Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני מעוניין לחדש את השטיחים בסיוויק שלי למצב חדש לגמרי.

האמת שהשטיחים, יחסית לכאלה שבני כמעט 15 במצב טוב אבל כבר יש סימני הזדקנות.

בעיקרון התכנון הוא לבצע ניקיון יסודי ביותר שכולל הסרת כתמים (בעיקר בשטיח נהג),

תפירה של שטיח אחד שהמסגרת כבר נפרמת, ויישור של השטיח באיזושהי דרך,

הכוונה היא ששטיח אחד מקומט מעט וגם לאחר מתיחה הוא נשאר מקומט, מאוד מפריע לעין.

אשמח לעזרה- איך לנקות את השטיחים באופן יסודי? המלצה על רפד שיתפור לי את השטיח ואיך אני מיישר?

גיהוץ יעזור?

נ.ב הכי קל לרכוש שטיחים איכותיים חדשים אבל הרעיון הוא לחדש את השטיחים המקוריים, הרבה יותר מספק לטעמי.

כך נראה השטיח המקומט שלי:

rritsswnza1rhi8j1vx1.jpg

תודה מראש לעוזרים.

שלומי.

פורסם

אם השטיח ממש ממש מלוכלך תרסס APC בנדיבות ותשפשף עם מברשת ,לאחר מכן עם מכונת שטיפה בלחץ(אם יש,אם לא גם צינור זה בסדר) תשטוף את השטיח עם הזרם מרחוק כדי לא לגרום לשטיח נזק(אם אתה משתמש במכונת שטיפה)

אתה יכול לנסות לגהץ את השטיח אבל הייתי שם עוד איזה בד חוצץ בין השטיח למגהץ כדי לא לגרום לשטיח נזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

"]אהלן, תצלם את השטיחים בנפרד-התמונה שהעלתה לא נותנת מספיק אינדיקציה לגבי מצבם של השטיחים.

גם אני בעלים של הונדה סיוויק (שנת 2000) ואת השטיחים שלי אני מנקה בעזרת שואב אבק חזק, לאחר מכן אני מרסס את הקצף הלבן הזה ומבריש בעזרת מברשת גסה...לאחר מכן אני שוטף את השטיח מכל הלכלוך שיצא ומכניס את השטיח למכונת כביסה(30 מעלות).

לגבי הקיפול בשטיח שלך, השטיח יהיה הרבה יותר נוח ליישור לאחר הכביסה...אולי תניח על הקפל איזה חפץ שטוח וכבד ותן לשטיח להתייבש.

התהליך לוקח אולי שעה-שעה וחצי לא כולל הייבוש אבל השטיח יוצא חדש!

[/size]

• תוכן חדש...