Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם כל זה לא עוזר תלך על נשק יום הדין - DEW.

רק תשיג מיקרוגל...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא אכפת לך, שאנשים סובלים מדייר שאתה שמת להם בבניין?

ושביכולתך לעזור להם, להפסיק את סבלם?

בכל אופן, גם כן מניסיון זה מאוד עוזר ואני לא מתכוון להצקה פלילית.

אלא, על לחץ מתון ושיתוף פעולה עם בעל הדירה.

הלא בעל דירה, מה איכפת לו אם הוא יכול לקבל את אותם דמי השכירות שלו.

מדייר, שיהיה גם תרבותי ומקובל על יתר השכנים בבניין.

אז מה המניעה שלו, להעיף את החורנים ולהביא מישהו נורמלי?

לדיירים יש נטייה להתעמר בשוכרי הדירות, הם מתייחסים אליהם כאל סוג ב', להם בתור בעלי דירות מותר לזרוק שקיות זבל על רצפת חדר האשפה, להם בתור בעלי דירות מותר להחנות בחנייה שלא שלהם בטאבו (ז"א בחנייה של השוכר), להם בתור דיירי דירות מותר הכל. אך ברגע ששוכר דירה חוגג ביום שישי יום הולדת עד שעה 22:00 -23:00 מתחילות צעקות עד לב שמים.

אז קודם כל צריך לבדוק אם כל הדיירים מקפידים על מה שהם דורשים מאחרים, או שהדרישה היא רק מהשוכרים מכיון שהם כביכול נחותים יותר.

דבר נוסף, מה לעשות ויש שוכרי דירות שהתשלום עבור השכירות הוא לא בראש מעניהם, אז עד שמשכיר הדירה משיג שוכר ישר שמשלם את שכר הדירה בזמן, לא בכזה קלות הוא יזרוק אותו.

ועוד דבר נוסף, אתה מוזמן לפנות מישהו מהדירה ולגלות עד כמה הדבר לא פשוט.

פורסם
לא אכפת לך, שאנשים סובלים מדייר שאתה שמת להם בבניין?

ושביכולתך לעזור להם, להפסיק את סבלם?

בכל אופן, גם כן מניסיון זה מאוד עוזר ואני לא מתכוון להצקה פלילית.

אלא, על לחץ מתון ושיתוף פעולה עם בעל הדירה.

הלא בעל דירה, מה איכפת לו אם הוא יכול לקבל את אותם דמי השכירות שלו.

מדייר, שיהיה גם תרבותי ומקובל על יתר השכנים בבניין.

אז מה המניעה שלו, להעיף את החורנים ולהביא מישהו נורמלי?

1. בעל הדירה לא "שם" את הדייר. הוא השכיר לו את הדירה. הוא לא נושא, בשום פנים ואופן, באחריות להתנהגות השוכר.

2. בין בעל הדירה לשוכר יש חוזה. בעל הדירה לא יכול לזרוק את השוכר, באם השוכר מקיים את תנאי החוזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לדיירים יש נטייה להתעמר בשוכרי הדירות, הם מתייחסים אליהם כאל סוג ב', להם בתור בעלי דירות מותר לזרוק שקיות זבל על רצפת חדר האשפה, להם בתור בעלי דירות מותר להחנות בחנייה שלא שלהם בטאבו (ז"א בחנייה של השוכר), להם בתור דיירי דירות מותר הכל. אך ברגע ששוכר דירה חוגג ביום שישי יום הולדת עד שעה 22:00 -23:00 מתחילות צעקות עד לב שמים.

אז קודם כל צריך לבדוק אם כל הדיירים מקפידים על מה שהם דורשים מאחרים, או שהדרישה היא רק מהשוכרים מכיון שהם כביכול נחותים יותר.

דבר נוסף, מה לעשות ויש שוכרי דירות שהתשלום עבור השכירות הוא לא בראש מעניהם, אז עד שמשכיר הדירה משיג שוכר ישר שמשלם את שכר הדירה בזמן, לא בכזה קלות הוא יזרוק אותו.

ועוד דבר נוסף, אתה מוזמן לפנות מישהו מהדירה ולגלות עד כמה הדבר לא פשוט.

