Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוב,

אני מרגיש לא טוב עם הקטע הזה, בייחוד בגלל העובדה שהעסקאות

שבוצעו עומדים ע"ס 6 אלף שקל, מאוד כבד עבורי ומאוד מצער.

עלי ללכת לבנק ולהרים מסגרת אשראי זמנית עד שאקבל זיכוי.

אני מבין שבמקרה שלך אתה איתרת את החיובים רק אחרי שנגבו מחשבון הבנק?

ממליץ להפעיל שירות SMS על עסקאות גדולות.

:turn-l:
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מבין שבמקרה שלך אתה איתרת את החיובים רק אחרי שנגבו מחשבון הבנק?

ממליץ להפעיל שירות SMS על עסקאות גדולות.

לראשונה בחיי קיבלתי sms מחברת האשראי אשר ביקשה ממני להתקשר

בדחיפות בגין עסקה שלא אושרה.

לדברי הנציגה נעשו מספר עסקאות שהעלו את חשדם אך הם אושרו, את העסקה

האחרונה הם עצרו ויצרו איתי קשר.

מדובר על עסקאות חו"ל.

Gn'f'R

פורסם

זה רק אצלי, או שבאתר ישראכרט אפשר לקבל התראות על עסקאות שבוצעו באינטרנט רק מ-500 ש"ח ומעלה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הבנת נכון. כיון שהכרטיסים הראשיים שלי הם של ישראכט ואמריקן-אקספרס אלה המגבלות. אבל, כאמור, אני עוקב מקרוב אחר המתרחש בחשבון הבנק, כולל הכרטיסים.

לגבי אמצעי הביטחון של החברות - אלה יכולים לגרום חסימה אוטומטית של כרטיסים ברגעים הפחות צפויים. קראתי תיאור יפה מאד של מישהו שטס מניו-יור ללונדון. לפני ההמראה הוא רכש כוס קפה בשדה בכרטיס אשראי, לא היתה בעיה. לאחר הנחיתה הוא רצה לקנות כרטיס SIM בשדה - והכרטיס מחסם. מבחינת המערכת זוהתה פעולה חשודה של מעבר מהיר מדי של הכרטיס לרוחב האוקינוס, והכרטיס בוטל ללא מגע יד אדם. לכן רצוי להצטייד ביותר מכרטיס אחד משל יותר ממנפיק אחד - במיוחד בחו"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממליץ לך לבדוק טוב טוב עם מי בוצעו העיסקאות.

פעם אחת עליתי על עיסקה על סך 1000$ שלא אני ביצעתי,

במקביל ליצירת קשר עם חברת האשראי יצרתי קשר באימייל עם האתר שאיתו בוצעה העיסקה-

שירותי מיחשוב \ ענן (אני משער שאיזה האקר רצה להגדיל את שטח האיכסון שלו).

אמרתי להם שלא אני ביצעתי את העיסקה, אני אפילו לא זוכר איזה CREDENTIALS הם ביקשו ממני כדי להוכיח שאני אני אבל מה שאני זוכר זה שהעיסקה בוטלה במהירות ואפילו לא היה צריך לערב את חברת האשראי לגביה.

כמובן שהכרטיס הוחלף וזו בעסה רצינית, אבל לפחות נמנעה הבעסה של חיוב שקרי ואז לחכות לזיכוי וכולי...

פורסם

שי,

אני יזמתי את השיחה לyes.

אם כך,

אז כנראה שהממשל האמריקני מאזין לשיחותייך ומזמין באמצעות כרטיס האשראי שלך

בובות ברבי קטנות לבנות של ברק. הפתרון היחיד- השמד את כרטיסי האשראי שלך ואת אברי הרבייה שלך.

פורסם
לראשונה בחיי קיבלתי sms מחברת האשראי אשר ביקשה ממני להתקשר

בדחיפות בגין עסקה שלא אושרה.

לדברי הנציגה נעשו מספר עסקאות שהעלו את חשדם אך הם אושרו, את העסקה

אז בכל מקרה העסקאות עדיין לא חוייבו בחשבון הבנק (ואין סיבה שיחויבו)? לחברת האשראי יש זמן לבטל לפני מועד החיוב בבנק.

השיטה של ה- SMS אכן מעצבנת. לאחרונה קיבלתי SMS כזה המבקש ממני ליצור קשר בדחיפות עם מספר טלפון בכ.א.ל. מסתבר שהם נזכרו שמסמך מסויים חסר להם (רק שהמסמך המדובר סופק להם במייל שנה בדיוק קודם וקיבלתי עליו אישור). מה, אני עובד בשבילכם שלא נאה לכם לנסות להשיג אותי טלפונית?

:turn-l:
פורסם

קרה לי פעם אחת גם.

עסקת חול של כדולר אחד בלבד אותרה מראש כחשודה ע"י חברת האשראי. התקשרו אלי, נתנו לי מעט זמן להוציא כסף מכספומט ולאחר מכן ביטלו את הכרטיס.

פורסם
אגב מסעדות, בארץ מקובל למסור הכרטיס משום מה. בחו"ל נתקלתי בעיקר בכך שמביאים אליך מכשיר נייד לצורך העברת כרטיס.

