Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור על טסט

Shlomi062
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני שעתייים עשיתי את הטקסט השלישי שלי, ונכשלתי ללא כל הצדקה.

בטסט הראשון קיבלתי הכשלה על דברים שטותיים כמו אי איתות במעקף רכב חונה או אי הסתכלות במראה, נהגתי בלי ביטחון והססנות, ליגטימי שלא עברתי.

בטסט השני הכשיל אותי על כניסה מאוחרת לצמתים ונגע בברקס במצב שהתחלתי לעצור בהססנות, מעצבן מאוד - אבל גם לגיטימי.

אבל היום בטסט השלישי עבר כל גבול, נהגתי נהדר, ככה גם הטסטר אמר, אבל הכשיל אותי על טעות שלו.

הגעתי לעלייה, משני הצדדי חנו רכבים, מקום צר. הגיע מולי אוטובוס, לקחתי ימינה לעצור לצד המכוניות, פתאום הטסטר ברעל "מה אתה עושה? אתה תיכנס במכוניות החונות!" כשאני הייתי מרחק של לפחות חצי מטר מהמכוניות. החליט שהוא צריך להוזיז לי את ההגה לצד שמאל - לכיוון האוטובוס.

ללא כל הצדקה, ללא כל טיעון הוגן. שאלתי אותו למה הוא נגע, התחיל לדבר בגבוהה שאני נהגתי בסיכון ובלה בלה בלה והמשיך הטסט בלי בעיות ובלי הערה אחת, הכל שטף.

לאחר מכן כשהכשיל אותי, הוא אמר למורה שלי שאני התקרבתי לאוטובוס יותר מידי, כשבפועל הוא צעק עלי שהתרחקתי מהאוטובוס - והוא בעצמו הזיז את ההגה לכיוון האוטובוס!

אין לי בעיה להיכשל אם נהגתי לא נכון, אבל פשוט ה***** הכשיל אותי ללא כל הצדקה.

אפשר לעשות משהו בנידון? אין לי בעיה ללכת לבית משפט אם צריך, נשבר מההתנהגות שלהם, אשכרה מרגישים מאפיונרים.

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.

תודה.

פורסם
אהלן,

לפני שעתייים עשיתי את הטקסט השלישי שלי, ונכשלתי ללא כל הצדקה.

בטסט הראשון קיבלתי הכשלה על דברים שטותיים כמו אי איתות במעקף רכב חונה או אי הסתכלות במראה, נהגתי בלי ביטחון והססנות, ליגטימי שלא עברתי.

בטסט השני הכשיל אותי על כניסה מאוחרת לצמתים ונגע בברקס במצב שהתחלתי לעצור בהססנות, מעצבן מאוד - אבל גם לגיטימי.

אבל היום בטסט השלישי עבר כל גבול, נהגתי נהדר, ככה גם הטסטר אמר, אבל הכשיל אותי על טעות שלו.

הגעתי לעלייה, משני הצדדי חנו רכבים, מקום צר. הגיע מולי אוטובוס, לקחתי ימינה לעצור לצד המכוניות, פתאום הטסטר ברעל "מה אתה עושה? אתה תיכנס במכוניות החונות!" כשאני הייתי מרחק של לפחות חצי מטר מהמכוניות. החליט שהוא צריך להוזיז לי את ההגה לצד שמאל - לכיוון האוטובוס.

ללא כל הצדקה, ללא כל טיעון הוגן. שאלתי אותו למה הוא נגע, התחיל לדבר בגבוהה שאני נהגתי בסיכון ובלה בלה בלה והמשיך הטסט בלי בעיות ובלי הערה אחת, הכל שטף.

לאחר מכן כשהכשיל אותי, הוא אמר למורה שלי שאני התקרבתי לאוטובוס יותר מידי, כשבפועל הוא צעק עלי שהתרחקתי מהאוטובוס - והוא בעצמו הוזיז את ההגה לכיוון האוטובוס!

אין לי בעיה להיכשל אם נהגתי לא נכון, אבל פשוט ה***** הכשיל אותי ללא כל הצדקה.

אפשר לעשות משהו בנידון? אין לי בעיה ללכת לבית משפט אם צריך, נשבר מההתנהגות שלהם, אשכרה מרגישים מאפיונרים.

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.

תודה.

תתחיל לאסוף כסף לטסט הבא...

פורסם
לא חושב שיש מה לעשות, הוא יגיד א' אתה תגיד ב', ודעתו תקבע.

מה זה לא חושב, אנחנו כאן ברוסיה?

אגב, זאת שעשתה איתי את הטסט תוכל לאשר את זה אם יצטרכו...

דרך אגב אומרים\כותבים *להזיז.

זה מה שמטריד אותי עכשיו :lol:,

אבל תודה :)

פורסם

קבל את השני סנט שלי.

