Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא ג'ולייטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

התקציב שלי הוא 160K

אלפא יצאו במבצע על הג'ולייטה ב-159K במקום ה178K על הגרסת פרוגרשן(הכי נמוכה)

אני הולך עוד יומיים לנסיעת מבחן אך רציתי לשאול אתכם

האם שווה לתחזק כזה אוטו ?

לפי מחירון אני רואה שהמחיר שלו צונח מאוד אך ביד2 מבקשים כולם הרבה יותר מהמחירון... כבר התבלבלתי :?

שווה להביא את הרכב הזה עכשיו ? עדיף לחכות ל-2014 ?

אני רואה המון המלצות ברשת על הרכב..

שווה להביא את הגרסת פרוגרשן בכלל ?

ראוי לציין שאני רווק ומחפש רכב ספורטיבי ויפה.

עריכה: באלפא אמרו לי ששנה הבאה יביאו רק שלושה דגמי ג'ולייטה,

והפרוגרשן לא תכלל בהם אלא זה יתחיל מהרמה היותר גבוהה והמחיר יעלה ויתחיל מ-190K (בגלל תוספות מסוימות שיהיו כלולות מהתחלה)

פורסם

גילוי נאות: אני בעלים של אחת (דיסטינקטיב TCT).

1. תגדיר מהי כוונתך ב-האם שווה לתחזק כזה רכב.

2. אתה כבר מודאג מהמחירון? עוד לא קנית. בכל אופן, יצא לי לאחרונה להציץ במחירון מספר פעמים ודווקא לא ראיתי שהוא צונח כפי שכתבת, למעשה הופתעתי משמירת הערך שלה.

3. גרסה מעודכנת של הג'ולייטה כבר הוצגה (בינואר תוצג מתיחת פנים לגרסאות התלתן של המיטו והג'ולייטה). השינויים אינם רבים מאוד אך בהחלט נגעו בכמה מקומות בעייתיים. להבנתי השיווק בארץ יתחיל בעוד מספר חודשים לא רב כאשר הגרסה המעודכנת תשווק עם מסך מגע מקורי, חיבורי BT, USB וכניסת SD (דברים שאינם קיימים בג'ולייטה ה"ישראלית" כיום). בעניין התמחור של הגרסה המעודכנת, אני שמעתי דווקא דברים אחרים. מה שנאמר לך נשמע לי כמו ניסיון להפחיד אותך כדי שתקנה עכשיו.

4. לדעתי, הפער בין התמורה למחיר בגרסת הפרוגרשיין קיצוני מדי ולכן לשיטתי קיימות 2 אפשרויות: מתיחת התקציב מעלה ורכישת ג'ולייטה דיסטינקטיב או רכישת רכב אחר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
גילוי נאות: אני בעלים של אחת (דיסטינקטיב TCT).

1. תגדיר מהי כוונתך ב-האם שווה לתחזק כזה רכב.

2. אתה כבר מודאג מהמחירון? עוד לא קנית. בכל אופן, יצא לי לאחרונה להציץ במחירון מספר פעמים ודווקא לא ראיתי שהוא צונח כפי שכתבת, למעשה הופתעתי משמירת הערך שלה.

3. גרסה מעודכנת של הג'ולייטה כבר הוצגה (בינואר תוצג מתיחת פנים לגרסאות התלתן של המיטו והג'ולייטה). השינויים אינם רבים מאוד אך בהחלט נגעו בכמה מקומות בעייתיים. להבנתי השיווק בארץ יתחיל בעוד מספר חודשים לא רב כאשר הגרסה המעודכנת תשווק עם מסך מגע מקורי, חיבורי BT, USB וכניסת SD (דברים שאינם קיימים בג'ולייטה ה"ישראלית" כיום). בעניין התמחור של הגרסה המעודכנת, אני שמעתי דווקא דברים אחרים. מה שנאמר לך נשמע לי כמו ניסיון להפחיד אותך כדי שתקנה עכשיו.

4. לדעתי, הפער בין התמורה למחיר בגרסת הפרוגרשיין קיצוני מדי ולכן לשיטתי קיימות 2 אפשרויות: מתיחת התקציב מעלה ורכישת ג'ולייטה דיסטינקטיב או רכישת רכב אחר.

קודם כל מעולה שאתה בעלים של אחת כזאת.

עכשיו :

1. האם שווה לתחזק את הרכב כי אחרי השנתיים אחריות בטח כל טיפול יעלה הון, זה מה שאני שואל..

