Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללות נטענות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פנס ראש עם לד אחד CREE Q3. הפנס הזה צריך 3 סוללות AAA, ולפחות המקוריות נגמרו די מהר במיוחד בהתחשב שמדובר בפנס שמיועד לאופניים.

יש המלצות לסוללות נטענות שיתנו מענה לזמן יותר ארוך? כמובן שאני אצטרך גם המלצה למטען מתאים.

כל מה שמצאתי ברשת זה סוללות GP, ואולי יש דברים זולים\עדיפים יותר מאשר GP.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ראה אם השרשור הזה מועיל לך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=494061

אגב סאניו, אם אני לא טועה ברשות אבי סוללות שלהם שהוא קנה לפחות לפני 15 שנה ועדין עובדות יחסית סביר (אבל השימוש העיקרי בשנים האחרונות הוא שלטים, שעון מעורר וכיוצב').

פורסם

יש לי ניסיון טוב (היינו מספקים אותן לתעשייה בטחונית) עם Eneloop של Sanyo , הן לא "גדולות" יותר מ-GP ממוצעת (רוב הממוצעות נעות מ-750 מיליאמפר עד 1,250 מיליאמפר) אבל עקומת הפריקה שלהם מחזיקה יותר מתח לאורך זמן .

אני רואה שהקדימו אותי :-D

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

הדגם XX של סניו לא קיים בארץ ב-AAA, שווה להסתכן (זיוף) בקניה מאיביי?

ממה שראיתי קצת ברשת אין את הדגם הזה בארץ והדגם הרגיל הוא 800 מיליאמפר בזמן שאצל GP יש גם 1000 מיליאמפר ובאותו המחיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא יכול לעזור לך למצוא (סיבה בפרטי אם חשוב לך) , אבל קיים בוודאות .

קיבלתי גם פידבק חיובי על פאוור+ של אנרג'ייזר , אבל לא התנסיתי איתן (רק עם סדרות הליתיום שהן סבירות) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

כן , בניגוד לנורת סליל שיכולה להציע מתח עבודה רחב , דפ"א (לד) עובדת בטווח מצומצם בהרבה .

סביר להניח שאין בעיה עם 1.2v וזה מניסיון (המון) אישי שלי , אבל אי אפשר לענות בוודאות עד שאין ספציפיקציות או עם סוללה שתשאיל מחבר .

פורסם

בשורה התחתונה, זה לא משנה.

סוללות רגילות חדשות מגיעות למתח של 1.4 וולט תחת עומס ומהר מאוד מתייצבות על סביבות ה-1.2 ונשארות שם עד שהן מסיימות כ-80% מהאנרגיה שלהם ואז הן מתחילות לרדת.

סוללות נטענות טעונות ותקינות מגיעות תחת עומס ל-1.25 וולט ומהר מתייצבות על 1.2 וולט עד שהן מסיימות 75-85% מהאנרגיה שלהן (תלוי בסוג הסוללה והפז"מ שלה) ואז הן מתחילות לרדת.

אם הפנס לא נמצא בשימוש תכוף הייתי מציע לך לקנות סוללות בעלי קצב פריקה עצמית נמוכה.

דפ"א UB לבנה דורשת כ-2 וולט לעבודה רציפה (וזה לא משנה כמה מהן יש במעגל, הן מחוברות במקביל), זה משאיר כ-1.6 וולט מעל לטווח במארז של 3 סוללות.

• תוכן חדש...