Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשכנים באחת הדירות (אישה ושני ילדים, אחד חייל השני תלמיד ביסודי) יש פינצ'ר קטן.

הם משחררים אותו מדי פעם במקום לקחת אותו לטיול.

הכלב יורד במדרגות ומשתין איפה שבא לו.

אם הדלת סגורה אז הוא משתין בלובי.

כל הבניין סובל מהסיפור הזה.

כמה שכנים כבר דיברו איתם אבל זה לא עזר. גם דיברו עם בעל הדירה וגם זה לא עזר.

תציעו מה לעשות.

(בבקשה להישאר במסגרת החוק - תודה מראש.)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

במסגרת חוקית בלבד?

על וועד הבנין לשלוח מכתב אל השכנים הללו ולבקש את טיפולם. כמובן שהם לא יעשו כלום, ואז על הוועד ליצור קשר עם האגודה לתרבות הדיור ולקבל ייעוץ משפטי/מעשי מה הלאה, ויש מה לעשות.

אל תשכחו 3 דברים:

1. כל פניה, מכתב או תמונה - לתייק ולשמור.

2. כל מכתב אל השכנים הללו יכלול העתק לכל דייר בבנין ולאגודה לתרבות הדיור.

3. הרבה סבלנות.

ברגע האמת, שיגיע, תצטרכו להראות לשופט את השתלשלות הענינים ולכן הסדר הנ"ל הוא הכרחי ויראה גם רצינות ושמירת חוק מצידכם.

פורסם

אתה שכן שלי?

גם לי בבניין בדיוק שכן כזה. בניין רב קומות, הם גרים בקומה שלישית. יש לציין שהכלב כבר מתורגל ומכיר את הבניין יותר טוב ממני.

רעיון שקבלתי היום מגיסתי הוא לטלפן לפיקוח העירוני ולהתלונן שיש כלב שמשוטט ללא זמם ורצועה.

הם יקבלו קנס של 250 ש"ח, אחרי פעם או פעמיים הם בטח יהינו את עניין.

פורסם

הבניין לא חבר ב'תרבות הדיור'.

טרונצ'ו: הכלב לא מתגורר בקומה שלישית ככה שאנחנו לא שכנים.

הפיקוח העירוני בת"א יתייחסו לתלונה כזו?

הם ישלחו קנס גם בלי שיתפסו את הכלב על חם?

פורסם

יתייחסו , כן בהחלט.

הבעיה היא כנראה מה זמן התגובה שלהם, הכלב בבניין שלנו משוטט שעות בבניין לבד, כך שלא בעיה לתפוס אותו.

נ.ב

כדאי מאוד להרשם בתרבות הדיור.

לא שאני מאמין בהם למציאת פתרון לבעיות בין שכנים, אלה בגלל ביטוח שיש למקרה וחס חלילה מישהו מועד בבניין ונפגע ועוד (עזרה בשיפוץ ועוד ועוד).

פורסם
כמה שכנים כבר דיברו איתם אבל זה לא עזר. גם דיברו עם בעל הדירה וגם זה לא עזר.

לצערי אני מגלה דרך הפורום הזה שאין גבול לכמה חארות, אנטיפטים, סוציומטים ואגוצנטריים אנשים מסוגלים להיות

תציעו מה לעשות.

(בבקשה להישאר במסגרת החוק - תודה מראש.)

http://www.youtube.com/watch?v=XQEIO3Kxvak דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

[quote=TRONCHO;4159288

לא שאני מאמין בהם למציאת פתרון לבעיות בין שכנים, אלה בגלל ביטוח שיש למקרה וחס חלילה מישהו מועד בבניין ונפגע ועוד (עזרה בשיפוץ ועוד ועוד).

ביטוח לבית המשותף הוא עניין חשוב מאוד. בדירה הקודמת שלי היה נזק מים של כ-500,000 ש"ח בגלל תקלה בצינור משותף. אם לא היה ביטוח הרי שכל דייר היה נתבע בכ-15,000 ש"ח ויותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביטוח צד ג' וביטוח חבות מעבידים יש. זה לא קשור לחברות בעמותת 'תרבות הדיור'.

פרינס: איזו עיר?

פורסם

גם אצלנו הייתה את הבעייה הזאת.מייל לוטרינר העירוני עם שעות השוטטות של הכלב.לכידת הכלב וקנס של 450 שקל שינו את שיגרת חייהם וכעת הם מורידים את הכלב לצרכים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

זה לא יעזור. כמשכיר דירה, אם השוכר משלם כל חודש כמו שעון ושומר על הדירה אז מבחינתי הוא יכול לתופף כל יום ולשמוע מוזיקה בקולי קולות בחצות הליל והכלב שלו יכול להשתין בחדר מדגות ואפילו הוא בעצמו.

ואם אתה בתור שכן תטריד אותי בטלפון, אני אגיש נגדך תלונה במשטרה על הטרדה, יש לך בעיות עם השכן (שנניח שהוא גר בשכירות) תתלונן עליו במשטרה אצל הנשיא גם נשיא ארה"ב, אך בעל הדירה לא השוטר שלך.

פורסם
זה לא יעזור. כמשכיר דירה, אם השוכר משלם כל חודש כמו שעון ושומר על הדירה אז מבחינתי הוא יכול לתופף כל יום ולשמוע מוזיקה בקולי קולות בחצות הליל והכלב שלו יכול להשתין בחדר מדגות ואפילו הוא בעצמו.

ואם אתה בתור שכן תטריד אותי בטלפון, אני אגיש נגדך תלונה במשטרה על הטרדה, יש לך בעיות עם השכן (שנניח שהוא גר בשכירות) תתלונן עליו במשטרה אצל הנשיא גם נשיא ארה"ב, אך בעל הדירה לא השוטר שלך.

אתה תשנה את דעתך כשתחטוף תביעה. יש לך חבות כלפי הבניין המשותף, ואם התריעו בפניך ולא עשית כלום, יכולים גם להפרע ממך.

מן הסתם זה לא יקרה במקרים קטנים, אבל אם הבעיות מתמשכות וגורמות לנזק לשאר בעלי הדירות, הם בהחלט עשויות לקבל אוזן קשבת מבית המשפט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא אכפת לך, שאנשים סובלים מדייר שאתה שמת להם בבניין?

ושביכולתך לעזור להם, להפסיק את סבלם?

בכל אופן, גם כן מניסיון זה מאוד עוזר ואני לא מתכוון להצקה פלילית.

אלא, על לחץ מתון ושיתוף פעולה עם בעל הדירה.

הלא בעל דירה, מה איכפת לו אם הוא יכול לקבל את אותם דמי השכירות שלו.

מדייר, שיהיה גם תרבותי ומקובל על יתר השכנים בבניין.

אז מה המניעה שלו, להעיף את החורנים ולהביא מישהו נורמלי?

• תוכן חדש...