2. לגבי המחירון אני רואה שמחירון יד2 חי בסרט בורקס לעומת לוי יצחק אז נעזוב את זה כרגע

3. לגבי מסך אני מתכוון להוסיף באופן אישי מסך מולטימדיה שיהיה לו גם חיבור בלוטוט.

אך מזה נגעו במקומות בעייתיים ? מה החסרונות של הרכב ? וכן יכול להיות שזה ניסיון הפחדה כי גם אני קראתי באתר מסוים שיגיעו 5 דגמים אפילו אחד יותר משיש היום, אך כרגע יש מבצע יפה עליה וזה הזמן אולי לקנות (מה שכן אני יקנה בסוף השנה ויעלה עליה בינואר ככה סוג של הרווחתי שנה)

4. ומה ההבדלים הכל כך גדולים בין הפרוגרשן לדיסטינקטיב ? בקרת שיוט ראיתי ג'אנט באינץ' יותר גדול מראה חשמלית פס קישוט, לא יודע לא נשמע כמו פערים כאלו קיצוניים כמו שאתה טוען...

החיסרון הבאמת מרכזי זה הריפודי עור שאין בשתי הגרסאות...

פורסם

גם אני בעלים של אחת, יותר נכון זוגתי היא זו שמתשמשת בה.

נכון לעכשיו הרכב נטול בעיות, חסכוני בתצרוכת דלק ומאוד מהנה לנהיגה.

יש לה את גרסת הגיר הרובוטי כפול המצמדים, TCT, שמפגין אמינות מוחלטת בניגוד למתחרות.

רמת השירות גבוהה מאוד.

לא בדקתי מחירים ביד שניה כך שאין לי מידע לגבי נפילת הערך.

לעניין המתנה ל2014 יש בזה מן ההגיון. אמנם רשמית לא אמור להיות הבדל כי מכוניות מוערכות לפי חודש עליה לכביש ולא לפי שנתון אבל זה רק רשמית, בשטח תתקשה לקבל את אותו מחיר עבור רכב שעלה בדצמבר של סוף שנה לעומת רכב שעלה בינואר של השנה העוקבת.

ההבדל בין הדיסטינקטיב לפרוגרשן בנוסף למה שכבר נכתב היא מערכת מיזוג אלקטרונית, בקרת אקלים, לעומת ידנית בפרוגרשן.

בשורה התחתונה, רכב מאוד מומלץ.

פורסם

א. בתור מי שעוקב אחרי השוק של הג'ולייטה ביד2 כבר יותר מחודש, יש 3 אקזמפלרים (שתיים אפורות ואחת לבנה) שמפורסמות כבר מלא זמן ואני מניח שהן לא נמכור בגלל שהמחיר המבוקש עליהם מאוד גבוה ולא ריאלי.

ב. לא הייתי קונה ג'ולייטה חדשה, כידוע לך עוד מעט מגיע לפה הדגם שאחרי מתיחת הפנים וחוץ מזה אין להם מלאי גדול של צבעים ורמות אבזור.

ג. באוטודיל יש מילאנו לבנה ויש אחת 2012 פרטית מפתח תקווה שפורסמה היום ביד2, הייתי מתחיל בלבדוק את שתי אלה.

ד. עד כה בדקתי שתי ג'ולייטות, ובשתיהן היו תקלות מעצבנות; באחת הרכב היה נכבה מעל סל"ד מסויים בשניה המזגן והגג הפסיקו לעבוד - שתיהן היו יד ראשונה עם פחות מ 30K ק"מ. לדברי מנהל השירות לקוחות הטלפוני של סמל"ת - "אין מה לעשות זה לא מאזדה", חלק מהאנשים זה יכול להרתיע וחלק לא. קח את זה בחשבון.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אחלה עזרה!

אז ככה אני יבדוק את המילאנו שמפורסמת באוטודיל אך זה 35 אלף מתחת למחיר מילאנו חדשה(דיברתי עם הסוכן מכירות של אלפא הוא אמר שאחרי הנחות את המילאנו הוא יעשה ב-195) מה שכן עוד שנייה 2014 וזה יחשב כבר שנתיים מתחת אז איפה הכדאיות בעסקה הזאת ? 35 אלף מתחת זה לא כזה הרבה... וגם בטח נשאר אחריות רק לעוד חצי שנה לא יותר.

והבקרת אקלים גם לא תהרוג אותי לעומת הדיסטינקטיב.

