Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אומרת הנורה low ohm?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מגבר של jl audio , אני שומע שירים ולפעמים הרמקולים האחוריים מתנתקים וחוזרים , אמרתי נבדוק את המגבר שזה קורה, הרמקולים נכבים מתי שהנורה low ohm נדלקת, מה אומרת הנורה הזאת?

תודה.

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

בעיקרון זה מעיד על התנגדות נמוכה מידי ברמקול. תנסה להוריד טיפה את הגיין של הרמקולים האחוריים ותראה אם הבעיה נפתרת.

האם זה רק זוג רמקולים שמחוברים על הערוצים האלו?

פורסם

לפי מיטב ידיעתי אתה משתמש במגברים של JL AUDIO סדרת הסלאש, ידוע שהם לא יציבים מתחת לאום וחצי (1.5), ואם הנורה נדלקה כנראה שאתה צריך לשנות את צורת החיבור ;).

JL Audio

פורסם

כן זה רק האחורה מתנתקים, הסאב והקדימה (hertz hsk165) ממשיכים כרגיל,כן יש לי את הסלאש 500/5 ,יש לי מאחורה קומפוננט של ״סאונד סטרים״ , מה הגיוני שהוא יהיה בהתנגדות כזאת?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם
איך הסאב מחובר? איזו התנגדות סופית?

סאב לא משהו זמני, פיוניר יהלום, יש שם במגבר ++-- חיברתי לפלוס הקיצוני ולמינוס הקיצוני

• תוכן חדש...