Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 328I

HenzTDI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

היתי מעוניין לשתף את הפורום בדילמה שלי.

ברשותי גולף (טורבו דיזל) כ-8 חודשים.

אני אפרט קצת על הטיפולים, במשך ה-8 חודשים אצלי ההוצאות היו:

- 800 ש"ח טיפול קטן+ישור קו (פילטר אוויר, פילטר שמן, תפוח הגה, משלושים) - 241,000 ק"מ

- 1200 ש"ח טיפול גדול חלקי, השלמת ישור קו (משולשים [מתברר הקודם סיני, הוחלף שוב], צלחות+רפידות קידמיות) - 244,00 ק"מ

- 1200 ש"ח החלפתי מחזירי שמן. 245,000 ק"מ

- 700 ש"ח תיקון מזגן, מילוי גז, החלפת וונטה.

- 450 ש"ח החלפתי רפידות+צלחות אחורי.

- 600 ש"ח אלטרנטור.

- 750 ש"ח תיקון קצר כריות אוויר.

- 1200 ש"ח אגרת רישוי טסט שנתי (אגרה, בדיקה במכון וכל המסביב)

- 1760 ש"ח תחזוקה שוטפת. (רצועת מנוע, מותחנים, גלגל אלטרנטור) - 246,000 ק"מ.

קניתי את הרכב ב 21 אלף. והשקעתי עוד 9 אלף כולל טסט.

האם זה נחשב עלויות סבירות? כי אחרי שהחלפתי חצי רכב נראה לי יהיה לך עכשיו קצת שקט לא?

נפתחה בפני אפשרות להחליף את הרכב (ראש בראש) על ב.מ.וו 328 ידנית.

הרכב בהחלט נוסע טוב. לא אוכל שמן\מים ומרגישים שהוא מטופל היטב.

האם העלויות החזקה של רכב כזה הם הגיונית בכלל?

תודה. והמשך ערב נעים.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

תן עוד נתונים על הבימר שנה, קמ, היסטוריית טיפולים. הבימר תהיה יקרה יותר לאחזקה למרות שגם המחירים שפירסמת פה לגולף גבוהים. לגבי הגולף הוצאת 50 אחוז מערך הרכב עד כה, לדעתי זה המון ואם קנית אותו בגלל שהוא חסכוני, ההוצאות הקפיצו לך את עלות האחזקה אולי צריך לחשוב אם כדאי להמשיך איתו או להחליף בלי קשר לבימר

פורסם

אשאל שאלות מכוון קצת אחר ברשותך (כדי אולי לתת לך קצה חוט לשאלות ששאלת) :

האם לאחר כל ההשקעות בגולף הנוכחית, לא מגיע לך להנות קצת מהרכב ? (ומנגד - והאם אינך חושב שב-ב.מ.וו האמורה לא תצטרך להשקיע ביישור קו ? )

האם אתה נהנה בכלל מהרכב הזה (הגולף) ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אני בטוח שהיא נוסעת נפלא העברת ההילוכים חלקה והמנוע מושך יופי, אם מדובר בשחורה מבאר שבע שמתי לב שמידת הגלגל אינה תיקנית,מה גם שהיא יוצרת נזק לבוקסות ,הרכב נראה משופר-סדרה 3 זאת מכונית מעדונת בעלת התנהגות נפלאה ויוכולות דימניות ברמה גבהה מאוד,אני לא בטוח שרכבי האפטר מרקט מתעלים על הרכבים המקוריים. לגבי עלויות אחזקה,לא נורא אם הרכב מטופל כהלכה (נדיר בארצינו) ,נורא מאוד! אם יש לפנייך יישור קו רציני.

Porsche 944 turbo

פורסם

תתן פרטים, אם הבחור רוצה להחליף ראש בראש, זה קצת מחשיד.

מחיר של 328I ידנית מטופלת יחסית יהיה סביב ה35-40.

JEP.

פורסם
אני בטוח שהיא נוסעת נפלא העברת ההילוכים חלקה והמנוע מושך יופי, אם מדובר בשחורה מבאר שבע שמתי לב שמידת הגלגל אינה תיקנית,מה גם שהיא יוצרת נזק לבוקסות ,הרכב נראה משופר-סדרה 3 זאת מכונית מעדונת בעלת התנהגות נפלאה ויוכולות דימניות ברמה גבהה מאוד,אני לא בטוח שרכבי האפטר מרקט מתעלים על הרכבים המקוריים. לגבי עלויות אחזקה,לא נורא אם הרכב מטופל כהלכה (נדיר בארצינו) ,נורא מאוד! אם יש לפנייך יישור קו רציני.

אדומה מאשקלון.

מודל 97 קופה. מנוע הוחלף 2.8 ידני.

------

ל חולגי,

כן אני נהנה מאד מהגולף, בעיקר אחרי התיקון האחרון. הרכב מרגיש מצויין.

זאת בהחלט סיבה שאני שוקל בגללה להשאיר את הרכב.

ל Ron_Melner

97. מנוע הוחלף, עכשיו עומד על 100 אלף ק"מ. הוחלף לאחרונה קלאץ'.

אני כנראה יורד מהסיפור, הגולף מספיקה לי בנתיים.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

הגולף שלך עשתה רבע מיליון קילומטרים לפי מה שאני קורא - הגיוני מאוד שיהיה לך בלאי של כמה אלפים, לא סתם הרכב הועמד למכירה.

תיקח בחשבון שיכול להיות לך בלאי נוסף - חיישנים, תושבות, בולמים וחלקים נוספים שעלולים כבר להיות בקצה אורח החיים שלהם.

קנית רכב ב21 אלף סה"כ שילמת 30 אלף על רכב שאם תתחזק אותו נכון יכול עוד לתת לך הרבה מעבר.

עשית לו בדיקת קניה? בדקת אותו במוסך לגבי ליקויים אפשריים? דיאגנוסטיקה? - נראה שלפחות מוסך עשית כבר כמה פעמים אבל אולי כדאי לעשות לרכב בדיקה קצת יותר רצינית ולראות אם יש עוד דברים שכדאי להשקיע בהם כבר עכשיו אם אתה מתכוון להשאר איתו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...