וחוץ מזה אם הייתי שוקל את התוספת מחיר לדיסטינקטיב אז הייתי מוסיף עוד 8K בשביל המילאנו שזה השדרוג האמיתי(גג כפול + ג'אנט 18 + מושבי עור)

השאלה המרכזית שלי היא האם שווה לקנות עכשיו בגלל המבצע 159K או שזה לא באמת כזה שווה ?

פורסם

אני מאמין שהמחיר סגירה עם אוטודיל יהיה משמעותית נמוך יותר מהמחיר המפורסם באתר. הבעלים של הרכב רצה עליו 150 אלף ש"ח לפני שמסר אותו לטרייד אין (אני מניח שזאת אותה אחת).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
קודם כל מעולה שאתה בעלים של אחת כזאת.

עכשיו :

1. האם שווה לתחזק את הרכב כי אחרי השנתיים אחריות בטח כל טיפול יעלה הון, זה מה שאני שואל..

אני עדיין בתקופת האחריות. מצד שני החלקים שלהם יקרים כמו אצל כולם. טיפולים סדירים דווקא אפשר להוזיל ע"י טיפול במוסכים שאינם מורשים סמל"ת (תוכל למצוא המלצות בפורום מועדון אלפא רומאו הישראלי http://www.iaroc.org.il

2. לגבי המחירון אני רואה שמחירון יד2 חי בסרט בורקס לעומת לוי יצחק אז נעזוב את זה כרגע

לא ביצעתי השוואה כזו. הדבר היחיד שכן בדקתי הוא את המחירון שלה בלוי יצחק והוא סביר בהחלט.

3. לגבי מסך אני מתכוון להוסיף באופן אישי מסך מולטימדיה שיהיה לו גם חיבור בלוטוט.

אז אני מבין שזה כן חשוב לך. אם מדובר על ג'ולייטה חדשה, אז בהחלט עדיף להמתין שהגרסה המעודכנת תתחיל להמכר בארץ.

אך מזה נגעו במקומות בעייתיים ? מה החסרונות של הרכב ? וכן יכול להיות שזה ניסיון הפחדה כי גם אני קראתי באתר מסוים שיגיעו 5 דגמים אפילו אחד יותר משיש היום, אך כרגע יש מבצע יפה עליה וזה הזמן אולי לקנות (מה שכן אני יקנה בסוף השנה ויעלה עליה בינואר ככה סוג של הרווחתי שנה)

4. ומה ההבדלים הכל כך גדולים בין הפרוגרשן לדיסטינקטיב ? בקרת שיוט ראיתי ג'אנט באינץ' יותר גדול מראה חשמלית פס קישוט, לא יודע לא נשמע כמו פערים כאלו קיצוניים כמו שאתה טוען...

בקרת שיוט, בקרת אקלים, פנסי ערפל, משוטים להעברת הילוכים על גלגל ההגה (אם מדובר על TCT), מראה קצת עני יותר (פחות קישוטים), חישוקים קטנים יותר (צמיגים פחות ספורטיביים. במידה 17'' קיים היצע רחב יותר של צמיגים ספורטיביים), חיישני תאורה וגשם ובטח שכחתי עוד איזה פרט או שניים.

החיסרון הבאמת מרכזי זה הריפודי עור שאין בשתי הגרסאות...

כאן תמצא מידע רב אודות העדכון שעברה הג'ולייטה (אם יש לך סבלנות לעבור על כל השרשור).

כאן יש לא מעט תמונות של הגרסה המעודכנת.

Renewed Alfa Giulietta and MiTo QV in Geneva 2014

לדעתי מתיחת הפנים מוצלחת למדי. לא נעשה הרבה, אך כמעט כל מה שכן נעשה, בוצע בטוב טעם ונגע בנקודות בעיתיות בג'ולייטה.

מה לא אהבתי בעדכון?

- הורידו את 5 הכפתורים (סטייל 8C).

- חלק מצורות החישוקים החדשות לא ממש יפות לדעתי.

מה כן אהבתי?

- יש מסך מגע מתקדם Uconnect אשר מחליף את המסך הנשלף עד כה ומערכת Blue&Me העתיקה.

- מושבים בעלי מבנה משופר המספקים תמיכה טובה יותר. בנוסף מושבי העור נראים מעולה כמו מקודם, דגמי הספורטיבה קיבלו עיצוב מושבים יפה אף הם.

- יש נגיעות עור בדשבורד ובדלתות, כעת הן תואמות בצבען לצבע העור של המושבים (במידה ויש כאלו).

- ההגה החדש נראה מרשים יותר מהצורה הקודמת ונראה טוב לכשעצמו.

- נגיעות של חומרים וכפתורים משודרגים ברחבי תא הנוסעים.