לא אמרתי "לפנות", אלא לא להאריך חוזה וזה מאוד מאוד פשוט.

לא יודע מאיפה אתה מביא את זה ,ששוכרים הם "נחותים".

אצלנו לדוגמא, אף אחד לא יודע מי שוכר ומי בעל דירה.

זה לא קשור, חורני יישאר חורני גם אם הוא שוכר, וגם אם הוא בעל דירה.

ואדם תרבותי, יישאר תרבותי גם אם הוא שוכר, וגם אם הוא בעל דירה.

ואדם, שמשתין על הרכוש המשותף, אז בד"כ גם ישתין על הרכוש של בעל הדירה.

כלומר, בעייתם של הדיירים היא גם בעייתו של בעל הדירה.

1. בעל הדירה לא "שם" את הדייר. הוא השכיר לו את הדירה. הוא לא נושא, בשום פנים ואופן, באחריות להתנהגות השוכר.

2. בין בעל הדירה לשוכר יש חוזה. בעל הדירה לא יכול לזרוק את השוכר, באם השוכר מקיים את תנאי החוזה.

1.לא אמרתי "לפנות" אלא, לא להאריך חוזה בסיום החוזה והאופצייה.

2.לשוכר יש חובה כלפי בעל הדירה, לשמור על הרכוש המשותף ולמלא את כללי הבניין המשותף.

3.מניסיון שאני לא כ"כ מעוניין לפרט כאן, המהלך הזה עזר

במקרה של עבריין מוכר, שהיה בודק כל יום מתחת לאוטו שלו אם לא שמו לו מטען.

פורסם

לא תמיד זה כך.

הייתה לי שוכרת אישה מבוגרת, בבניין ליקקו את האצבעות ממנה אישה שקטה ונעימה, אני אכלתי מרורים ולא ראיתי דמי שכירות. עכשיו יש לי שוכרת צעירה יחסית, שומעת מוזיקה וחיה, באמת לא משהו חריג הייתי בניין וכמעט לא שומעים כלום, אלה מה בבניין שהוא כמעט מושב זקנים קמו על הרגליים האחוריות וכולם מלאי תלונות

ולזאת בדיוק כוונתי.

לגבי החנייה שכתבתי באחד מהודעות הקודמות זה בדיוק כך, לה אין רכב אך יש לה חנייה (באה יחד עם הדירה בטאבו) היא אמרה לשכנים שאין בעיה שיחנו מדיי פעם רק שיגידו לה מכיון שלפעמים אחיה בא לבקר אותה עם רכב, אז הם שמים קצוץ ומחנים בחנייה שלה ואם היא אומרת להם משהו, הם צועקים עליה כאילו היא לא בסדר.

אז כן, הסתיים החוזה והארכתי לה את החוזה בשנה נוספת, ותיכף החוזה יסתיים ואם היא תרצה היא תשאר עוד שנה ומבחינתי שאר הדיירים שיתפוצצו להם.

אך אנו סוטים מהנושא, בגלל שזה לא חשוב אם הדייר הוא בעל הדירה הוא גר שם בשכירות ואותו דין צריך לחול על כולם ואותו דרך טיפול, אי אפשר לגלגל את האחריות של מישהו אחר.

פורסם
ואם כל זה לא עוזר תלך על נשק יום הדין - DEW.

רק תשיג מיקרוגל...

?

הסבר?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תשתין להם על הדלת. לא עוזר?

תחרבן להם על השטיחון.

נשמע כמו משפט לחתימה 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בעל הבית שלי קיצר חוזה עם השכנים שלי (שהם גרים מעליי), כי גם הוא בתור בעל הבית, וגם אנחנו בתור שכנים מתחתיהם סבלנו מהם.

על כל הבעיות שלנו דיברנו איתם ישירות (בד"כ זה לא עזר, או עזר לתקופה קצרה), אבל ברגע שבעל הבית בא אלינו ושמע את הבלאגן, הרעש, והדפיקות על הקירות, הוא שאל אם זה ככה כל הזמן, והפנים שלנו אמרו הכל, אז הוא אמר שהם משגעים גם אותו ושהם לא מתאימים לו והוא רוצה לקצר להם את החוזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...