Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן רוף

sagib22
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאנרוף היה מאוד שימושי ברכב ששכרתי אחרי שהילד הקיא באוטו. איוורר את הרכב צ'יקצ'ק. גם מושבי העור התגלו כשימושיים (התנקו בקלות עם מגבונים).

בקיצור - אם יש לך ילדים, אני מאוד ממליץ על התקנת סאנרוף ומושבי עור.

ברצינות -

ברכב שהיה לנו בחו"ל היה גג-שמש פנורמי ענק. רוב הזמן הזכוכית הייתה סגורה ("חם לי!", "קר לי!") אבל עדיין זה הוסיף לחווית הנסיעה. פחות שימושי בפקקים בישראל עם השמש הקופחת.

מה שאתה תתקין יהיה גג קטן יותר (מותקן גג כזה ב-I20 של סבא שלי שנהגתי עליה מספר פעמים), בלי היתרונות של גג הזכוכית הגדול ועם אותם חסרונות כשהוא פתוח.

נחמד אם הרכב מגיע עם זה, לא יודע אם שווה את הסכום הגדול שגג באיכות טובה עולה.

פורסם
בתור אחד שיש לו ברכב סאן רוף מקורי,הסאן רוף זה חראטה רצינית!.

בקיץ השמש שורפת לך את הראש-בחורף אי אפשר לפתוח כי יש גשם.

עד שיש יום אחד עם בריזה טובה אתה פותח את כל הסאן רוף ופתאום מגלה שהרוח בכלל לא נכנסת לרכב היא עוברת מעליו ולא נכנסת.

עזוב את הקטע של התחזוקה של הסאן רוף -אם הגומיה נקרעת זה כמה מאות -צריך לשמן,לנקות את המסילות .

בקיצור הרכב הבא שלי בלי סאן רוף זה בטוח!

אני דווקא מאד נהנה מהSunroof, אפשר לפתוח אותו כמעט כל יום בשנה, בערבים יש מזג אוויר נפלא.

בקיץ אני פותח אותו כדיי להוציא את החום מהרכב, בחורף כשאין גשם הוא גם פתוח והחלונות סגורים, מעדיף שיכנס אוויר מהגג מאשר מהחלונות. :roll:

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה!

אכן,אני אבדוק את הנושא וכמובן אעדכן כאן בפורום.

אני צריך לקבל קודם את הרכב מהחברה, ואז נראה בדיוק האם כדאי לעשות את זה.

תודה לכולם על החוות דעת וההמלצות.

רנו קליאו 2014!

Just live for fun

פורסם

אם זה חלום שלך, תקנה רכב שמגיע כך מהחברה.

תחסוך , תתאמץ ובסוף ישתלם.

גם אם לא ברכב הנוכחי אז ברכב הבא.

זו דעתי.

פורסם

אצלי בלאון יש סאן רוף וגם בB4 הקודמת שהיתה לי היה סאן רוף של אותו מושב גנות

אין ספק שמדובר בסאן רוף איכותי של חברה גרמנית אמינה, יש אחריות, העבודה מקצועית ,

זה לא שוק , היתה לי נזילה פעם אחת בסובארו , אחרי מספר שנים שהרכב היה אצלי , נסעתי אליהם,

מסתבר שהיתה התצטברות גדולה של עלים וזה יצר מעין מרווח ובגלל זה היתה לי נזילה, ניקוי קטן והכל הסתדר,

אז אני יכול להעיד שגם השירות טוב, המחיר יקר -6-5 אלף אפילו 7 לא זוכר כל כך אבל אם אתה אוהב את זה , לך על זה!

פורסם

אפילו אחרי שראיתי לחבר פיגו' 206 שנת 2002 עם סאנרוף לא מקורי, הוא טוען שלא היו אף פעם תקלות - עדיין לא הייתי ממליץ לך וזה גם כי שלא אהבתי את פתיחת/סגירה הגג(מעדיף שיכנס החלון פנימה) ובקרת השליטה הלא קשורה.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
בקיצור - אם יש לך ילדים, אני מאוד ממליץ על התקנת סאנרוף ומושבי עור.

רציני לחלוטין - לפחות לגבי מושבי העור, זה הרבה יותר פרקטי עם ילדים. סאנרוף זה נחמד כשיש, אבל לא משהו ששווה השקעה נוספת אם אין.

אם זה חלום שלך, תקנה רכב שמגיע כך מהחברה.

תחסוך , תתאמץ ובסוף ישתלם.

גם אם לא ברכב הנוכחי אז ברכב הבא.

זו דעתי.

+1. טוב כמקורי, לא הייתי משקיע בסאנרוף אפטרמרקט, בייחוד שהוא לא ייפתח פנימה אלא החוצה בלבד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לי יש Sunroof מקורי מהמפעל, הוא נפתח כלפי חוץ ואינו בולט מהגג. :-)

אם אני לא טועה, הSunroof שבהתקנה המקומית בארץ, יש אותו להרבה רכבי סובארו, הגומי באמת בולט מהגג וזה נראה לא משהו :?

ה פולו GTI והשירוקו והאודי והוולוסטר עכשיו עשו את הגגות שיוצאים החוצה,

וזה נראה מדהים, חלק ויפה! פשוט יושב בול!

פורסם

אני דווקא אוהב שהוא יוצא החוצא. הוא פתוח אצלי כמעט תמיד אלא אם כן יש גשם/רוחות חזקות/מהירות גבוהה.

בחיים לא טיפלתי בו (ניקוי מסילות? שימון?).

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
ה פולו GTI והשירוקו והאודי והוולוסטר עכשיו עשו את הגגות שיוצאים החוצה,

וזה נראה מדהים, חלק ויפה! פשוט יושב בול!

נכון, ברכבים האלה זה מאד יפה ולפי דעתי זה מוסיף ליחודיות של הרכב. :wink:

לפותח השרשור אם אתה אכן עושה גג ברכב, אתה צריך לרשום אותו ברישיון רכב.:-o

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

• תוכן חדש...