Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע איך להסביר לאינטליגנציה הנעלבת שלך להבין משהו במילים עדינות אז אני פשוט אגיד שמעניין לי את התחת למה אתה מאמין.

לא היללתי שום יצרן רכב כי אף אחד מהם עדיין לא מפקיד לי כסף בבנק בסוף החודש,נתתי עובדה קיימת ש4 רכבים שיצאו מהחברה באותו יום ונסעו ק״מ כמעט זהה בכל יום במשך שנה מצאו את עצמם עם שרשרת תזמון קרועה בהפרשים של יום,יותר מזה אני לא מתכוון לפרט לך.

סיפורי אלף לילה ולילה.

והסגנון שלך ("תחת"), מדבר בעד עצמו.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והחתימה שלך מדברת בעד עצמה,אתה רוצה תאמין אתה לא רוצה אל תאמין,אף אחד לא חייב לך כלום ואף אחד לא מכריח אותך להאמין.

עוד מעט תגיד שגם פותח השרשור משקר,וגם הבחור עם הGTI והקלאצ' הדפוק,וההוא שהלך לו המנוע בשירוקו,וההוא שהחליפו לו כבר 4 פעמים קלאצ'ים.

כל העולם דפוק חוץ ממך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
והחתימה שלך מדברת בעד עצמה,אתה רוצה תאמין אתה לא רוצה אל תאמין,אף אחד לא חייב לך כלום ואף אחד לא מכריח אותך להאמין.

מה קשר החתימה שלי, לטענה ההזויה של החבר שלך.

ש 4 שרשראות, (לא רצועות אלא שרשראות) נקרעו (לא קפצו אלא נקרעו).

ב 4 רכבים שונים בהפרש של יום בדיוק.

הלא, ברור לכל בר דעת, שהסיכוי לכך הוא הרבה יותר נמוך

מלזכות בפיס למשל.

הייתי מגיב בדיוק אותו דבר, לו היה טוען טענה הזויה שכזו לגבי כל רכב של כל יצרן כלשהו.

מעבר לכך, אין לי עניין להגיב יותר למשתמשים שמספרים סיפורי אלף לילה ולילה ומזלזלים באינטילגנציה

של יתר משתמשי הפורום לכן אחריש כעת.

כמובן שלו יציג הנ"ל שמץ של בדל הוכחה לטענתו ההזויה אני מתחייב קבל עם ועדה

להתנצל בפניו בכל האמצעים העומדים לרשותי.

פורסם

דווקא המשתמש מרק10, (אותו אינני מכיר אישית) אינו מתמקד ב"להלל" תוצרת מסוימת

אלא, בעזרה לאנשים בפורום הטכני.

בניגוד אליך, (ולעוד כמה) שכל תכליתכם זה להלל את תוצרת איטליה.

תודה על הפרגון !

איזה כייף לי :)

פורסם
שני שונות תמונות לחלוטין. הראשונה נראית כמו למברגיני והשניה רק השטן יודע ;)

למה רק השטן, זה פורום של חובבי רכב אחרי הכל. התמונה השניה היא באמת מזדה, 6. תשוו לאחת שלא נשרפה:

mazdaspeed6engine.jpg

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

כמשתמש עם בעיה מול יבואן פותח שרשור, הוא ממש לא צריך את ערימות הפאנבויז משני הצדדים שמשגלים את עצמם לדעת בשרשור שלו, ובפעם השלושת אלפים חמש מאות ושבע בפורום.

מעכשיו, רק הודעות ענייניות שתורמות לפותח השרשור ועוזרות לו לפתור את הבעיה מול היבואן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זוהי תשובת סיאט העולמית :

SEAT AFTER SALES

INTERNATIONAL CUSTOMER CARE

Dear Sir,

We thank you for your e-mail, which we have taken into consideration.

With regard to your case, we would like to inform you that we immediately contacted our Importer in your country, Champion Motors LTD., responsible for sales and after sales matters in Israel, and that we will undertake a joint investigation of your case along with them.

Please wait to be contacted with further information by International Customer Care SEAT, S.A. or Champion Motors LTD.

Yours sincerely,

International Customer Care, SEAT S.A.

פורסם

ממליץ לך לעבור על הודעה #104 ו #105 בתרד הנ"ל.

המייל לסיאט העולמית לא באמת יקדם אותך, הם בסה"כ מעבירים את התלונה לשירות לקוחות של צ'מפיון.

שים לב גם שהנוסח שקיבלת זהה אחד לאחד לנוסח שאותו בחור עם הלאון קיבל.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
זוהי תשובת סיאט העולמית :

SEAT AFTER SALES

INTERNATIONAL CUSTOMER CARE

Dear Sir,

We thank you for your e-mail, which we have taken into consideration.

With regard to your case, we would like to inform you that we immediately contacted our Importer in your country, Champion Motors LTD., responsible for sales and after sales matters in Israel, and that we will undertake a joint investigation of your case along with them.

Please wait to be contacted with further information by International Customer Care SEAT, S.A. or Champion Motors LTD.

Yours sincerely,

International Customer Care, SEAT S.A.

צר לי לאכזב אותך אבל מכתב בנוסח כזה קיבלתי לפני 10 שנים בדואר רשום מ-VW שבו רשום פנה לייבואן צ'מפיון או במילים אחרות אתה שבוי של צ'מפיון.

פורסם

אפילו שזה נוסח רישמי שחוזר על עצמו, אני במקרה כזה הייתי ממתין שבוע, ואם אף אחד לא פונה, חוזר אל סיאט וכותב שאף אחד לא יוצר איתי קשר ואני מבקש את התערבותם המיידית כדי לקדם את הנושא.

פורסם
בערך כמו הקשר בין פיצה לכוסיות

מדי טיפול השרשרת אמורה לעבור בדיקה ויזואלית ושימון במידת הצורך אבל אין לה שום קשר לשמן מנוע

מעניין, הנציגה האדיבה (באמת אדיבה ונחמדה ) מצ'מפיון אמרה לי שיש קשר הדוק בין השניים. וכך ניסתה להטיל ואפילו במעט את האחריות לפגם בייצור בשרשרת הטיימניג על הצד שלי. מכיוון שאת הטיפול האחרון ( שמנים ופילטרים ביצעתי לא בצמפיון).

פעם אחרונה שאני קונה משהו מצ'מפיון. ואני מקווה שאחרים יסיקו את שלהם.

בזיון !

פורסם
בערך כמו הקשר בין פיצה לכוסיות

מדי טיפול השרשרת אמורה לעבור בדיקה ויזואלית ושימון במידת הצורך אבל אין לה שום קשר לשמן מנוע

בלי קשר לבעיה הספציפית של פותח האשכול בהחלט קיים קשר אדוק בין שמן מנוע לשרשרת.

אין שום הנחייה לבצע בדיקה וויזואלית כחלק משיגרת הטיפולים וגם אין צורך לשמן את השרשרת מכיוון שהיא מקבלת שימון תמידי בזמן פעולת המנוע.

• תוכן חדש...