Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוקיות קופסת עודף בעסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה פתחתי חנות, שהרבה מהמוצרים שנמכרים הם מוצרים שעולים שקלים בודדים ומעצם זה יש תחלופה מהירה וגדולה של כסף קטן.

אני כל כל היום במרדף אחרי עודף ואין ספק שזה מעיק ומפריע.

החלטתי להשים קופסא קטנה מתחת לקופה בחנות, שתמיד מלאה בעשיריות של שקלים, חמישיות, ושקלים בודדים.

כל פעם שאני נתקע בלי עודף, אני מוציא שטר של 100 ש"ח מהקופה מעביר לקופסת עודף וכמובן מחזיר לקופה 100 ש"ח בעודף.

במקרה של ביקורת מהרשויות,מה שאני עושה הוא חוקי ולא יכול לסבך אותי בצורה כלשהי?

כמובן שאני מקפיד לדייק על השקל.

תודה.

פורסם

ובמסגרת הרישום (יכול להיות גם טבלה שתדפיס ב-Word עם עמודות: תאריך, שעה, סכום פריטה, שם הפורט, וחתימה) תעשה למעלה מקום לרשום מה הסכום הכללי בקופת הפריטה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה משהו שעושים בהמון חנויות, אני לא יודע אם הטופס משפיע על החוקיות או לא, אבל אם נניח יש ביקורת, הרבה יותר קל להזמין את המבקר לראות בעצמו כי אכן הקופה משמשת לפריטה, יש רישום של הפריטות (מראה על סדר וארגון), ורשום במפורש הסכום שבקופה.

בהרבה מקומות שראיתי את הטפסים האלה מי שביצע את הפריטה בד"כ לא היה בעל החנות אלא אחראי משמרת או מנהל חנות וכו', ולכן בתור בעל העסק כדאי לך בשבילך שיהיה פירוט כזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ברשותך אני אנצל את השירשור הזה להביע עצבות מסויימת. אני נעצב לגלות שבתור עצמאי המדינה מחשיבה אותך אוטומטית כגנב עד אשר הוכח אחרת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מבחינת הוראות ניהול ספרים אתה לא חייב ברישום - מה שיעניין את המבקר אם יבוא הוא הסכום ולא התנועות.

הרי הסכום בקופה הזו לא משתנה - הוא חייב להיות זהה בכל נק' זמן.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אז אני חייב תמיד להיות בסכום קבוע?

כי לפעמים אני קונה לאכול ודברים קטנים גם מהקופה הזאת,ולא מתעדכן מה קורה שם באופן קבוע.

לא ראיתי צורך בזה כי אני היחידי בחנות כרגע, לא שכרתי עובדים נוספים.

אז ככה שאני לא חושש מגניבות מהקופה הזאת.

בעייתי?

פורסם

יש לך רואה חשבון? אם הוא לא גובה עמלה מיוחדת על שיחות, תתייעץ אתו על הדברים האלה,

זה חלק מהשירות שאתה משלם עליו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בנוסף לעצה המצוינת להתיעץ עם בעל מקצוע שאתה בכל מקרה משלם לו, מנסיום אישי אני ממליץ שלא לבצע שום מעקב מתועד אחר הקופה הקטנה (אלא אם יש עובדים שמתעסקים עם זה), בזמן ביקורת, התיעוד הזה יכול להיות רק לרעתך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, אתה יכול להרחיב על הניסיון האישי השלילי שלך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בשמחה.

נתחיל מזה שסוכן מס הכנסה, בדיוק כמו שוטר, בסיטואציות שכאלה הוא ממש לא החבר שלך, ההפך המוחלט, הוא היריב שלך.

בשביל שהוא יצליח בעבודה, הוא צריך לנקנק אותך.

כשבאה ביקורת, אתה צריך להראות לו קופה וזהוא!

התקבולים עפ"י הסרט צריך להתאים לקופה.

קופה קטנה זה לא העסק שלהם,

מה יש במגירה השניה משמאל זה לא העסק שלהם,

מה יש לי בכיסים?

איפה אכלתי אתמול צהריים?

הכל מכל בכל, זה לא העסק שלהם.

גם כשהוא שואל "איפה קופה קטנה", זה מין תרגיל חקירה כמו ששוטר באמצע תשאול תמים ישאל "איפה הסמים?".

כשושאלים אותי איפה קופה קטנה אני אומר שאין.

ולסוכן מעצבן אחד שהתעקש לדעת מאיפה אני מביא עודף אמרתי לו שאצלנו בחברה זה נקרא הרמה להנחתה... חשב חצי שניה, חייך בזוית הפה ואמר "בא נמשיך הלאה":lol:

פוטנציאלית זה רק עלול להסב לך נזק, על אחת כמה וכמה כאשר אתה מנהל מעקב סביב הפריטה ופתאום המעקב לא מתאים.

לא רק שהכנסת את עצמך לצרה של קיום קופה קטנה, לא רק שהכנסת את עצמך לקיום מעקב פריטות, עכשיו אתה גם צריך פתאום להסביר למה אין התאמה.

כמו שסבא שלי עליו השלום היה אומר, פיקח לא יוצא מאלף סיטואציות שחכם אחד זרק לבאר (או משהוא בסגנון).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אז אני חייב תמיד להיות בסכום קבוע?

כי לפעמים אני קונה לאכול ודברים קטנים גם מהקופה הזאת,ולא מתעדכן מה קורה שם באופן קבוע.

לא ראיתי צורך בזה כי אני היחידי בחנות כרגע, לא שכרתי עובדים נוספים.

אז ככה שאני לא חושש מגניבות מהקופה הזאת.

בעייתי?

אם הדפסת בקופה הראשית שלך 100 ש"ח, אתה צריך שיהיה שם 100 ש"ח (לא אגורה יותר ולא אגורה פחות) בכל רגע נתון.

הקופה הקטנה לא עניינו של אף אחד, אתה יכול להחזיק את הקופה הקטנה כדי לפרוט ואתה יכול ללכת לפרוט כסף אצל הדודה בהונלולו. מה שמעניין זה כמה הדפסת בקופה הגדולה וכמה כסף באמת יש בתוכה. אם את הכסף לאוכל אתה לוקח מהקופה הגדולה, תפסיק לעשות את זה.

בעבר ניהלתי חנות מרגע הפתיחה שלה והוחלט להוציא חשבונית מס לכל עסקה. אחרי כחודשיים באו לבצע בדיקה, העובדת בתמימותה הוציאה להם את הספר של החשבוניות מס כדי שיבדקו, לטענתה באותו הרגע הם סיימו את הבדיקה אמרו לה שהיא משוגעת והלכו.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...