Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה סיימתי את תהליך ההגנה לצבע.

הרכב נקנה לפני כ 3 חודשים, והצבע יחסית היה במצב טוב.

התהליך כלל:

צביעה ידנית עם מכחול מכות קטנות של אבנים

שטיפה

פלסטלינה

פוליש גס של Ardex עם פד צמר (מכונה)

שטיפה עם סבון כלים

פלסטלינה

2 השלבים האחרונים בוצאו בכדי להוריד כל שארית של פוליש בכדי לאפשר חיבור אופטימלי בין האוטם לשכבת הלכה של הצבע.

יישום ZAINO Z5 PRO עם פד מיקרו פייבר לח

ניקוי והברקה עם מגבת מיקרופייבר

התוצאה כפי שניתן לראות בוידאו היא ברק עמוק, בידינג ושייטינג

האוטם נבחר לאחר קריאת הרבה המלצות בפורומים שונים בעולם.

האוטם נחשב איכותי ועמיד במיוחד לאורך זמן (חצי שנה ויותר) וזה מתאים לי ליישם רק פעמיים בשנה.

האוטם יחסית יקר, אבל בשביל התמורה שלו העלות פר יישום (הערכה שלי כ15ש"ח) מתאימה לי עדיין.

היישום אגב קל מאוד (עוד שיקול הכרחי מבחינתי).

לא לשכוח לבחור HD בווידאו (צפיה בyoutube בחלון גדול תראה יותר טוב את הסרטון)

fUYui3IH03U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

ואוו, נראה טוב מאוד.

תן עוד תמונות של הרכב, מרחוק ומקרוב.

הערה קטנה, עדיף לעשות קודם פלסטלינה ואז לשטוף אותה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

2 דברים :

1. הוספת לעצמך 2 שלבים ארוכים ומיותרים ביותר.

במקום שטיפה שניה לאחר פוליש ועוד פעם יישום של פלסטלינה, יכלת לבחור בipa מדולל, היית חוסך ים זמן.

לידיעתך, פלסטלינה לא מבטיחה הורדה מושלמת של ווקס או בעיקר אוטם.

2. ציפיתי לראות שיטינג מרשים בהרבה כיאה להבטחות, אבל גם זה לא רע בכלל.

נשמח לשמוע עידכונים לגבי עמידות.

סה"כ ניראה פצצה.

"יאללה בירי".

פורסם

sciPoPo

אתה צודק.

הסיבה לחזרה על הפלסטלינה היא בגלל שהדיטיילר שעשה לי את הפוליש לא עבר על החלונות, וכמו כן רציתי להיות יותר יסודי.

ובנוסף, בין הפוליש ליישום עבר בדיוק שבוע..

שכחתי לציין עד כמה הצבע הפך להיות חלק אחרי היישום.

היו הפגזות של ציפורים שמצאתי בבוקר, שלאחר נגיעה פשוט התנתקו ועפו.

אני בהחלט יעדכן עמידות, זאת הייתה המטרה מההתחלה (עמידות ארוכת טווח).

itamarg

תודה

rupni

"עדיף לעשות קודם פלסטלינה ואז לשטוף אותה" - שטפתי היטב עם מים לאחר הפלסטלינה, האם הייתי צריך לשטוף שוב עם סבון?

פורסם
sciPoPo

אתה צודק.

הסיבה לחזרה על הפלסטלינה היא בגלל שהדיטיילר שעשה לי את הפוליש לא עבר על החלונות, וכמו כן רציתי להיות יותר יסודי.

ובנוסף, בין הפוליש ליישום עבר בדיוק שבוע..

שכחתי לציין עד כמה הצבע הפך להיות חלק אחרי היישום.

היו הפגזות של ציפורים שמצאתי בבוקר, שלאחר נגיעה פשוט התנתקו ועפו.

אני בהחלט יעדכן עמידות, זאת הייתה המטרה מההתחלה (עמידות ארוכת טווח).

itamarg

תודה

rupni

"עדיף לעשות קודם פלסטלינה ואז לשטוף אותה" - שטפתי היטב עם מים לאחר הפלסטלינה, האם הייתי צריך לשטוף שוב עם סבון?

