Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון היחיד, הוא להסתובב עם מזומן בלבד. אני מאמין שיש אנשים כאלו, אבל הם מהווים מיעוט כ"כ קטן באוכלוסייה שלמה.

אני מכיר כאלה (למשל - האבא של אשתי). מה שהם שוכחים שאם מכייסים אותם הם לא יכולים להכחיש עסקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סיפור מאצלי. כרטיס האשראי שלי נחסם. שיחה ללאומי קארד הביאה למסקנה, פרטי האשראי נגנבו ומר בחור אחד ניסה לעשות קניות בחו"ל. מיותר לציין שהכרטיס מקומי בלבד והרכישה נחסמה מיד. טיפשות מוחלטת. לשמחתי לאומי קארד גילו ערנות וביטלו לחלוטין את הכרטיס. הונפק לי חדש.

היום אני בעל 2 כרטיסים. הכרטיס הבינ"ל עוד לא גוהץ מאז קיבלתי אותו לפני חודשיים ועוד לא עודכן בפייפל. ביום שאקנה משהו אשתמש בו. עד אז גניבתו יכולה להיעשות רק מהארנק שלי

לי יש כרטיס אשראי צעיר שאמור להיות מכובד רק בישראל, כבר כמה פעמים ביצעתי איתו רכישות בחול (לא דרך פאייפאל) ולא קרה כלום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה לא אמור לקרות.

לפי מספר הכרטיס אפשר לדעת בדיוק אבל בדיוק, אם הוא כרטיס בין לאומי אם הוא משויך למועדון ועוד.

באופן כללי לגבי נושא השרשור, כן בהחלט צריך להזהר, זה לא נעים שמשתמשים בכרטיס האישי לרעה, זה לי קרה פעמים.

אך יתרון אצלנו בארץ הוא שאנו מכוסים מפני כל שימוש לרעה, חותמים על טופס הצהרה וכל הכסף חוזר לחשבון.

פורסם

מוזר. האם בדו"ח החודשי העסקות מופיעות כמקומיות או כחו"ל?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial ממה שאני זוכר (זה לא לידי כרגע) כעסקאות חו"ל (אפילו כתוב את שער ההמרה והכל).

TRONCHO להעלות את המספר לפה ותגיד לי למה הוא שייך וכמה מוגבל ? :lol:

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אבל חברת האשראי אמורה להניף את הדגל האדום ולפסול את העסקה.

פורסם

בפאייפל אני רשום בישראל, אני מאמין שאין עם בעיה.

פעמיים הזמנתי מהאתר הזה http://i4detailing.co.uk/, אומנם יש להם קשר לפאייפל (אפשר לקנות מתנה) אבל אם עושים הזמנה מגיעים לעמוד תשלום שלא קשור לפאייפל (מכניסים את כל הפרטים של הכרטיס), הוא מפנה אותך לאתר הזה https://online.sellerdeckpayments.com/ (אין מה להיכנס זה לא נותן כלום, אם מישהו ממש רוצה לראות הוא יכול לעשות הזמנה סתם, הפרינט סקרין לא עובד אצלי במחשב).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בכרטיס הצ'יליאני שלי אני חייב לשים קוד כמו בכספומט כל פעם שאני משתמש בו.

גם מבקשים תעודת זהות וגם אתה חייב לשים קוד, שאותו אתה יכול להחליף בכספומט וכל שבועיים-שלושה ממליצים לך לעשות את זה כשאתה הולך לכספומט.

גם כשאתה משלם אתה קורא על המכשיר את הסכום הנכון וצריך לאשר אותו, אז אין מצב שיגבו ממך סכום אחר.

למלצר ולאף אחד אסור לזוז יותר ממטר ממך עם הכרטיס.

הרבה יותר מאובטח מפה.

פורסם
sperial ממה שאני זוכר (זה לא לידי כרגע) כעסקאות חו"ל (אפילו כתוב את שער ההמרה והכל).

