Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50 סמ"ק לעיר .. כמה ואיך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאחר והרכב שלי שותה דלק בכמויות שלא יביישו אמריקאית, חשבתי לקנות 50 סמ"ק שאוכל להסתובב איתו בעיר\ לחברים וכו מבלי להניעה את הבהמה ולחכות שתתחמם וכו

רציתי לדעת מס' דברים:

1. כמה שיעורים ? הבנתי שצריך 1-2 ומבחן שליטה ?

2. מהו מבחן שליטה ?

3. טסט ?

4. כמה עולה ביטוח ל 50 סמ"ק ?

5. כמה עולה 50 סמ"ק נגיד .. שנת 2000 ?

6. איזה 50 סמ"ק מומלץ ?

7. הערות \ טיפים לאופנוען מתחיל?

תודה לכולכם :)

פורסם

מבחן שליטה - איך אתה רוכב על האופנוע.

זה בעצם הטסט שלך.

אתה צריך לעבוד על פניות (שמיניות ונחש) וקו ישר.

המבחן קל יחסית, אתה לא צריך לצאת לכביש.

מומלצים?

אז ככה: טייפון, טראקר. (אמינים יחסית)

ואלו היו קטנועים.

אם אתה מעוניין באופנוע 50 סמ"ק יש כמה: DT,RMX,TS אלו הפופולרים בין האופנועים של 50 סמ"ק.

אל תלך על אופנוע ספורט של 50 סמ"ק כמו RS.

שאר המשתמשים יענו לך בהרחבה.

בהצלחה.

פורסם

במידה ואתה בן 21 לפחות וברשותך רשיון לרכב מעל 3 שנים אתה רשאי לעשות "מבחן שליטה" בלבד לצורך קבלת רישיון ל-50 סמ"ק.במידה ואתה לא עומד בתנאים תאלץ ללמוד מהתחלה כדי לקבל רישיון.למבחן השליטה אתה יכול לגשת אחרי מספר שיעורים קטן,בתנאי שאתה מרגיש שאתה מספיק שולט בכלי.ההבדל בינו לבין הטסט הרגיל הוא שלא תבצע נסיעה בעיר אלא רק מבחן במגרש סגור.

ביטוח חובה לנהג יחיד ב-50 סמ"ק עולה 1718 ש"ח,צד שלישי יוסיף לך 420-560 ש"ח למחיר,כל נהג יעלה 2060 ואם תרצה גם מקיף עלותו תהיה בין 6% ל-12.5% מערך הכלי.

קטנוע ממוצע שנת 2000 :

טייפון 7000 ש"ח

טרקר 5200/5700 זוזים (תלוי בדגם)

ZX של קימקו 5100 לירות.

סאן יאנג סופר פיור 4400 מצלצלין.

כמו שאתה רואה ישנם הבדלים וחשוב קודם כל להתאים לעצמך את הכלי שאתה זקוק לו.

עצות לרוכב מתחיל? תרכב ממוגן,תתנהג כאילו כולם מנסים להרוג אותך ואל תשתה לי שם חשיש.

פורסם

אהלן אורן, הייתי ממליץ לך לעשות רשיון עד 500 סמ"ק

העלות אמורה להיות אותו הדבר, ועכשיו אתה יכול לנהוג לא רק על טוסטוסים.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אני עומד להוציא על 500 סמ"ק (בקרוב טסט),אני לא מעוניין באופנוע כבד אלא רק בקטנוע 50 סמ"ק לצורך ניידות וחיסכון,חיפשתי משהו זול ולא מצאתי קטנועים מתחת לשנת 96 איך זה יכול להיות?

אני מחפש כלי בסביבות ה1000 שקל,יש כאלו שמסתובבים על הכביש?

הכי זול שמצאתי זה מודל 96 ב2500 שקל,איפה אני יכול למצוא כאלו ממש זולים (עד 1000 שקל) שהיו של השכרה וכו' תפנו אותי בבקשה.

איציק.

פורסם
אני עומד להוציא על 500 סמ"ק (בקרוב טסט),אני לא מעוניין באופנוע כבד אלא רק בקטנוע 50 סמ"ק לצורך ניידות וחיסכון,חיפשתי משהו זול ולא מצאתי קטנועים מתחת לשנת 96 איך זה יכול להיות?

אני מחפש כלי בסביבות ה1000 שקל,יש כאלו שמסתובבים על הכביש?

הכי זול שמצאתי זה מודל 96 ב2500 שקל,איפה אני יכול למצוא כאלו ממש זולים (עד 1000 שקל) שהיו של השכרה וכו' תפנו אותי בבקשה.

איציק.

הכי זול יהיה לך פיאג'ו C מהירות הליכה ואמינות אין סופית, תוכל למצוא בתקציב שאתה מחפש. 125 / 150 יעשה את העבודה הרבה יותר טוב וגם יותר בזול לאורך זמן ואז סאן יאנג שחוט או ווספה יכנסו לתקציב שאתה מחפש.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...