Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מעוז מראשון לציון.

יש לי פג'ו פרטנר מודל 2005 גיר ידני. יש לי בעיה של כניסת אויר למערכת הסולר. במוסך שאני מטפל עשו לי משאבה חשמלית לניקוז האויר אבל מאז שהורכבה האוטו לא מניע כראוי, מעשן וההנעה קשה. מה יכולה להיות הבעיה? הייתי במוסך נוסף כדי לקבל חוות דעת ונאמר לי שהכל בסדר אבל עדיין האוטו מרעיש בהנעה ומוציא עשן. בבוקר וגם לפעמים עם אני מניע אותו באמצע היום.

מה יכולה להיות הבעיה ?

אודה לכם על תשובות בדחיפות.

פורסם
אם זה מנוע 1.9 והעשן שיוצא הוא בצבע לבן - שווה לבדוק מצתי להט.

צינורות עודפים של הסולר

נזילה מהפומפה של בית מסנן הסולר/ סדק בבית עצמו

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

• ספונסר פורום
פורסם

שלום יקירי.

במידה והרכיבו משאבה חשמלי על הקו והמנוע עדיין מניע קשה, התקלה חייבת להיות במשאבת הזרקה עצמו,בצינורתו העודפים או במצתי הלהט.

אתה מוזמן להגיע אלינו לחולון לבדיקה מקצועית ללא תשלום או התחייבות ולקבל מחירים במקום.

אורן

• תוכן חדש...