Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

30K ש"ח וצפונה, תלוי באיכות החלקים שתבחר ושדרוג של שאר המערכות ברכב כדי שיוכלו להתמודד עם תוספת הכח.

כדאי שתפנה לאחת הסדנאות כדי לקבל מפרט מדויק של חלקים (יש הרבה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ורגע אני צריך אישורים לפרויקט הטורבו והדברים שלו וזה חוקי ?

אם אתה שואל שאלה כזאת ,עדיף שבכלל לא תיכנס לפרוייקט שכזה !

פורסם

אני לא מבין ברכבים טוב מאוד רק רציתי לדעת אם אני מתקין טורבו ועושה לו כל משצריך ומביא אישורים לא יעשו לי בלגן על זה והאוטו מנוע 1600 16V חחח יתאים לדבר כזה טורבו בכלל?

פורסם

יש לך אחת מבודדות שהן GSI. חבל להסב אותה למשהו לא חוקי, עדיף לעשות יישור קו ולשמור עליה. אם כבר, עדיף לדעתי להשקיע באחיזה שכוללת שיפור מתלים.

אם אתה מתקעשק על טורבו, במחיר שתמכור אותה + כמה שהיית משקיע בטורבו = רכב טורבו מקורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל זה לא יהיה קורסה GSI טורבו...

יש אנשים שיש להם את השריטה שלהם לגבי הרכב האישי.

אם ג'ורג' אוהב את הרכב שלו ויש לו חברים שיכולים לעזור לו עם זה אפשר לחסוך בעלויות ולהגיע לתוצאה יפה.

צריך רק לבדוק אם המנוע 1600 הזה יסחוב גדישה נמוכה...

והשאלה העיקרית, ג'ורג' יש לך את התקציב להכנס לנושא הזה?

אם אתה באמת אוהב את האוטו אתה תשקיע,

אם לא תחזור להודעה של tzvipper

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

tzvipper מה זאת אומרת שעדיף לעשות יישור קו ולשמור עליה אם כבר עדיף לדעתך להשקיע באחיזה שכוללת שיפור מתלים?

ויש לכם מושג על חנויות של אביזרי רכב בצפון הייתי בכמה ואמרו שאין להם אנג'ל אייז כמו שיש למתה ואני מחפש גם לאדים של ledglow שמחלפים צבעים לפי קצב המוזיקה ועוד שאלה .......

מה ההבדל בין אגזוז לחץ לאגזוז זרימה חופשית תמליצו לי על משהו עם אישורים וחוקי שעושה רעש סבבה לא מעניין אותי אם חזק או חלש אבל רעש טוב ומאושר סליחה על החפירות אני רוצה להשקיע על רכב כזה אמרו שנדיר למצוא חחח זה נכון ?

angel eyes.jpg

פורסם

הכוונה שלי לעשות טיפולים עם חלפים איכותיים, להחליף כל מה שבלויי. אני חושב אם כבר לשפר, אז לשפר אחיזה ומתלים - זה ישפר התנהגות הרכב.

חבל לשים אנגלייז, זה סתם ניראה מכוער ומקלקל את הצורה של הרכב. אבל לטעמך.

אגזוז לחץ זה למנועים שני פעימות ואגזוז זרימה חופשית למנועי 4 פעימות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אהא הבנתי ויש לך מושג כמה יעלה לי לשפר את משאמרתה :) ורגע מה זאת אומרת אגזוז לחץ זה למנועים שני פעימות ואגזוז זרימה חופשית למנועי 4 פעימות אני לא מבין במכונאות רכב חחחחח

• תוכן חדש...