Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות סלידתי מחברת אפל, נכשלתי בשכנוע של אישתי היקרה לרכוש לעצמה מכשיר אנדרואיד רציני. היא רוצה אייפון.

זכותה.

אני מנהל קרב בלימה בין ללכת לחברה סלולרית לקנות אייפון 5S חדש לבין לקנות בidigital מכשיר 4S חדש. ההבדל הוא למעלה מ 1000 שקלים, ואני טוען שהיא בכלל לא תדע מה ההבדלים בין המכשירים.

השאלות:

1. האם יש ספק מומלץ אחר לקנות ממנו את הXXX הזה?

2. האם יש סיבה טובה לקנות מכשיר משומש במחירים הופקעים שמבקשים עבורם? (אם מכשיר חדש עולה 2400 שקלים ומשומש עולה 1600 שקלים אני מעדיף חדש.)

3. מה המשמעות למכשיר פרוץ?

תודה,

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

1.המחירים של האייפון 4S מופקעים לחלוטין בתור מכשיר חדש ולא רעים בתור יד 2. אתה יכול לקנות מכשירים במצב טוב מאוד ב-1200 שקל שלטעמי זה מחיר די טוב למכשיר ברמה שלו(בתור מקבילים אנדרואידים, הוא יותר טוב מהרבה מכשירים אנדרואיד דור קודם- גלקסי אס 3 , HTC ONE X, נקסוס 4)

2.בהנחה ואתה מעדיף מכשיר חדש, אז האייפון 5C עולה היום 2500 שקל שהוא עדיף על פני אייפון 4S בכמעט אותו מחיר.

פורסם

לא נעים לי להיות זה שאומר לך את זה, שוב, אבל אשתך כרגיל צודקת.

קנה אייפון 5C ובא לציון גואל. רצוי לשלב את זה עם טיול קטן ללונדון, בקרוב יש אחלה סיילים בחנויות הבגדים :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם לאישתך אין בעיה להשתמש במשומש אז תרכוש לה 4S יד שניה.

מכשיר פרוץ זה אומר שאתה יכול להתקין כל דבר שעולה כסף בחינם, ולשנות הגדרות מקוריות של מערכת ההפעלה ע"י התקנת תוספים למיניהם. נכון להיום אין פריצה לגירסא החדשה (7.0.4).

פורסם
למרות סלידתי מחברת אפל, נכשלתי בשכנוע של אישתי היקרה לרכוש לעצמה מכשיר אנדרואיד רציני. היא רוצה אייפון.

זכותה.

אני מנהל קרב בלימה בין ללכת לחברה סלולרית לקנות אייפון 5S חדש לבין לקנות בidigital מכשיר 4S חדש. ההבדל הוא למעלה מ 1000 שקלים, ואני טוען שהיא בכלל לא תדע מה ההבדלים בין המכשירים.

השאלות:

1. האם יש ספק מומלץ אחר לקנות ממנו את הXXX הזה?

2. האם יש סיבה טובה לקנות מכשיר משומש במחירים הופקעים שמבקשים עבורם? (אם מכשיר חדש עולה 2400 שקלים ומשומש עולה 1600 שקלים אני מעדיף חדש.)

3. מה המשמעות למכשיר פרוץ?

תודה,

תראה, בענייני אחריות ושירות תיקונים חברות הסלולר במקרה הזה עדיפות, למה? כי השיא אצלן הוא 48 שעות ולא אמור לעניין אותך אם יש חלקי חילוף או אין. בשאר המקומות זה בין 7-10 ימי עסקים, ולרוב גם תהיה תלוי במלאי של אותם חלקי חילוף.

מה שאני מנסה להגיד שאני לא חושב ששווה לקחת את הסיכון ולקנות מחנות בשם "אלברט מלך הטלפונים" ב100-200 ש"ח פחות ואז להיות חודשיים בלי טלפון כי אין להם את הכפתור בית החדש עם הטביעת אצבע (כמו במקרה של ה5S למשל.)

1. או מפעילות סלולריות או חברה גדולה שאתה יודע שהיא לא תעלם לך מחר. (למרות שלרוב האייפון לא בעייתי כל כך)

2. לא. הוא יכול לעבוד ולהיות מכשיר שכמעט גמור.

3. מכשיר פרוץ בעיקר נותן אפשרות לכל מיני תוספים/ערכות נושא/תוכנות. בענייני אחריות חלק טוענים שזה מבטל אחריות.

(רסטור פוטר את הבעיה.)

אגב, אם יש לך אפשרות לרכוש בחו"ל, עדיף.

פורסם
תראה, בענייני אחריות ושירות תיקונים חברות הסלולר במקרה הזה עדיפות, למה? כי השיא אצלן הוא 48 שעות ולא אמור לעניין אותך אם יש חלקי חילוף או אין. בשאר המקומות זה בין 7-10 ימי עסקים, ולרוב גם תהיה תלוי במלאי של אותם חלקי חילוף.

