Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צמחונים יכולים לאכול את הלב.

התעריף כפול לצמחונים.

פסדר, טיפשים משלמים יותר כל החיים, זה מתקזז... :wink:

לצמחונים בהחלט יש מה לאכול אצלנו (פסטות טריות, פירות ים וסלטים), בערב הספציפי הזה לא ממש.

השאלה אם ניתן יהיה להזמין מהתפריט הרגיל בערב הזה או שהתפריט כבר "משוריין" בלעדית?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בערב הזה אנחנו מקצים חדר לטובת ערב הקרניבורים, שאר המסעדה ממשיכה לתפקד במתכונת רגילה.

בשולחן הקרניבורים לא מחולקים תפריטים ובערך כל מה שאינו בשר נחשב בגדר צלם בהיכל...:wink:

ד"א: כבר הצלחנו בעבר לרפא מספר מקרים קשים של צמחונות ואפילו שתי מלצריות טבעוניות שחזרו למוטב.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, בצער רב ויגון קודר אני מבטל את השתתפותי בערב זה (נכון לעכשיו), אם יהיה שינוי אעדכן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה באמת ? החברה באה ?

בטח ב10 לחודש אוי יפרסם הודעה שצריך להתקשר למסעדה ולשלם על המקום וב17 מגיעים ואוכלים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אלו שאישרו הגעתם יכולים לאשר שוב הגעה? כי חלק אישרו עוד לפני ידיעת התאריך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בא לי בשר. נראה לי אני אתחמם במקום של בשר השבוע, לקראת ה-17 :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר אני מבין שמשעמם לך, תשלח הודעה פרטית לכל מי שאישר לוודא שכולם יודעים את התאריך וכמה מגיעים סופית.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

דווקא לא, אני בעבודה :oops:

אבל באמת יהיה נחמד שיאשרו הגעה סופית. אני מאשר.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אישורי הגעה וירטואליים אינם מחייבים לכלום.

לדעתי עדיף פשוט להתחיל לגבות את הכסף, כך המתלבטים למיניהם יגיעו להחלטה בהקדם ואפשר יהיה לסגור את הרשימה. למשוך את זה עד שבוע לפני המפגש עלול להביא לביטול/דחיה בהתראה קצרה עקב מיעוט משתתפים.

פורסם

תתקשרו למסעדה, בקשו את אורי, ודברו איתו על זה (אני לא יודע אם הוא שם כרגע אבל שווה לנסות).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...