Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במיוחד בשביל רוני וה VTS שלו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד רן - שלך הג'מפי המשופרת נכון?

נסעת היום בבוקר מוקדם מוקדם באזור ת"א?

רוני

אהמ..מה משופר בה, אם אפשר לשאול?

ג'מפי משופרת-זה דבר יחודי!! לא כמו כל ה-106 שמתגלגלות כמו זבל.. :mm_tongu: :wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

קודם כל רוני תתחדש (שככתי בהודעה הראשונה :? ) תהנה וכמובן תשמור עליה ועל עצמך טוב טוב ....

הג'ומפי לא שלי אלה של חבר, אני בעליה של קסארה 2 ליטר.

אם ראית ג'ומפי שלא ניראית כמו כולם, מונמכת, ספליטרים מקדימה ועם פנסים עגולים אז ראית את הג'ומפי המדוברת (מה גם ששומעים אותה הרבה לפני שרואים :lol: ), אי אפשר לפספס אותה.

רן.

פורסם

אם שמר העלה את זה בפורום אחר, אז שמר הוא נקניק שגונב זכויות בלי לתת עליהם קרדיט !

בכל מקרה, זה בחור מפורום דומה בבריטניה, ה VTS שלו קצת משופרת אבל כמו שאתם רואים, הוא כנראה נהג טוב.

פורסם
אם שמר העלה את זה בפורום אחר, אז שמר הוא נקניק שגונב זכויות בלי לתת עליהם קרדיט !

בכל מקרה, זה בחור מפורום דומה בבריטניה, ה VTS שלו קצת משופרת אבל כמו שאתם רואים, הוא כנראה נהג טוב.

או שנהג ה-TT גרוע :wink:

ולרן - לא אני ראיתי, חבר סיפר שעקפה אותו ג'מפי באיזה 150+ הוא היה המום שהאוטו הזה מגיע למהירות הזאת :wink:

וכמובן - תודה!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמר הוא חצי רומני , ואתה יודע מה רומנים עושים... :wink:

איך אני אמור לדעת שבפעם בחצי שנה שרן נכנס לכאן הוא מביא חזרה את הסרט הזה? אם רן היה מתעדכן היה נשמר המידור המתאים... :oops:

טוב טוב, פעם הבאה נשים אותך בתור ספונסר ,אל תיעלב לי.

מזלך שאני לא י.כ. , הייתי מציע לך מקטרת שלום :wink:

פורסם

שמר, אם גרמתי לסיווג הבטחוני שלך לרדת מבעל סוד למוגבל ....אממ.. בלמ"ס , אז אני מתנצל.

ואני יותר פסיבי פה מאשר אקטיבי.

ד"א שאלתי אותך בפורום F1 אם הראת את זה לרוני ולא הגבת :roll:

• תוכן חדש...