לפני שנים מספר עברתי סיפור דומה. לא טסטר אחד הכשיל אותי אלא שניים ללא הצדקה (והיו לי שני עדים שהיו מוכנים להעיד). המורה אמר לי שאין טעם לערער בגלל שצריך לחכות הרבה זמן ועדיף לבלוע את הגלולה המרה ולעבור בטסט הבא.

זה מה שאני מציע לך... אגב מתחיל שביתת טסטרים אז ממליץ לך להירשם ככל האפשר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
קבל את השני סנט שלי.

לפני שנים מספר עברתי סיפור דומה. לא טסטר אחד הכשיל אותי אלא שניים ללא הצדקה (והיו לי שני עדים שהיו מוכנים להעיד). המורה אמר לי שאין טעם לערער בגלל שצריך לחכות הרבה זמן ועדיף לבלוע את הגלולה המרה ולעבור בטסט הבא.

זה מה שאני מציע לך... אגב מתחיל שביתת טסטרים אז ממליץ לך להירשם ככל האפשר.

כמובן שהם שובתים, כל שבוע יש להם סיפורים.

זה כבר יוצא מפורפורציה, כבר עלה לי 6 אלף כולל כל הטסטים, אם אעשה עוד טסט זה יצא 7 אלף שקל.

ט-י-ר-ו-ף.

פורסם

ממליץ לא להיכנס לעירעורים וכל השטויות האלה כי:

א. זה ייקח המון זמן.

ב.עוד לא שמעתי על מישהו שיצא צודק.

עדיף להמשיך לטסט הבא. בהצלחה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מה זה לא חושב, אנחנו כאן ברוסיה?

אגב, זאת שעשתה איתי את הטסט תוכל לאשר את זה אם יצטרכו...

אבל תודה :)

אני משערת שיקבלו את הגרסה של הבוחן,

וגרסתה של הנבחנת הצעירה שהיתה עימך שעדין אין לה רשיון נהיגה לא יתן משקל בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז במיוחד בשבילכם, הנה אחד שזכה בערעור על טסט:

הטסטר היה אנטיפט וחיפש להכשיל אותי ואת הבחור השני מההתחלה (ועוד הבחור שנבחן איתי היה חייל קרבי שחזר הביתה אחת להרבה זמן ונהג גם בסדר גמור למיטב זכרוני).

אותי הוא הכשיל על זה שהשתלבתי לכביש מהיר לפני סיום נתיב ההתשלבות. כן! מה שאתם שומעים!

הוא העיר לי על זה באותו הרגע וטען שאני חייב להמשיך עד סוף נתיב ההשתלבות וזה לא משנה שצברתי מהירות מספיקה והכביש פנוי.

אחרי הטסט כמובן שמאוד כעסתי, המורה שלי אמר לי שלדעתו לא יעזור לי ערעור אבל ערערתי בכל זאת. אני זוכר שצירפתי מכתב ארוך שהסביר הכל ולמה לדעתי הוכשלתי שלא בצורה הוגנת ולהפתעתי המורה שלי הודיע לי אחרי כמה ימים שהערעור התקבל.

כל מה שהרווחתי מהזכייה בערעור זה את הטסט הבא בלי לשלם אגרה...

פורסם

אז זהו, למה לא שווה לערער?

במקרה הטוב ביותר האפשרי לא תקבל רשיון אלא תקבל את הטסט הבא בלי לשלם שוב אגרה, חסכת 131 שקל, וזה בהנחה שיקבלו את הערעור שלך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לטסט הבא שלך תתקין מצלמה נסתרת ברכב ואם באמת מכשילים אותך בכוונה תיהיה לך הוכחה.

ומה זה יעזור לו?

גם אם יקבלו את הערעור שלו הוא רק יקבל החזר על האגרה שהוא שילם שזה 136 ש"ח אם אני לא טועה.

ומעבר לזה אם הוא יעשה דבר כזה כל הטסטרים שהוא יבחן אצלם יכשילו אותו בכוונה בגלל זה, ואז הוא יקבל רישיון רק בחלומות שלו.

טסטרים גם אם הם לא הוגנים וגם אם הם לא צודקים בסופו של דבר הם מחליטים וכל העסק הזה מתנהל כמו מאפיה אז אין כל כך מה לעשות.

האופציות שלך זה:

1) לערער ולא יצא לך מזה כלום.

2) לחכות לטסט הבא ולעבור אותו.

3) לבקש להיבחן אצל רב בוחן ומניסיון הם בדר"כ הרבה יותר נחמדים ומעבירים ביותר קלות.

פורסם
לטסט הבא שלך תתקין מצלמה נסתרת ברכב ואם באמת מכשילים אותך בכוונה תיהיה לך הוכחה.

לא חוקי לפי מה שהמורה שלי אמר לי,אין לך זכות לדבר כזה.

הדבר היחידי שאפשר זה מצלמת דרך מכוונת לכביש ואז זה שווה לתחת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...