Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מעוניין לקנות רכב לאשתי וחשבתי על פונטו ספייס גיר רגיל, התקציב שלי הוא 10 אלף.

הרכב עומד במסגרת התקציב, אשמח לקבל חוות דעת על אמינות הרכב, האם התיקונים יקרים, ומה צריכת הדלק.

אם מישהו חושב שבתקציב הזה אפשר למצוא רכב יעיל יותר אשמח לקבל רעיונות.

חשוב לציין שאנחנו מחפשים גיר רגיל ורכב חסכוני ככול האפשר.

תודה מראש

פורסם

הרכב מאוד חסכוני אנשים פה מגיעים ל 1/16 ואפשר אפילו יותר,תלוי באופי הנסיעה,התיקונים וחלפים לא יקרים,הרכב נחשב לזול לאחזקה.

בתקציב הזה לא תמצאו משהו יותר חסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שרייד גם אופציה טובה,פחות חסכוני אבל גם אמין,הסוזוקי היא כבר משפחתית,ככה היא לא תהיה חסכונית ברמה של הפיאט,לגבי האמינות,הרבה תלוי בטיפול של הרכב,תוסיף לזה שבתקציב הזה הפיאט תהיה צעירה בכ3 שנים בערך,ככה שאני לא בטוח שהסוזוקי תהיה יותר אמינה מהספייס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה אומר...

אתה יודע השרייד כמה שהיא פשוטה,היא עדיין אוסף של מכלולים,שגיל משפיע עליהם.

פורסם

לי יש שרייד ידני שנת 99 ואצלי צריכת הדלק היא 1:17, 80% בינעירוני 20% עירוני, נסיעה על 100-110 קמ"ש.

ככה שלאו דווקא ששריייד היא פחות חסכונית מפונטו.

מבחינת אמינות - הרכב אצלי כ4 חודשים/9K ק"מ. בזמן הזה הספקתי להחליף גומיית מכסה שסתומים, גומיית מפלג ותושבת מנוע אחורית. אף אחת מהתקלות לא היתה רצינית או השביתה את הרכב, אלה בגלל שאני רוצה שהדברים יהיו כמו שצריך.

הסכום של שלושת אלה יחד הוא בערך 400 ש"ח(חלקים בלבד). יחסית לרכב בן 15, אני חושב שזה לא רע.

פורסם

מבחינת אמינות - הרכב אצלי כ4 חודשים/9K ק"מ. בזמן הזה הספקתי להחליף גומיית מכסה שסתומים, גומיית מפלג ותושבת מנוע אחורית. אף אחת מהתקלות לא היתה רצינית או השביתה את הרכב, אלה בגלל שאני רוצה שהדברים יהיו כמו שצריך.

הסכום של שלושת אלה יחד הוא בערך 400 ש"ח(חלקים בלבד). יחסית לרכב בן 15, אני חושב שזה לא רע.

הרכב אצלך רק 4 חודשים?

ומה החליפו לו בעלים קודמים?

• תוכן חדש...