TRONCHO להעלות את המספר לפה ותגיד לי למה הוא שייך וכמה מוגבל ? :lol:

אם אתה מעלה את המספר אז תן להינות ולחגוג עד הסוף ותכתוב גם את מספר ה CVV (הספרות בגב הכרטיס) :wink:

פורסם

אני חייב לציין שאני קצת מאוכזב משירות הלקוחות של חברת האשראי,

נתבקשתי לפקסס את הטופס וכך עשיתי, נאמר לי להתקשר מאוחר יותר בכדי לוודא שהטופס נקלט

במערכת וכך עשיתי.

הנציגה שאלה אותי מאיזה מספר פקס שלחתי את הטופס, עניתי שאין לי מושג למען האמת.

היא התעקשה שזה הכרחי שאומר לה את המספר. ביקשתי שתמתין איתי על הקו והתחלתי להתרוצץ ולחפש את מספר הפקס ממנו שלחתי, אך ללא הועיל.

שאלתי האם זה הכרחי כרגע, כי באמת שאיני יודע. ענתה לי "אנחנו מקבלים אלפי פקסים ביום,

כיצד אזהה את שלך? "

אז מה עושים עכשיו? ביקשה שאשלח לה מייל כי על מייל אקבל אישור קליטה, שלחתי ולא קיבלתי שום אישור.

אנסה שוב מחר.

עריכה: שלום רז!, פייר? התגעגעתי.

Gn'f'R

פורסם

לוקו, לך יש את הפריבילגיה לגובב לבד.

למה פתחת שרשור נפרד? עכשיו כבר הוא יתבלגן בגיבוב. מאוחר מידי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כאשר משלמים באמצעות כרטיס האשראי, תמיד יוצאות שתי פתקיות. הפתקית הראשונה, נועדה על מנת שהלקוח יחתום. הפתקית השנייה, משמשת כקבלה על העסקה עבור הלקוח.

הפתקית הראשונה תמיד כוללת את המספר המלא של כרטיס האשראי, בעוד הפתקית השנייה, כוללת רק מספר ספרות בלבד (ארבע, אם אני לא טועה).

אין שום דרך לשמור על פרטיות מספר כרטיס האשראי, כאשר אתם מבצעים תשלום באמצעותו.

אתם יכולים לנסות להתחכם ולמחוק את המספר, כאשר אתם חותמים. אחרי שניה בלבד, הקופאי/ת יכולים לשחזר קבלה ולא לראות אתכם ממטר.

מין הסתם, הכל היום ממוחשב ואין דרך להגן על עצמך במקרה של מספרי כרטיסי אשראי.

הקופאי/ת הכי פשוטים במכולת השכונתית, יכולים "לתת מכה", אם הם רק ירצו בכך.

הפתרון היחיד, הוא להסתובב עם מזומן בלבד. אני מאמין שיש אנשים כאלו, אבל הם מהווים מיעוט כ"כ קטן באוכלוסייה שלמה.

אם אני זוכר נכון, בבריטניה מספר הונאות האשראי ירד בכ-90% מאז שהתחילו להשתמש שם בכרטיס עם צ'יפ שמחייב את הלקוח להקליד את הקוד שלו בזמן הקניה.

לא מבין למה בארץ לא מאמצים את השיטה הזאת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כרטיס אשראי "עם צ'יפ" - smartcard - יקר משמעותית מכרטיס אשראי רגיל עם פס מגנטי. והרבה יותר יקר - יש אלפי נקודות מכירה (POS) שצריך לשדרג כדי לתמוך בכרטיס חכם.

סמכו על חברות האשראי - הן עושות מה שטוב עבורן. התמחור של "דמי הכרטיס" והריביות מהלקוחות, והעמלות מהעסקים מבטיח שההפסדים בגלל ההונאות מכוסים.

לי יש כבר שנים כרטיס ויזה עם צ'יפ (כמובן, ללא שימוש).

ועוד הערה: צ'יפ בתוך הכרטיס אינו יכול למנוע הונאות בעסקאות אינטרנטיות/טלפוניות.

:turn-l:

• תוכן חדש...