Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

ברצוני לדעת עם למישהו מחברי הפורום יש ניסיון או מכיר מישהו שהתנסה בקורס הזה?

 

מדובר בקורס ניהול עצמאי של תיק השקעות בשוק ההון והתחייבות לרווחים עוד במהלך הקורס

בגדול הקורס מבטיח שבעזרת השקעה קטנה הוא יאפשר לנו להנות מהכנסה פסיבית בלי מאמץ

 

http://invest-with-0-money.info/

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

 

פורסם

שבוע הבא אני בדיוק מסיים את הקורס הזה.

בגדול-קורס מעניין, המרצים שיצא לי לפגוש בסדר, אך חלקם נשמעים יותר מדי כמו אנשי מכירות שמנסים למכור לך חשבון מסחר בתוכנה שהם משתמשים איתה, מה שקצת הוריד בעיני את הרמה של הקורס.

ילמדו אותך לנתח גרפים, ולמצוא מתי הכי נכון להיכנס לעסקאות, אבל זה לא דברים יותר מדי מיוחדים, ובוא נגיד שכל אחד עם ניסיון במסחר יוכל ללמד אותך את אותם דברים, לכן אני לא יודע עד כמה היה שווה להוציא על הקורס הזה את הסכום (הלא מבוטל) שהוא עלה.

אם יש עוד שאלות, אשמח לעזור.

בהצלחה!

פורסם

היי תודה על התגובה

 

מאיך שזה נשמע , נראה שזה לא עמד בציפיות שלך

 

האם התחלת לסחור ולראות רווחים? מה לגבי החבר'ה האחרים בקרוס גם הם באותה דעה?

 

השארתי את הפרטים וחזרה אליי נציגה מחיר הקורס הוא 9000 ש"ח לקורס בן חצי שנה

באמת אפשר לייצר מזה הכנסה פסיבית?

 

אגב, האם הגעת לקורס עם ידע מקדים או ניסיון?

 

תודה על השאלות וסליחה על החפירה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

 

פורסם

לא פתחתי חשבון מסחר, אבל אני כן סוחר בתוכנת הדמו ושם אני גורף רווחים יפים, אבל דמו זה לא כמו במציאות...

חברה אחרים גם לא הכי מרוצים בעולם, אבל תלוי איך אתה לוקח את הקורס. אם אתה לוקח ממש ברצינות ומתרגל בבית אז תפיק ממנו הרבה יותר מאשר אם רק תגיע לשיעורים.

הקורס שהציעו לך זה מסלול "פלטינום", של 21 מפגשים.

הוא מחולק ל3 קורסים, קורס ניהול תיק בסיסי (מניות), קורס מסחר במט"ח, וקורס סקאלפינג.

תבדוק אם אתה באמת צריך את כל זה, אני נרשמתי למסלול "גולד", של 17 מפגשים (רק ניהול תיק ומט"ח, בלי הסקאלפינג), והמחיר שהוצאתי מהם הוא 6000 (רצו 7500).

נסה להתמקח, כל אחד בקורס אצלי השיג מחיר שונה.

 

ולא, לא הגעתי עם ידע מקדים או נסיון

פורסם
שלום,

 

ברצוני לדעת עם למישהו מחברי הפורום יש ניסיון או מכיר מישהו שהתנסה בקורס הזה?

 

מדובר בקורס ניהול עצמאי של תיק השקעות בשוק ההון והתחייבות לרווחים עוד במהלך הקורס

בגדול הקורס מבטיח שבעזרת השקעה קטנה הוא יאפשר לנו להנות מהכנסה פסיבית בלי מאמץ

 

 

תיראה, אם הקורס הוא כזה שוס אז איך זה שהמדריכים מחלקים ידע שצריך לשמור אותו בסודי סודות - כמו הנוסחה של קוקה קולה למשל?

ולמה המדריכים מעבירים ידע במקום ליישם אותו בבית ולהרוויח ללא מאמץ?

 

להערכתי הכיוון המומלץ בקורס הוא סחר בין שני מטבעות, כשההשקעה ממונפת מאוד.

אם זה המקרה תריץ חיפוש כי התייחסתי לנושא כזה לא מזמן, ובקצרה- בהשקעה כזו אתה מהמר מול הבית (במקרה הזה פסגות) שלא "מתכסה" כנגד ההשקעה שלך.

אם זה הכיוון אז ההפסד שלך - ושל כל אחד אחר שנוגע בהימור הזה - מובטח, משום שמינוף והעמלות יכריעו אותך בסופו של דבר.

 

אם הכיוון הוא השקעה במניות דיווידנד או באג"חים - אז כאן בהחלט שאפשר ליהנות מהכנסות פאסיביות, אבל עדיין נדרש מעקב בלתי פוסק אחרי התיק והבנה של שוק ההון.

כמובן שבמקרה הזה יש צורך בהון עצמי לא מבוטל (ס"ג של מס' מיליוני שקלים) שיאפשר לך הכנסה חודשית שמספיקה לקיום ברמה טובה.

 

בקיצור - כסף לא גדל על העצים ואת ה- 9,000 ₪ דמי ההשתתפות בקורס כדאי שתוציא על דברים אחרים - שישמחו אותך יותר.

פורסם

מסכים עם קודמיי. אני גם התענייתי בזמנו בקורס מהסוג הזה, לאחר בדיקה מעמיקה הבנתי שזה לא באמת מה שהם מנסים למכור.

אני אישית הייתי עם ידע קודם והבנתי שלא ארכוש בקורס שום דבר משמעותי ששווה 9 אלף(או כמה שהוא עלה בזמנו).

מה שאני מציע זה למידה עצמית באמצעות האינטרנט ומעקב עצמי אחרי מניות/אג"ח וחברות בכלליות.

הקורס לא עושה איזשהו טריק קסם ובום, את מרוויחה אקסטרה 3 אלף בחודש (או כמה שזה לא יהיה).

פורסם

מה שאני מציע זה למידה עצמית באמצעות האינטרנט ומעקב עצמי אחרי מניות/אג"ח וחברות בכלליות.

 

+1

 

אף אחד לא ילמד אותך סודות, אף אחד לא יחשוף שיטות שעושות כסף בטוח או פאסיבי.

תלמד את שוק ההון בעצמך, זה הרבה יותר קל ממה שנדמה לך (למשקיע סביר לטווח ארוך).

 

הקורסים האלה מלמדים אותך להיות סוג של סוחר (סוחר = מי שמוכר/קונה מניות בתדירות גבוהה), ואני חושב ש"סוחר" לא מתאים לרוב המשקיעים.

תהיה "משקיע" - כלומר לך עם נייר ערך לטווח ארוך. גם פחות עמלות וגם פחות מרדף אחרי תשואות מסוכנות.

אם זה עובד לוורן באפט, אני חושב שזה יכול גם לך 8)

×
×
  • תוכן חדש...