ברור לי איך הצליחו לשנות את הכתובת.

נסיתי פעם לשנות כתובת אחרי שהחבילה נשלחה (כמובן שהיו לי את כל הפרטים והמספר מעקב) ובדואר טענו שאין אפשרות לעשות את זה. כנראה כדי למנוע מקרים כמו שלך.

פורסם (נערך)

איך הצליחו לשנות גם לי לא ברור.

החבילה ללא מיסים (עולה 54$ ) .

והמשלוח הימי עולה 43$ .

אשלח מייל לנציג BUY2USA בדרישה שהם יטפלו (אולי תוכלו לעזור עם ניסוח תקיף ) ולא, אפנה לחברת האשראי .

בנוסף אפנה לחברת האשראי (ויזה) כדי לברר מה עושים במקרה שלי.

מה שהכי מעצבן אותי שזו הפעם השלישית שאני משתמש בשירות המשלוחים המדובר , פעמיים החבילה הגיעה בזמן ללא עיקובים.

פעמיים השתמשתי בשילוח אוויר והפעם בחרתי בשילוח דרך הים .

אפנה גם למשטרה אם כי כמו שהמשטרה עובדת ,אולי עדיף שלא לפנות אליהם .

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

תכנס לכל פורום אפשרי ותפרסם את המקרה כמו שקרה לך. תכתוב בפייסבוק של ushops (שם הקודם של buy2usa), תפרסם אצלך בפייסבוק, פשוט תציף את זה בכל מקום אפשרי. תצמד לתיאור מדויק, ואל תקרא להם בשמות שקשורים למקצוע אמם. תוך כמה ימים הם ירימו טלפון כדי להבין איך לשמור על שמם הטוב.

פורסם

הגיעו לי שתי חבילות אחת מה-21/6 ואחת מה-26/6, חסר לי עוד 3, שתיים מה-30/6 ועוד אחת מה-7/7.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מסוף יוני זה פריטים מ-HK, מתחילת יולי זה G1WH מסין :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אליי הגיעו כל החבילות, כולל מהמזרח. זמני משלוח 3 שבועות עד חודשיים, למעט חבילה אחת מ BANGGOOD,

שלצערי נאלצתי לפתוח עליה קייס בפאיפל. BANGGOOD מצידם דווקא הפתיעו לרעה, ולמרות שאחרי פתיחת

הקייס, ובקשה שלהם שאמתין שבוע, ואם לא אז ידאגו לזכות אותי, ממש לא זיכו, וטוענים מול פאיפאל שהם שלחו

את החבילה. הם שלחו בדואר ללא מספר מעקב. מאז החבילה הזו קיבלתי מהם עוד 3 חבילות, ככה שלא נראה לי

הגיוני שזאת שנעלמה תגיע.

פתיחת הקייס נעשתה תוך הסבר שלי שאני מבין שחבילות יכולות להתעכב, ובפועל המתנתי יותר מ-3 שבועות מעבר

לזמן שבאנגוד ביקשו, עד שכבר לא היתה לי ברירה, ו"החמרתי" את הקייס לדיספיוט, בעקבות לוח הזמנים של פאיפאל.

קצת מאכזבים, במיוחד שהזמנתי מבאנגוד מוצרים במאות דולרים.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

חודשיים עברו וסוללה ניידת לא הגיע מBANGGOOD, שלחתי להם הודעות והם שולחים לי בתשובה את מספר המעקב.

לפתוח קייס בפייפאל?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...