אני חושב שגם אתה יכול לענות על השאלה הזו, כשאתה שוטף ידיים...אפילו אם נגעת לרגע במשהו מלוכלך, עדיף לעשות זאת עם סבון או בלי?

פסיכולוגית, אני מרגיש הרבה יותר רגוע כשאני שוטף אחרי פלסטלינה עם סבון כלים, עדיפות לפיירי, שמוריד שומנים ומזהמים רבים שסבון רגיל לרכב אולי לא מוריד.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני רואה שיצרן מגדיר אותו כחומר פוליש/ פילר ולא אוטם( sealant) מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כמו שנאמר קודם , z5pro משמש כ-aio - all in one.

מנקה ומכין את הפח, ממלא שריטות עדינות (באופן זמני כמובן), מגן.

במקרה של החומר הזה, ההגנה באה לידי ביטוי הרבה יותר מיכולת מילוי השריטות, ומהנקיון היסודי.

במוצר אחר שהוא aio, נניח autoglym srp, שגם הוא מציע את שלושת התכונות הללו, יכולות הניקוי, ובעיקר מילוי השריטות, גדולות הרבה יותר מאשר העמידות שלו.

"יאללה בירי".

פורסם

תחדש, וניראה יפה מאד.

לא מבין למה השתמשת בפד לח?

אני עשיתי ע"פ שיש בסרטון שלהם ולא מוזכר בשום מקום להשתמה בפד לח.

דבר נוסף ששכחת לצלם :) איך דברים

ששמים אותם על הרכב.

כעת עם החורף המתקרב תיראה שאפילו אם הרכב מלוכלך - קצת גשם וניראה כאילו עשית ווקס כעת.

והמלצה - שים שיכבה נוספת על הרכב, גם אפקט הברק משתפר וגם עמידות חזקה יותר.

לגבי עמידות כפי ששאל sciPoPo הנה תמונה מלפני שבועיים שירד הגשם. את האוטם שמתי לפני חצי שנה

z265.jpg

קובי

:-)

פורסם

הי קובי,

אני לא חושב שפד לח הוא הכרחי, אבל הוא מקל על תחילת העבודה.

קראתי תגובות ברשת שזה מה שאנשים עושים, בנוסף זה נאמר במפורש באתר של היצרן עצמו..

Quick Tips

TIPS & TRICKS TO MAKE YOUR CAR A SHOWCAR! Apply Zaino Show Car Polish to a clean 100% cotton towel or applicator... Just slightly dampen the applicator with water or Z-6 "Gloss Enhancer" spray.

לגבי בדיקת החלקה...לא היה לי לב לעשות את זה אחרי כל התהליך, אבל הצבע הפך לחלק בצורה מדהימה כמו שאמרת!

ייתכן באמת שבפעם הבאה אני יתפתה לשים שכבה שניה (שים לב שיש לחכות לפחות 12שעות בין כל שכבה לפי הייצרן).

תודה

פורסם
הי קובי,

אני לא חושב שפד לח הוא הכרחי, אבל הוא מקל על תחילת העבודה.

קראתי תגובות ברשת שזה מה שאנשים עושים, בנוסף זה נאמר במפורש באתר של היצרן עצמו..

Quick Tips

TIPS & TRICKS TO MAKE YOUR CAR A SHOWCAR! Apply Zaino Show Car Polish to a clean 100% cotton towel or applicator... Just slightly dampen the applicator with water or Z-6 "Gloss Enhancer" spray.

לגבי בדיקת החלקה...לא היה לי לב לעשות את זה אחרי כל התהליך, אבל הצבע הפך לחלק בצורה מדהימה כמו שאמרת!

ייתכן באמת שבפעם הבאה אני יתפתה לשים שכבה שניה (שים לב שיש לחכות לפחות 12שעות בין כל שכבה לפי הייצרן).

תודה

תשים שיכבה נוספת, זה מעולה.

לגבי הצבע שחלק - זו הנאה ממש אפילו כעת שאתה מעביר יד אפילו בסגירת הדלת או במשקוף מרגישים את הכל חלק :) מדהים ואצלי כבר אחרי הרבה הרבה חודשים ועדיין מרגיש כך.

קובי

:-)

• תוכן חדש...