בעניין אחר, נתקלתי לא אחת בתחנות דלק אוטומטיות בחו"ל שהכרטיס הבינלאומי שלי לא עבר כי חסרים בו אמצעי זהוי בולטים כלשהם שקימים בכרטיסים שם[אותיות או מספרים]. לאחרונה נתקלתי בבעיה גם בתשלום במלון. אם למישהו יש הסבר ועצה.

מדובר ככל הנראה במחסור בשבב זיהוי שמשולב בכרטיסים האירופאים (נראה כמו מגעים של כרטיס סים)

עריכה: ספריאל הקדים אותי...:-)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

במכשיר שקורא את ה pin code ניתן גם להעביר כרטיס שאין לו את השבב. גם אסור למלצרים ללכת עם הכרטיס שלך. בכל מקרה רוב האתרים בודקים את כתובת החיוב מול נתוני חברת האשראי.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לגבי שירותי הsms בדיסקונט כן עולה כסף, חוץ מפתורי תשלום כגון צעירים/סטודנטים.

אצלי כל עסקה מעל 100 שקל אני מקבל הודעה ותשלום באינטרנט מעל 50 ש״ח כי זה המינימום.

פרטים של האשראי לא מסרתי אף פעם בשיחה.

ולגבי המסעדות שאני אוכל בהם באמת מדאיג אותי שאני מביא להם את אשראי.

באירופה כמו שאמרו מביאים את המכשיר הנייד שאתה תעביר, אפילו בסופרים ברומניה שהייתי אתה מעביר ומקיש את הקוד.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
שאלתי את כ.א.ל - אין סיבה מיוחדת (אולי חוץ מהעובדה שמדובר בכרטיס עסקי/זהב). האקרים מפיקים מספרי כרטיס ומשתמשים בהם לעסקאות. חברות האשראי מאתרות את העסקאות האלו לרוב בעצמן, לפעמים עוד לפני החיוב, ולפעמים אחריו. החברות משתמשות בתוכנות מתוחכמות של בינה מלאכותית (רשתות נוירונים) ש"לומדות" את פרופיל השימוש של הלקוחות, ומתריעים על חריגה ממנו.

סיפור מאצלי. כרטיס האשראי שלי נחסם. שיחה ללאומי קארד הביאה למסקנה, פרטי האשראי נגנבו ומר בחור אחד ניסה לעשות קניות בחו"ל. מיותר לציין שהכרטיס מקומי בלבד והרכישה נחסמה מיד. טיפשות מוחלטת. לשמחתי לאומי קארד גילו ערנות וביטלו לחלוטין את הכרטיס. הונפק לי חדש.

היום אני בעל 2 כרטיסים. הכרטיס הבינ"ל עוד לא גוהץ מאז קיבלתי אותו לפני חודשיים ועוד לא עודכן בפייפל. ביום שאקנה משהו אשתמש בו. עד אז גניבתו יכולה להיעשות רק מהארנק שלי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

גם לי גנבו את המספר של הכ"א בדרך מאד מאד פשוטה.

ישבתי במסעדה וגיהצתי את האשראי על הארוחה.

בפתק שנותנים כדי לחתום רשום בחלק מהמקרים המספר המלא של הכרטיס.

בזמן שקמתי עד שהמלצר לקח את הפתק מישהו כבר הספיק לרשום את הפרטים.

(לפי חברת האשראי ספרית מראשון שהתפרעה עם עוד כמה כרטיסים באותה תקופה).

למזלי היה מדובר בסכום נמוך יחסית, פחות מ 1000ש"ח, ובאותו רגע שראיתי גיהוצים לא מוכרים הרמתי טלפון לחברת האשראי.

מאז אני נותן את הפתק עם החתימה אישית למלצר ובמידה ורשום המספר המלא מוחק אותו עם עט.

המזל בכל המקרים האלה שחברות האשראי בארץ מאד מקלות בתחום הזה של הכחשת עיסקה.

קרוב משפחה בארה"ב שקרה לו סיפור דומה עבר 7 מדורי גהינום כדי לקבל את הכסף שלו בחזרה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

בפתק שנותנים כדי לחתום רשום בחלק מהמקרים המספר המלא של הכרטיס.

במידה ורשום המספר המלא מוחק אותו עם עט.

כאשר משלמים באמצעות כרטיס האשראי, תמיד יוצאות שתי פתקיות. הפתקית הראשונה, נועדה על מנת שהלקוח יחתום. הפתקית השנייה, משמשת כקבלה על העסקה עבור הלקוח.

הפתקית הראשונה תמיד כוללת את המספר המלא של כרטיס האשראי, בעוד הפתקית השנייה, כוללת רק מספר ספרות בלבד (ארבע, אם אני לא טועה).

אין שום דרך לשמור על פרטיות מספר כרטיס האשראי, כאשר אתם מבצעים תשלום באמצעותו.

אתם יכולים לנסות להתחכם ולמחוק את המספר, כאשר אתם חותמים. אחרי שניה בלבד, הקופאי/ת יכולים לשחזר קבלה ולא לראות אתכם ממטר.

מין הסתם, הכל היום ממוחשב ואין דרך להגן על עצמך במקרה של מספרי כרטיסי אשראי.

הקופאי/ת הכי פשוטים במכולת השכונתית, יכולים "לתת מכה", אם הם רק ירצו בכך.

הפתרון היחיד, הוא להסתובב עם מזומן בלבד. אני מאמין שיש אנשים כאלו, אבל הם מהווים מיעוט כ"כ קטן באוכלוסייה שלמה.

• תוכן חדש...