מה שאני מנסה להגיד שאני לא חושב ששווה לקחת את הסיכון ולקנות מחנות בשם "אלברט מלך הטלפונים" ב100-200 ש"ח פחות ואז להיות חודשיים בלי טלפון כי אין להם את הכפתור בית החדש עם הטביעת אצבע (כמו במקרה של ה5S למשל.)

1. או מפעילות סלולריות או חברה גדולה שאתה יודע שהיא לא תעלם לך מחר. (למרות שלרוב האייפון לא בעייתי כל כך)

2. לא. הוא יכול לעבוד ולהיות מכשיר שכמעט גמור.

3. מכשיר פרוץ בעיקר נותן אפשרות לכל מיני תוספים/ערכות נושא/תוכנות. בענייני אחריות חלק טוענים שזה מבטל אחריות.

(רסטור פוטר את הבעיה.)

אגב, אם יש לך אפשרות לרכוש בחו"ל, עדיף.

חברות הסלולר יקרות לפעמים גם ב-500 שקלים ויותר מחנויות פרטיות, כל זה בשביל מה?

אייפון הוא מכשיר שלא נוטה להתקלקל מעצמו, כמו כן במידה ותהיה לך בעיה עם האייפון

המפעילה לא תעזור יותר מחנות פרטית.

On top of all that, לא חסר חנויות פרטיות איכותיות דוגמאת KSP, Eline, GoMobile ועוד,

שאפשר לממש שם אחריות.

פורסם

יש מוכרים של אייפון 5 בiphones.co.il ויש כאלה שמוכרים חדש בניילון. שווה בדיקה לא ?

אני מחזיק באייפון 5 והוא אחלה של מכשיר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כמו שנאמר אייפון 4s משומש לא עולה 1600., משהו בין זה לבין ה1200 שנכתב לאחד סימפרי במצב טוב.

ליביו (אהם חתימה אהם :))

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קנה יד שניה,חבל על הכסף שבחדש.

והנה מעליי יש לך אחד כמעט חדש,יד ראשונה מאישה ;)

לגבי תיקונים\ביטוח - לא חסר מעבדות מקצועיות היום (למרות שאם יש לך זוג ידיים טובות,אפשרי להזמין חלקים מאיביי ודומיו ולתקן לבד,באופן יחסי כמובן :))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אותר קורבן שנוסע לארה"ב שישמח לרכוש מכשיר. יסמס לי כמה עולה, ואז נקבל החלטה אם לקנות חדש חדיש ולא מחודש או לקנות את ה 4S של ליביו, אם לא יימכר עד אז.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אשתך צודקת. לכול איש ואישה עדיף אייפון מאשר אנדרואיד.

אני סולד מגוגל ומהשירותים המחורבנים שלהם. כול הזמן מנסים לדחוף את גוגל+ ו-Hangouts דרך הדלת האחורית.

כול שני ושלישי משנים את התפריטים מלמעלה למטה משמאל לימין...די נמאס מהם.

כמה שאני מנסה להתחמק מהשירותים האלה תמיד באיזה מקום אני אמצא אותם מעיקים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אשתך צודקת, האשה כמעט תמיד צודקת, בטח ובטח שה"קרב" עליו מדובר הוא 1000 ש"ח.

כשהיא תבוא ערב אחד עם הקטלוג של קרטייה ותגיד לך מותק, בא תראה איזה יפה...", אז צא למלחמה!

במאמר מוסגר, לא קונים אף פעם שום מכשיר סלולרי משומש אלא אם המוכר הוא חבר טוב/ בן משפחה שאתה מכיר באופן אישי ויום יומי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מרק, אל תתערב ;-)

אין לדעתי בעיה עם אייפונים משומשים, השרידות שלהם מעולה

יחסית למוצר שנוטה להתעללות יומיומית. מה שכן, האישה עלולה להתאכזב

מהשריטות ומהשפשופים שיתגלו פה ושם.

לא להתפתות לקנייה של 5 משומש. לפחות לא בקרב מוכרי ארצנו המהוללים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מרק, אל תתערב ;-)

אין לדעתי בעיה עם אייפונים משומשים, השרידות שלהם מעולה

יחסית למוצר שנוטה להתעללות יומיומית. מה שכן, האישה עלולה להתאכזב

מהשריטות ומהשפשופים שיתגלו פה ושם.

לא להתפתות לקנייה של 5 משומש. לפחות לא בקרב מוכרי ארצנו המהוללים.

אפשר לשאול למה ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מחזק את דברי bagira, מכשיר משומש ממוכר לא מוכר זה כמו לקנות חתול בשק,

לא ניתן לדעת את היסטוריית התיקונים שלו, האם המכשיר מקורז וכו'.

• תוכן חדש...