- הגריל המשולש נראה קצת יותר מעניין מכיוון שכעת הקווים שלו משתלבים טוב יותר עם הקימורים של מכסה המנוע.

בנוסף,

- מנועי המולטיאייר (1.4 טורבו בנזין) עודכנו לקראת היורו 6.

- מנוע הדיזל מפיק כעת 150 כ"ס ו380 ניוטון/מטר מומנט (במקום 140 כ"ס ו350 ניוטון/מטר), גרסת ה-170 כ"ס ככל הנראה תשווק בתצורה הקודמת. פיאט ניצלו את העדכון כדי להציג את הדור החדש של מנועי הדיזל המבטיחים פעולה שקטה יותר וכח משופר (הלוואי שסמל"ת ינצלו את ההזדמנות כדי לשווקם בארץ).

- גרסת התלתן הירוק צפויה לקבל את מנוע ה-1.75 ל' החדש (זה שיושב ב-4C) בשילוב (אופציונלי) עם גיר TCT.

- בקרת לחץ אוויר סטנדרטית (אני מניח שגם בארץ) בכל הגרסאות (תקנות חדשות של האיחוד האירופי).

- לבסוף, שמעתי שאלפא שיחקו קצת עם כיול המתלים כדי לשפר את הנוחות וסביר להניח שגיר ה-TCT עבר אי אילו עדכונים.

Giulietta1.jpg

Giulietta2.jpg

פורסם
לדברי מנהל השירות לקוחות הטלפוני של סמל"ת - "אין מה לעשות זה לא מאזדה",

אפשר פרטים על השיחה הזו. בעיקר את שם האיש?

בשיחה הבאה שלי עם מנהל שירות הלקוחות של סמל"ת (אני מדבר איתו לפחות פעם בחודש) אשמח להעביר לו את שם העובד שענה לך בצורה כזו.

פורסם
א. בתור מי שעוקב אחרי השוק של הג'ולייטה ביד2 כבר יותר מחודש, יש 3 אקזמפלרים (שתיים אפורות ואחת לבנה) שמפורסמות כבר מלא זמן ואני מניח שהן לא נמכור בגלל שהמחיר המבוקש עליהם מאוד גבוה ולא ריאלי.

ב. לא הייתי קונה ג'ולייטה חדשה, כידוע לך עוד מעט מגיע לפה הדגם שאחרי מתיחת הפנים וחוץ מזה אין להם מלאי גדול של צבעים ורמות אבזור.

ג. באוטודיל יש מילאנו לבנה ויש אחת 2012 פרטית מפתח תקווה שפורסמה היום ביד2, הייתי מתחיל בלבדוק את שתי אלה.

ד. עד כה בדקתי שתי ג'ולייטות, ובשתיהן היו תקלות מעצבנות; באחת הרכב היה נכבה מעל סל"ד מסויים בשניה המזגן והגג הפסיקו לעבוד - שתיהן היו יד ראשונה עם פחות מ 30K ק"מ. לדברי מנהל השירות לקוחות הטלפוני של סמל"ת - "אין מה לעשות זה לא מאזדה", חלק מהאנשים זה יכול להרתיע וחלק לא. קח את זה בחשבון.

מה זאת אומרת רכב נכבה מעל סל"ד מסוים?

נשמע מטריד מאוד.

פורסם

לטענת הבעלים, הרכב היה נכבה לו מעל סל"ד מסויים. פעם ראשונה הוא התעלם מזה, פעם שניה הוא הכניס את הרכב למוסך ובוצע עדכון תוכנה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ספורטיבו, יופי של הדגמה בתמונה הבאת. תזכיר לי באיזה דגמים "ישנים" שהובאו לישראל היה מסך שיוצא מהקונסולה???

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כסטנדרט? באף דגם. זה בעצם מעצים את מידת השדרוג של הג'ולייטה בישראל.

קיימים כמה אקזמפלרים על כבישי ארצינו אשר הזמינו את הג'ולייטה שלהם בהזמנה מיוחדת עם המסך הזה, אפילו נתקלתי בתלתן עם פנסי בי-קסנון עוקב פניה מקורי.

מעבר לכך, סמל"ת הציעו איזשהו מסך בהתקנה מקומית אשר מדמה את המסך המקורי (ללא כל הפונקציות כמובן ומעט שונה באופן השליפה שלו) - אפשרות שלא שקלתי כלל. או מקורי או כלום.

*התמונה נלקחה מפורום המועדון של אלפא רומאו ישראל.

• תוכן חדש...